Dual Master of IBSA Network

Den internasjonale MBA er det tyske akkreditert studieprogram i IBSA Dual Degree Master's Program som tilbys av International Business School Alliance (IBSA).

Deltakelse i programmet betyr at du fullfører dine utdannede studier med to grader på bare ett år: En MBA fra Bremen, pluss en annen grad avhengig av ditt valg av partner universitetet.

Det betyr også at du bor i to forskjellige land og studerer med en svært variert studentgruppe. Første semester består alltid av kjernemoduler. Du kan enten studere kjernemodulene i Bremen, Tyskland og velge 1 av 5 partnervirksomhetspesialiseringer. Eller sett opp din dobbelte grad omvendt: Spesialiser deg i Logistikk og Supply Chain Management og start på et av våre fem partneruniversiteter. I 3. semester vil du skrive masteroppgaven din om spesialiseringstemaet.

Levestandarden i Bremen er høy, men kostnadene er ikke. Byen har en veldig lang tradisjon som et knutepunkt for internasjonal handel. Fordi det er knyttet til havet, har mange logistikkfirmaer bosatt seg her.

Studenter nyter de mange fordelene med å studere i Tyskland. Et interessant faktum er spesielt at du kan holde opp til 18 måneder etter at du har gått ut for å søke jobb.

IBSA Dual Degree Masters Program - Partner Universiteter

Som IBSA-student kan du designe din egen sti. Det er 20 mulige kombinasjoner av universiteter og spesialiseringer du kan velge. Det høres ut som mye, men det er ikke en komplisert beslutning:

Det er 6 akkreditert grad programmer som danner IBSA Dual Degree Master's Program. IMBA er den tyske.

Studentene starter med første semester på et av de 6 partneruniversitetene som tilhører International Business School Alliance (IBSA), og må bytte til en annen IBSA-partner i andre sikt. Det endelige forskningsprosjektet i tredje semester er fullført ved denne andre IBSA-partner.

Kjernemodulene er de samme overalt. Hvert universitet har sin egen spesialisering.

MBA Krav

Du har en forretningsrelatert lavere grad og minst ett års yrkeserfaring. Bortsett fra det, er du også ambisiøs og har en virkelig kosmopolitisk tenkemåte.

Studentene som gjelder dette kommer fra et stort utvalg av kulturell og profesjonell bakgrunn, noe som gjør IBSA-opplevelsen til å øke for hver deltaker.

Hovedinngangskravene er:

 • En akademisk, business-relatert grad (bachelor)
 • Bevis for engelsk ferdighet * med TOEFL (Test av engelsk som fremmedspråk) 80 IBT poeng eller IELTS (International Language Testing System) 6.5 poeng
 • Ett års yrkeserfaring

Dokumenter * Kreves for å søke:

 • Kopier av enten fødselsattest eller pass
 • Curriculum vitae
 • En skanning av offisielle universitetsutskrifter
 • Bevis på din arbeidserfaring
 • Bevis for engelsk ferdighet
 • Et essay som beskriver studentens interesse for programmet
 • Et anbefalingsbrev (av arbeidsgiver eller universitet)
 • APS-sertifikat kun for kinesiske eller vietnamesiske søkere

* Hvis det sendes vanlige eksemplarer, skal det fremlegges enten sertifiserte kopier av originaldokumenter ved innlevering. Originale dokumenter annet enn engelsk eller tysk må oversettes til søknaden av en anerkjent oversetter.

Søknadsprosess MBA

Hvis du ønsker å spesialisere seg i en av våre partners forretningsspesialiseringer, kan du søke her og starte med kjernemodulene i Tyskland på IGC. Men, hvis du vil studere Logistikk og Supply Chain-spesialisering, må du starte hos et av våre partneruniversiteter. Hver partner har sitt eget akkreditert studieprogram (se listen nedenfor) som en del av IBSA Dual Degree Master's Program. Du må søke om akkreditert studieprogram for ditt valgte partneruniversitet, der du vil starte med kjernemodulene. I søknadsprosessen kan du deretter velge Bremen som ditt andre universitet og Logistikk og Supply Chain Management som spesialisering. Hvis du har problemer med søknadsprosessen eller andre spørsmål, vennligst ikke nøl med å kontakte vår programkoordinator Angela Dunkhorst.

 • International Graduate Center (Tyskland) - Internasjonal MBA
 • Universitat de Valencia (Spania) - Internasjonal mastergrad i bedriftsøkonomi (iMBA)
 • RANEPA Institutt for Bedriftsstudier Moskva (Russland) - Internasjonal Master I Ledelse
 • University of North Carolina Wilmington (USA) - Internasjonal MBA
 • University of Hertfordshire (UK) - Global Business
Program undervist i:
 • Engelsk
International Graduate Center - Hochschule Bremen

Se 10 flere kurs fra International Graduate Center - Hochschule Bremen »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
2 - 3 semestre
Heltid studier
Pris
16,000 EUR
Ca. 16.000, - € for hele programmet avhengig av valgt partneruniversitet (tysk 1. del: 7.200.- og 2. del: 8.800.- €) 325, - € pr. Term
Frist
mars 31, 2020
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
nov. 2019
Søknadsfrist
mars 31, 2020

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
mars 31, 2020
Sluttdato
nov. 2019