TIAS Heltid MBA: en internasjonalt orientert grad

Globalt drevet økonomi og raskt skiftende organisasjonsdynamikk krever eksepsjonell ledelse. For å styre effektivt, er det tydelig at en større ferdighetsarray er nødvendig. Som leder er du forpliktet til å vurdere det større bildet. Ikke minst å utvikle engasjerende personlige kvaliteter og en dypere forståelse av de bredere sosiale konsekvensene dine beslutninger kan medføre.

Vårt full-time Master of Business Administration (MBA) programmet gjør at du kan styrke din karriere ved å oppnå nøye planlagte mål. Med et program som omfatter faglig, personlig og samfunnsmessig utvikling, vil du målrette viktige utviklingsområder, noe som gjør deg til en dyktig leder, både profesjonelt og sosialt.

Dagens bedriftsledere er forpliktet til å gå som ekstra skritt. Å gjøre eksepsjonelle beslutninger betyr at du ser på det større bildet. Du er forlovet med verden rundt deg. Som en vellykket leder har du stasjonen og utholdenhet til å utmerke seg profesjonelt, forstår miljøet i seg selv og være i stand til å stole på dine personlige egenskaper.

Vår heltid International Master of Business Administration grad er preget av sin tre-tier tilnærming. Kurset samsvarer med gjennombrudd av faglig tenkning med intensiv personlig utvikling, samtidig som du forstår din forståelse av virksomheten og samfunnsmessig påvirkning. Forsikre deg med å forbedre karrieren din med all verdens- og næringsinnsikt som en MBA tilbyr.

Programmål

 • Dybden og omfanget av programmet tillater deg å:
 • få perspektiv på dynamikken mellom organisasjoner og interessenter
 • utvikle personlige evner til å lede andre og drive organisasjonsendring
 • dra nytte av den nyeste virksomheten forskning og strategisk innsikt
 • få en videre samfunnsforståelse for balansert dommer og overlegne beslutninger
 • utmerke seg med et personlig og karriereutviklingsprogram (PCDP), som er rettet mot å hjelpe deg med å forstå bedre hvem du er og hva du er i stand til, slik at du kan etablere deg og jobbe mot det endelige karriere målet ditt

Sluttresultat: Mastergrad

Etter vellykket gjennomføring, vil du motta graden tittel Master of Business Administration (MBA). I tillegg har dette programmet fått internasjonal (AMBA) og institusjonell (AACSB) akkreditering.

Over 80% av MBA-kandidatene fikk ansettelse innen 3 måneder etter opplæring. 78% av våre ikke-europeiske MBA-kandidater fant en jobb i Europa etter eksamen. Og rundt 40% av våre MBA-kandidater mottok et jobbtilbud gjennom deres Management Project.

Profil

Uansett hvilken del av verden eller bedrift du er fra, vær forberedt på å møte de andre delene. Mangfold er den viktigste faktoren som forbinder deltakerne. Et stort utvalg av geografiske, faglige og funksjonelle bakgrunner utgjør studentenes kropp.

Du kommer til å bli en kulturell gruppe, samlet fra alle forretningsområder. De viktigste områdene er økonomi, teknologi og rådgivning, men også markedsføring

Kursplan

Vårt MBA-program er sentralisert på tre hovedutviklingsområder: akademisk, personlig og samfunnsmessig.

akademisk

Bygget ut av 6 trinn, hver med et spesielt fokus på raffinering av kompetanse og ferdigheter.

 • Fase 1 - Kursfundament, forståelse av grunnleggende funksjonsområder
 • Fase 2 - Videre bygging av kompetanse, dypere forståelse av forretningsfunksjoner
 • Fase 3 - Koble til vitale avhengigheter mellom funksjonelle områder
 • Fase 4 - Fokus på endring for å forberede deg på å finne morgendagens løsninger
 • Fase 5 - Forbedret innsikt, velg egne fokusområder
 • Fase 6 - Bedriftsforpliktelse: ekskursjon, internasjonal studieuke, ledelsesprosjekt

Personlig

Vårt personlige og karriereutviklingsprogram (PCDP) er rettet mot å hjelpe deg med å forstå bedre hvem du er og hva du er i stand til. Gjennom workshops og coaching økter vil du etablere og arbeide for ditt ultimate karriere mål.

samfunnssikkerhet

Siktet på å utvikle din forståelse av samfunnet, sammenhengen mellom næringsliv og samfunn og virkningen du som fremtidig leder og leder kan ha på samfunnet gjennom:

 • fire sessions med inspirerende høyttalere fra og utenfor forretningsmiljøet,
 • studietur til Brussel hvor du vil samle innblikk i internasjonal virksomhet, samfunnsansvar politikk og / eller internasjonal lov,
 • utvikle nødvendige kvaliteter til å bli en sosialt ansvarlig bedriftsleder av mentoringsgrupper som deltar i et NGO-initiativ som har til formål å gjøre en forskjell i samfunnet.
Program undervist i:
Engelsk
TIAS School for Business and Society

Se 1 flere kurs fra TIAS School for Business and Society »

Sist oppdatert April 23, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Contact school
sep. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
37,500 EUR
semesteravgift
Deadline
Contact school
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Contact school
Søknadsfrist
Contact school
Startdato
Contact school
Sluttdato
Contact school
Søknadsfrist
Contact school

Contact school

Location
Søknadsfrist
Contact school
Sluttdato
Contact school

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Contact school
Sluttdato
Contact school