Internasjonal MBA (Fokus: Asia)

Generelt

Programbeskrivelse

Programbeskrivelse

Den internasjonale MBA (IMBA) er designet for å passe en globaliseringsalder, konstant forstyrrende forandringer og den stadig voksende betydningen av Øst-Asia i den globale næringslivet. Undervist på engelsk i løpet av 16 måneder, IMBA-programmet tar sikte på å gi studentene kjernekunnskap, kompetanse og ferdigheter som vil forberede dem til en global ledelseskarriere som raskt utvikler seg innenfor det stadig mer dynamiske, komplekse og konkurransedyktige internasjonale forretningsmiljøet.

Hva du vil studere

De grunnleggende kjernefagene er designet for å studere alle MBA-disipliner med en klar fremtredelse til de globale og internasjonale aspektene av hvert tema. På toppen av denne globale visjonen tilbyr programmet en sterk regional vekt på å gjøre forretninger i og med østasiatiske land som Kina, India, Japan og Korea.

Haifa IMBA har to strategiske universitetspartnere i Asia: ECNU i Shanghai og IMT i India. Begge er ledende handelshøyskoler. Hver regional spesialisering omfatter:

  • Felles seminar med MBA-studenter i Kina og / eller i India, samarbeider om prosjekter og partnerskap på oppdrag av selskaper i begge land.
  • Study Trip til Kina eller India som vil få deg i direkte kontakt med jevnaldrende og ledere i disse landene, og la deg bytte med dem samt oppdage sitt eget land og oppleve deres tilnærming til ledelsen.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers.

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers. Minimér