Næringslivet og den svært dynamiske og svært konkurransedyktige nåværende situasjonen for økonomisk usikkerhet krever kvalifiserte fagfolk med solid kunnskap om ulike ledelsesområder og dessuten med personlige og faglige ferdigheter, som allsidighet, tilpasningsevne, refleksjon, beslutsomhet og kreativitet. Hva er fordelene ved å ta en internasjonal MBA? Den internasjonale MBA er lederprogrammet par excellence, som trener sine deltakere til å nå ansvarsområder i et selskap ved å skaffe seg de ledende ferdigheter som kreves for ledelse av bedrifter og institusjoner. Som sådan, bortsett fra lederopplæring, sikrer en MBA anerkjennelse fra hele næringslivet. Derfor er det det beste programmet å få og konsolidere nye verktøy og kunnskap gjennom erfaring, som letter overgangen til en bedre jobb i vår profesjonelle karriere.

Den internasjonale MBA Madrid / Shanghai er utformet slik at deltakerne kan forbedre og øke sin kunnskap i bedriftsledelse og administrasjon, jobbe med hovedstyringsverktøyene og styrke sine ledelsesmessige ferdigheter og kompetanse. Det er en ledelse mastergrad fokusert på å forstå alle områder involvert i ledelsen av organisasjoner, med en fullstendig oversikt over selskapet, måten den fungerer og hvordan den er organisert. Alt dette er beriket av nettverksmulighetene som er tilgjengelige med de andre deltakende fagpersoner, våre lærere og fagpersoner invitert til våre konferanser, diskusjoner og aktiviteter, noe som er avgjørende for å forbedre faglig posisjonering.

106823_5.jpg

Grunner til å ta EAEs Business School International MBA

 1. EAEs MBA, en av de beste i verden i Bloomberg-rangeringen
  EAEs MBA, kåret som en av de beste i verden i beste internasjonale handelsskoler 2018 rangering av den prestisjefylte amerikanske tidsskriftet Bloomberg Businessweek. Skolene rangert 32 i en liste over de beste handelsskolene i verden for å ta en MBA utenfor USA. EAE rangerer blant topp 5 spanske handelshøyskoler for å bli navngitt på den høyt respekterte klassifiseringen.


 2. arbeidsevne
  Den profesjonelle karriere-tjenesten er fokusert på å veilede og følge med studenter for å oppnå sine faglige mål og tilsvare deres forventninger og interesser med jobbmarkedet.


 3. Internasjonalt Talentprogram
  Programmet rettet mot studenter som søker internasjonal faglig utvikling, for å gi dem maksimal synlighet blant de multinasjonale selskapene som samarbeider med EAE. Aktivitetene er derfor organisert, slik som sysselsettingsworkshops, intervjuer med headhunters og tilgang til internasjonale utvalgskonsulenter over hele verden.


 4. Executive MBA Council
  EAE, medlem av Executive MBA Council. Skolen er medlem av Executive MBA Council, slik at alle sine programmer oppfyller de internasjonale faglige og kvalitetsstandarder som kreves av foreningen.


 5. Internasjonale rangeringer
  Uthevet blant de 65 beste i Europa og de 200 beste i verden (QS Global MBA 2018 rangering). For første gang går det inn i den europeiske rangeringen av beste MBA og når Top 35 (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2016-2017).
 6. Programbane
  EAE MBA var det første generelle styringsprogrammet som ble gitt i Spania og har nå blitt tilbudt i over 50 år.


 7. Business Game
  Forretningsplanen utarbeidet under programmet og veiledet av en lærer er nøkkelen til International MBA. Målet med planen er å sette opp alt innholdet som er oppnådd på programmet i et opprettelsesprosjekt.


 8. Business Networking
  På Business Networking-syklusen skal studentene delta på en rekke møter med fagfolk fra store selskaper og andre EAE-studenter, takket være at deltakerne har muligheten til å utvide sitt nettverk av profesjonelle kontakter.


 9. Major minor
  EAE har startet det nordamerikanske store og mindre metodologiske systemet for første gang i Spania, i stedet for den tradisjonelle valgfrie fagmetoden.


 10. Soft Skills program
  EAEs Soft Skills International MBA-program er ment å hjelpe deltakende fagfolk til å fullføre trening med strategisk mobilisering av deres personlige ferdigheter. Det inkluderer ti uavhengige månedlige workshops organisert langs emosjonelle ferdighetsmodellen.


 11. Semester i utlandet i NYC
  Studentene tilbys muligheten til å studere et semester i utlandet i Pace University - Lubin Business School New York i New York, en privat høyere utdanning institusjon forpliktet til å tilby studentene en høy kvalitet, global business education. Pace University tilbyr våre studenter en reell mulighet til å få innblikk i betydningen av suksess i virksomheten, i New York og rundt om i verden.
  106826_3.jpg

Opptakskrav og grad

Opptakskrav

 • Minst 3 års yrkeserfaring for å få tilgang til MBA.
 • Har et engelsk sertifikat (se tilgjengelige alternativer).
 • Har en bachelorgrad.

Dobbel grad

Deltakere som fullfører programmet vil motta den internasjonale MBA fra EAE Business School, og en bachelorgrad fra Universidad Rey Juan Carlos (Madrid Campus). I tillegg vil deltakerne også få et fullført sertifikat fra Shanghai University.

For å kunne motta kvalifikasjoner gitt av EAE og Universitetet, må deltakerne oppfylle kravene fastsatt av disse institusjonene.

Opptaksprosess

Hovedformålet med opptaksprosessen er å sikre kandidatens egnethet til programmet, ved å se på deres yrkeserfaring og deres faglige bakgrunn.

Vårt mål er at alle deltakere skal få mest mulig ut av den erfaringen vi tilbyr gjennom en kontekst der de kan utvikle et langsiktig forhold til klassekamerater, forelesere og alumner.

For å starte opptaksprosessen må skjemaet fylles ut slik at EAEs fagkomite kan vurdere søknaden. Dersom vedtaket fra fagutvalget for det ønskede programmet er positivt, kan kandidaten fullføre sin tilmelding.

106724_admissing_process_eae_business_school_en_0.jpg

Karrieremuligheter

EAE vurderer kompetanseene som selskapene verdsetter mest og gir veiledning til studenter i denne sammenhengen for å legge til rette for ansettelsesmuligheter. Målet er å nå utviklingsnivået som kreves av arbeidsmarkedet.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 2 flere kurs fra EAE Business School International »

Sist oppdatert Desember 19, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
12 måneder
Heltid studier
Pris
28,500 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato