Internasjonal heltid mba

The Lisbon MBA

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Internasjonal heltid mba

The Lisbon MBA

virksomhet

Hvorfor Lisboa MBA International?

Lisboa MBA International er et 1-årig heltidsintensivt program bygget for å gi deg ledelseskompetanse som kreves for dagens globale forretningsverden.

Ingenting endres raskere enn å forandre seg selv. Dette innebærer at ledere må være forberedt på å reagere på ulike endringer, som skjer i forskjellige trinn.

Dagens problemer er forskjellige fra de du ble bedt om å løse i går, og det er også løsningene! Du må kommandere og kombinere ulike sett med ferdigheter, for å være kreativ og tilpasningsdyktig. Kort sagt, du trenger en helhetlig forretningsutdanning, hvor du vil kunne utvikle dine kognitive, utførelsesmessige og følelsesmessige ferdigheter.

Det er flere grunner til at du bør vurdere Lisboa MBA International:

JOINT DEGREE CATOLICA & NOVA:

Lisboa MBA er et joint venture mellom de to toppskolene i Portugal - Católica-Lisboa og Nova SBE. Begge skolene ble ansett som ex aequo 23rd beste europeiske Business School ved Financial Times 2016 rangering. Etter uteksaminering mottar våre studenter et MBA-diplom fra begge skolene, og de har også mulighet til å skaffe seg en mastergrad i bedriftsøkonomi.

PARTNERSKAP MED MIT SLOAN:

Ta kurs og utvikle nye nettverk på MIT Sloan School of Management under en 1 måneders nedsenkning i Boston. Du vil få tilgang til MITs professorer, produktive biblioteker og læringssentre, mens du forfølger kurs som er spesielt fokusert på globale problemstillinger i ledelsen. I tillegg besøker MIT-fakultetets medlemmer vår campus for å undervise i spesielle kurs og workshops. Etter å ha blitt uteksaminert, har studentene tilgang til MIT Affiliate Status.

Handlingslære:

Etter din MBA-kjernekurs, fullfør en 2-måneders Action Learning-periode som samsvarer med dine karriereforhøyelser i Portugal eller i utlandet. Du kan enten søke om å gjøre et sommerprosjekt i et selskap, være en del av en konsultgruppe i en internasjonal lab, eller starte din entreprenørskap gjennom Startup Lisboa.

SOFT SKILLS & PERSONLIG UTVIKLING:

Fredagsforumets mål er å gi deg muligheten til å utnytte potensialet og ferdighetene til å leve dine fremtidige lederskap roller på en fleksibel og tilpasningsdyktig måte. Workshopene i Friday Forum lar deg bli selvbevisste om din identitet, tro og vaner, innse hvordan de passer deg når du trenger å håndtere utfordrende sammenhenger og situasjoner, og gi deg verktøy, konsepter eller bare "ut av" Boks "-opplevelser som vil gi dine egne valg om hvem du er og hvem du vil bli som leder. Nå og i fremtiden vil du være eier av ditt eget liv og forandringsprosesser.

GLOBALE MBA RANKINGER 2017 FINANSIELLE TIDER:

Lisboa MBA ble vurdert som det 20. beste MBA-programmet i Europa - ved Financial Times Top 100 Global MBA 2017-rangering. Det er også den første i "International Course Experience" rangering i Europa.

Forbindelse med selskapets verden:

Et av hovedmålene med Karriereforvaltningsenteret er å utvide omfanget av karrieremuligheter som er åpne for deg. For å oppnå det utvikler vi kontinuerlig kontakter med bedriftsverdenen. Corporate Insight Sessions, Frokost med CEOs, Mock intervjuer, Business Case Competition, Rådgivende Prosjekter og Internships er noen av de initiativene du kan oppleve som student. På slutten av MBA har du utviklet et nettverk av kontakter som er nøkkelen til livslang karriereadministrasjon.

Studerende og bor i LISBON:

Den romantiske og travle portugisiske hovedstaden vil være din hjemmebase i flere måneder av programmet ... Med deilig mat, fantastisk vær og innbydende folk, vil det ta en bris å ta en avslappende ferie fra klassearbeid. Velkommen til Lisboa!

BOUTIKK MBA BEGREP:

Lisboa MBA-klassene er små for å maksimere læringen og skape et veldig intimt klasserom hvor studentene får samhandle og lære av det beste fakultetet, men også bygge sterkere relasjoner og nettverk blant sine kolleger, MBA-ansatte og bedriftens gjester, inviterte til klasser og arrangementer. Vær en del av dette helt unike konseptet. Steder er begrenset, så start søknaden din i dag!

virksomhet

MBA-programmet

1. og 2. vilkår: KOREKURSER (JAN TIL MAY)

Fra januar til mai fokuserer du på kjernevitenskap og kunnskap om internasjonal forretningsadministrasjon gjennom kurs i markedsføring, organisasjoner, økonomi, strategi, regnskap og økonomi.

Du vil også bruke denne perioden til å begynne reisen din med selvoppdagelse og utvikling under fredagsfora.

For å bygge grunnlaget for å nå dine karriere mål, vil du delta på flere workshops og jobbe med Karriere Management Center.

Vi tror også at for å bli en virkelig global leder og konkurrere på internasjonalt nivå, i tillegg til å være flytende på engelsk, er det svært viktig å ha kompetanse på andre språk og derfor krever vi at ved slutten av programmet Våre studenter har minst en grunnleggende praktisk kunnskap om et annet språk enn engelsk. For internasjonale studenter tilbyr vi portugisiske klasser som er en fantastisk måte å lære dette språket på, som er det første mest språket i den sørlige halvkule og et av verdens mest talte språk.

Portugisiske klasser

Ved siden av kjernekursene dine, i løpet av 1. semester, vil du ha muligheten til å virkelig fordyre deg i den portugisiske kulturen og delta i portugisiske klasser (Intermediate eller Beginner nivå), som en del av studieavgiftene. Disse kursene finner sted om ettermiddagen tre ganger i uken og er valgfrie.

Induksjonsuke

I løpet av den første uken vil det bli obligatoriske aktiviteter som en del av karriereforvaltningen, som vil foregå om ettermiddagen.

3RD TERM: MIT IMMERSION (JUNI)

I løpet av fire uker i juni måned vil du takle globale problemer innen ledelse og teknologisk innovasjon på Sloan School of Management. Mens du er på MIT campus, får du muligheten til å utforske byene Cambridge og Boston, og oppleve livet på MIT. Du får også mulighet til å samhandle med helt forskjellige undervisningsmetoder, samt møte innovative bedrifter innen området.

Handlingslære: SOMMER INTERNSKAP, INTERNASJONAL LABS ELLER ENTREPRENEURSHIP HUB (JULI TIL AUGUST)

I løpet av juli og august integrerer du det vi kaller handlingslæringsbanen: Du vil komme i kontakt med og praktisere det du har lært med virkelige prosjekter og selskaper for best å kunne betjene dine profesjonelle ambisjoner.

Sommerspørsmål:

Å oppnå ekteverdenerfaring og flere nettverksmuligheter i et selskap eller en organisasjon i ditt interessepunkt. Vårt Karriereforvaltningsenter vil samarbeide med deg individuelt for å identifisere riktig internship for deg og for å oppfylle dine karrieremål.

Internasjonal Lab:

Hvis du i stedet søker en internasjonal integrering på brasilianske, kinesiske eller meksikanske markeder, vil du bli integrert i vår Portugal-Brasil, Portugal-Kina eller Portugal-Mexico Lab. Denne 2 måneders erfaring bringer studenter fra The Lisbon MBA, Fudan University i Shanghai, Insper i São Paulo eller EGADE i Mexico, som vil jobbe med et prosjekt for et ekte selskap.

Entreprenørskapsnav:

Hvis du har Entrepreneur-ambisjoner og ønsker å starte ditt eget selskap, vil entreprenørskapet gi deg muligheten til å utforske entreprenørskap og utvikle praktiske entreprenørskapsfunksjoner, samtidig som du utnytter de mange læringsmulighetene, nettverksarrangementer med bedrifter fra feltet og spesialisert coaching med stipendiat gründere.

4. og 5. BETINGELSER: DØP DIN KUNNE OG FOKUS PÅ DIN MÅL (SEP TIL DEC)

Når du går tilbake til Lisboa i slutten av august, får du muligheten til å fokusere på et bestemt ledelsesområde eller å diversifisere dine ferdigheter ved å velge valgfag. I tillegg vil du ha et integrert kurs som gir deg mulighet til å velge mellom å jobbe med et levende konsulentprosjekt eller utvikle din egen forretningsplan. Disse valgene tar deg nærmere og nærmere dine karrieremål, arbeider og forbedrer et svært spesifikt sett med ferdigheter og talenter. Karriereforvaltningen vil samarbeide med deg for å utvikle den perfekte strategien og gi deg den endelige opplæringen for å oppnå dine karriereplaner.

Din ledelse og personlig utvikling vil fortsette gjennom fredagsforumet.

Den femte termen gir deg også Business Case Competition, hvor du vil jobbe i lag for å løse et virkelighetsproblem for en organisasjon med sjansen for spesielle priser. Tidligere forretningssaker kom fra EFACEC, Grupo Pestana, UNICRE, Saphety, EDP, PT, Novabase, ES Contact, Sportzone.

 • AKADEMISK KURRIKULUM. Programmet presenterer en nyskapende læreplan, stimulerer streng analyse, bruk av emosjonelle intelligens ferdigheter, sosialt ansvarlig atferd og hands-on læring. En læreplan som er en bro mellom akademia og bedriftsverden, mellom teori og praksis.
 • FRIDAG FORUM. Vi tror at din MBA-opplevelse skal være en reise med selvoppdagelse, både i og utenfor klasserommet. Vår Friday Forum vil tillate deg å utforske dine talenter og ferdigheter på de mest kreative og ukonvensjonelle måtene.
 • MIT IMMERSION. Gjennom partnerskapet med MIT Sloan gir Lisboa MBA International deg muligheten til å oppdage kulturen og forretningspraksisen til den raske nordøst i USA.
 • Karrierehåndtering. Karriereforvaltnings senterets hovedmål er å hjelpe elevene til å forstå, identifisere og nå sine karriere mål. Vi jobber sammen for å utvide omfanget av karrieremuligheter som er åpne for studenter, og vi utvikler workshops og aktiviteter som tar sikte på å gi studentene alle de verktøyene de trenger for livslang karriereforvaltning.
mba

MBA ADMISSIONS PROCESS

Lisboa MBA har en rullende opptaksprosess. Praktisk sett betyr det at søknader mottas gjennom hele året, og vårt opptaksteam vurderer hver søknad tett.

Opptaksprosessen har følgende trinn:

 1. Søknadsskjema innsending
 2. Applikasjonsanalyse
 3. personlig intervju
 4. Entre

Høyt potensielle kandidater inviteres til intervjuer ca 2 uker etter at de har sendt inn søknadene.

Lisboa MBA Admissions Committee beslutninger kommuniseres innen 1 uke etter det personlige intervjuet.

STUDIEAVGIFT

MBA som en investering

Å velge å delta i et kvalitets MBA-program krever en betydelig investering av både tid og penger. Ledelsestrening, lederutvikling, nettverk og internasjonale muligheter som tilbys av The Lisbon MBA International Full Time-programmet, vil vise seg å være uvurderlige eiendeler når du utvikler seg i din karriere.

Undervisningsavgift for Lisboa MBA International Full Time 2018 Program beløper seg til € 36.000. Denne investeringen inkluderer kurs, obligatoriske saker og annet utdanningsmateriale, samt fly og overnatting på MIT, Boston. Våre gebyrer inkluderer ikke tekstbøker, levekostnader og visa.

Etter å ha fullført MBA, kan våre studenter få master joint grad ved å utarbeide og forsvare et prosjektarbeid under veiledning av en professor. Masteroppgaven har en ekstra kostnad på € 4 000.

Lisboa MBA jobber tett med flere portugisiske banker for å tilby studentene gunstige forhold på utdanningslån. For tiden tilbys Lisboa MBA Lånet av CGD.

stipender

Det er en rekke stipendier tilgjengelig for å hjelpe deg med å finansiere Lisboa MBA International Full Time Program.

I tillegg til enkelte stipendsspesifikke krav vil vi ta hensyn til søkernes faglige og faglige fortrinn, evnen til å bidra til programmet, og også muligheten for deres karrieremål etter MBA.

Fakta

PROGRAM: Lisboa MBA International Full Time 2018

Egnet for: Profesjonelle som ønsker å stoppe 1 år og dedikere seg utelukkende til MBA-programmet.

Krav:

 • Minst 3 års yrkeserfaring (heltid)
 • Bachelorgrad i et hvilket som helst område
 • GMAT eller GRE
 • Engelsk ferdighetsbevis

Varighet: 12 måneder

Sted:

 • Campus i Católica-Lisboa og Nova SBE Campus i Lisboa, Portugal
 • MIT Sloan School of Management i Boston, USA
 • Skoler Católica-Lisboa og Nova SBE

Studieavgift: € 36 000

Søknadsfrister

 • 30. september 2017 (1. runde)
 • 9. november 2017 (2. runde)

Schedule

 • Mandag til torsdag fra 9:30 til 12:45. Noen ganger har studentene også klasser om ettermiddagen.
 • Fredager hele dagen.

I valgfagene, fra september til desember, vil det bli tilbudt noen kurs om kvelden (kl. 18.30 til kl. 21.45) og lørdag morgen (kl. 09.30 til kl. 12.45).

Men vær sikker på at valgfagene som tilbys i den vanlige timeplanen, er nok for at studentene skal bli tildelt de nødvendige studiepoengene for å avslutte programmet.

Vilkår

 • Første periode: januar-mars
 • 2. semester: mars-mai
 • 3. Term: Juni
 • Handling Læring: juli-august
 • 4. Term: september-oktober
 • 5. semester: november-desember

Valgfag: 4. og 5. Vilkår

Karriereforvaltning: Støtte er gitt gjennom året

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 6, 2020
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
38,000 EUR
Information
Deadline
Sept. 30, 2019
September 30th, 2019 (1st Round); November 8th, 2019 (2nd Round)
Locations
Portugal - Lisbon, Lisbon
Studiestart : Jan. 6, 2020
Søknadsfrist Sept. 30, 2019
September 30th, 2019 (1st Round); November 8th, 2019 (2nd Round)
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 6, 2020
Portugal - Lisbon, Lisbon
Søknadsfrist Sept. 30, 2019
September 30th, 2019 (1st Round); November 8th, 2019 (2nd Round)
Studieslutt Kontakt skolen