Hvorfor Rotterdam MBA?

La nederlandsk tenkning drive din karriere fremover.

Vår internasjonale MBA gir deg mer enn en ny linje på ditt resumé. Det gir deg et profesjonelt pass til karrieren du vil, hvor som helst i verden.

Suksess i virksomheten tar mer enn å vite fakta. Det tar et globalt perspektiv, en nyskapende tilnærming, et kritisk sinn, og et fokus på samarbeid og bærekraft. På RSM designer vi hver klasse med disse verdiene i tankene.

Det er den nederlandske måten å gjøre forretninger på. Det er holdt vår fakultet og våre MBA-kandidater i forkant av trender, markedsskift og bedriftslandskapet i flere tiår. Og det fortsetter å drive personlig og profesjonell suksess i Europa og rundt om i verden.

Vi er konsekvent en av Europas topprangerte handelshøyskoler, men du finner ikke at vi skryter mye om det. Det er en annen nederlandsk verdi-ydmykhet. Og vi vet suksessen til våre studenter, fakultet og alumner snakker høyt nok.

18626_IMG_0011.jpg

Vår tilnærming fokuserer på fire områder:

Vår mangfoldige innstilling gir deg et globalt tenkemåte.

Lær om folk fra hele verden ved å sitte rett ved siden av dem i klassen. På RSM er 97 prosent av våre MBA-studenter internasjonale, så hver dag jobber du nært med folk fra ulike bakgrunner.

Våre faglige ressurser fremmer din karriere.

Vi tar karriereplanlegging seriøst. RSM tilbyr personlig coaching, veiledning og nettverk gjennom hele MBA-opplevelsen. Så mens du fokuserer på å mestre prinsippene for virksomheten, fokuserer vi på å hjelpe deg med å finne ditt neste skritt.

Vår revolusjonerende tilnærming gjør deg til en eksepsjonell leder.

Oppdag de siste forretningsinnsiktene fra de ledende sinnene som produserer dem. Deretter finpusse din evne til å lede effektivt i enhver situasjon. Vårt personlige lederutviklingsprogram (PLD) som motiverer andre - og enda viktigere, hva motiverer deg som individ - slik at du lærer hvordan du bedre kan håndtere dem.

Vår bærekraftige tenkning setter deg foran verdensøkonomien.

De beste lederne tar handlinger som drar nytte av virksomheten, samfunnet og miljøet samtidig. Det er en vanskelig oppgave, men våre MBA-kandidater er opp til utfordringen. Vi legger vekt på bærekraftig virksomhet i vår tilnærming og produserer etiske ledere i prosessen.

Vår entreprenør tilnærming vil gjøre ideene dine til innovasjoner

Som MBA-deltaker har du direkte tilgang til kunnskapen og et nettverk av Erasmus Center for Entrepreneurship på Rotterdam Science Tower, hjem til mer enn 50 innovative bedrifter. Her hjelper senteret oppstart, små og mellomstore bedrifter og bedrifter, og er vert for entreprenørskapsarrangementer.

Hvis du vil ta karrieren din til neste nivå, kom du til Rotterdam. Finn ut hvordan nederlandsk tenkning vil drive din karriere ytterligere enn du noen gang har forestilt deg.

18627_IMG_0435.jpg

Curriculum

Term 1: januar til mars

Grunnlaget for ledelsen

Term 2: april - midten av juni

Øvelsen av ledelsen

Term 3: Midt i juni - august

Avanserte karrieremuligheter

Term 4: september - desember

MBA valgfag og internasjonale muligheter

Din karriere

RSM betyr stor avkastning.

Vi snakker alle språk, så la oss snakke om forretninger. Som student vil tiden og ressursene du investerer i din heltid Rotterdam MBA generere avkastninger gjennom hele karrieren din.

På RSM jobber vi utrettelig for å hjelpe hver student til å lykkes etter oppgradering. For en er vi investert i deg og din reise. Jo bedre du gjør ute i verden, desto sterkere er vi alle som et profesjonelt samfunn.

Det er en enkel premiss: Vår drømjobb setter deg opp for land din.

Finn veien din. Start i midten.

Karriereutviklingssenteret (CDC) er ditt hovedmål for karriere. Arranger et møte, og våre dyktige trener vil bli kjent med deg og dine mål - hva slags arbeid du liker, hvor du vil leve, hva slags arbeidskultur passer deg best, og mye mer.

Oppdag RSM-forskjellen.

Når vi har identifisert målene dine, oppretter vi en handlingsplan for å hjelpe deg med å komme deg dit. Underveis får du tilgang til mange karriere ressurser. Pensle opp dine intervjueteknikker, forbedre presentasjonsferdighetene dine og lære beste praksis for å bygge ditt profesjonelle nettverk.

En god forretningskole bør jobbe hardt for å forbedre karriereutsikter. I Rotterdam er det akkurat det vi gjør for hver og en av våre studenter.

Program undervist i:
Engelsk
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Se 2 flere kurs fra Rotterdam School of Management | Erasmus University »

Sist oppdatert February 13, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
jan. 2020
jan. 2021
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
52,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2021
Sluttdato
Søknadsfrist

jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

jan. 2021

Location
Søknadsfrist
Sluttdato