Internasjonal Heltids MBA - 12 måneder

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Hvorfor Rotterdam MBA?

La nederlandsk tenkning drive din karriere fremover.

Vår internasjonale MBA gir deg mer enn en ny linje på ditt resumé. Det gir deg et profesjonelt pass til karrieren du vil, hvor som helst i verden.

Suksess i virksomheten tar mer enn å vite fakta. Det tar et globalt perspektiv, en nyskapende tilnærming, et kritisk sinn, og et fokus på samarbeid og bærekraft. På RSM designer vi hver klasse med disse verdiene i tankene.

Det er den nederlandske måten å gjøre forretninger på. Det er holdt vår fakultet og våre MBA-kandidater i forkant av trender, markedsskift og bedriftslandskapet i flere tiår. Og det fortsetter å drive personlig og profesjonell suksess i Europa og rundt om i verden.

Vi er konsekvent en av Europas topprangerte handelshøyskoler, men du finner ikke at vi skryter mye om det. Det er en annen nederlandsk verdi-ydmykhet. Og vi vet suksessen til våre studenter, fakultet og alumner snakker høyt nok.

126801_StudentsMBA20183.jpg

Vår tilnærming fokuserer på fire områder

Vår mangfoldige setting gir deg et globalt tankesett

Lær om mennesker fra hele verden ved å sitte rett ved siden av dem i klassen. Hos RSM er 97 prosent av MBA-studentene våre internasjonale, så hver dag jobber du tett med mennesker med forskjellig bakgrunn.

Våre profesjonelle ressurser fremmer din karriere

Vi tar karriereplanlegging seriøst. RSM tilbyr personlig coaching, veiledning og nettverk gjennom hele MBA-opplevelsen. Så mens du fokuserer på å mestre prinsippene for virksomheten, fokuserer vi på å hjelpe deg med å finne ditt neste skritt.

Vår revolusjonerende tilnærming gjør deg til en eksepsjonell leder

Oppdag den nyeste forretningsinnsikten fra de ledende sinnene som produserer dem. Så finpusse evnen din til å lede effektivt i enhver situasjon. Vårt personlige lederutviklingsprogram (PLD) hva som motiverer andre - og enda viktigere - hva som motiverer deg som individ - slik at du lærer hvordan du kan bedre styre dem.

Vår bærekraftige tankegang setter deg foran den globale økonomien

De beste lederne tar handlinger som drar nytte av virksomheten, samfunnet og miljøet samtidig. Det er en vanskelig oppgave, men våre MBA-kandidater er opp til utfordringen. Vi legger vekt på bærekraftig virksomhet i vår tilnærming og produserer etiske ledere i prosessen.

Vår entreprenør tilnærming vil gjøre ideene dine til innovasjoner

Som MBA-deltaker har du direkte tilgang til kunnskapen og et nettverk av Erasmus Center for Entrepreneurship på Rotterdam Science Tower, hjem til mer enn 50 innovative bedrifter. Her hjelper senteret oppstart, små og mellomstore bedrifter og bedrifter, og er vert for entreprenørskapsarrangementer.

Hvis du vil ta karrieren din til neste nivå, kom du til Rotterdam. Finn ut hvordan nederlandsk tenkning vil drive din karriere ytterligere enn du noen gang har forestilt deg.

126808_CAP_0826_resized.jpg

Læreplan og undervisning

 • Termin 1: januar - mars
  Grunnlaget for ledelsen
 • Termin 2: april - midten av juni
  Praksis med ledelse
 • Termin 3: Midt i juni - august
  Avanserte karrieremuligheter
 • Termin 4: september - desember
  MBA-valgfag og internasjonale muligheter

Din karriere

RSM betyr stor avkastning.

Vi snakker alle språk, så la oss snakke om forretninger. Som student vil tiden og ressursene du investerer i din heltid Rotterdam MBA generere avkastninger gjennom hele karrieren din.

På RSM jobber vi utrettelig for å hjelpe hver student til å lykkes etter oppgradering. For en er vi investert i deg og din reise. Jo bedre du gjør ute i verden, desto sterkere er vi alle som et profesjonelt samfunn.

Det er en enkel premiss: Vår drømjobb setter deg opp for land din.

Finn din vei. Start i sentrum.

Karriereutviklingssenteret (CDC) er ditt hovedmål for karriere. Arranger et møte, og våre dyktige trener vil bli kjent med deg og dine mål - hva slags arbeid du liker, hvor du vil leve, hva slags arbeidskultur passer deg best, og mye mer.

Oppdag RSM-forskjellen.

Når vi har identifisert målene dine, oppretter vi en handlingsplan for å hjelpe deg med å komme deg dit. Underveis får du tilgang til mange karriere ressurser. Pensle opp dine intervjueteknikker, forbedre presentasjonsferdighetene dine og lære beste praksis for å bygge ditt profesjonelle nettverk.

En god forretningskole bør jobbe hardt for å forbedre karriereutsikter. I Rotterdam er det akkurat det vi gjør for hver og en av våre studenter.

Sist oppdatert aug. 2020

Om skolen

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools.

Over the past 40 years, Rotterdam School of Management, Erasmus University has firmly established its reputation as one of Europe’s leading business schools. Minimér

Akkrediteringer