Internasjonal forretningsadministrasjon (imba)

Godbold Graduate School of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Internasjonal forretningsadministrasjon (imba)

Godbold Graduate School of Business

International Business Administration (IMBA)


En global utdanning for en global økonomi


Internasjonal Master of Business Administration (IMBA) Programmet er strukturert for å gi et sterkt faglig fundament i internasjonal virksomhet gjennom en komparativ tilnærming til global virksomhet. IMBA er anerkjent som den profesjonelle kandidatgraden designet for å øke effektiviteten og gi omfattende kunnskap og ferdigheter involvert i å administrere internasjonale profitt og ideelle organisasjoner.


36 studiepoeng-timeplanen inneholder 15 timers utdannet internasjonal business kurs, 12 timers kreves generelle MBA kjernekurs og 9 timers valgfag fra Graduate School of Business tilbud. Den toårige oversikten over kurs har en logisk sekvens som går fra obligatoriske kurs i bedrifts- og interkulturell kommunikasjon, internasjonal regnskap, internasjonal handel, internasjonal økonomi, internasjonal markedsføring, internasjonal handelslov og seminar i internasjonal handel til kurs i viktige satsingsområder.


Hvorfor trenger du en IMBA-grad?

 • Å forberede deg til karriere i internasjonal virksomhet med avansert opplæring i bestemte områder bygget på en bred forståelse av det internasjonale forretningsmiljøet.
 • Å få kulturell forståelse med direkte erfaring i et fremmed land eller region.
 • Å gi deg ferdigheter i analytisk problemløsing, muntlig, skriftlig kommunikasjon og mellommenneskelige relasjoner.
 • Å øke lønnen du mottar i din nåværende jobb, og forstørre fremtidens inntjeningspotensial. Graduate utdanning fører til høyere start lønn, med mastergrad innehavere generelt mottar en 10 til 20 prosent premie over personer med bare en bachelorgrad.
 • Å skape veier for fremskritt innen din nåværende organisasjonsstruktur.
 • Å gjøre deg mer markedsførbar for fremtidige arbeidsgivere etter eget valg.


Formålet


Det globale konkurransedyktige markedet endres kontinuerlig, og størrelsen og hastigheten på endringene og deres strategiske implikasjoner for firmaer, uavhengig av plassering eller produktiv / tjeneste, er uten sidestykke. Den samlede effekten av disse endringene og konkurransesvarene fra enkelte firmaer i enkelte land og regionale økonomier er like kraftige. For å være en effektiv global leder må man være utstyrt med de nødvendige verktøyene for de utfordringene som står foran. IMBA-programmet på Graduate School of Business tilbyr en banebryt utdannet internasjonal forretningsutdanning som forbereder studentene på disse utfordringene. Den intensive, anvendte naturen til dette IMBA-programmet gir opplæring i internasjonal virksomhet gjennom bruk av praktiske teknikker, utenlandsk erfaring og andre viktige verktøy som enkelt kan benyttes av studentene i sine eksisterende stillinger.


Mål

 • Forbered enkeltpersoner for karriere i internasjonal forretningsadministrasjon med avansert opplæring i bestemte områder med fokus på forholdet mellom næringslivet i globale og hjemmemiljøer.
 • Gi praktisk kompetanse og teknologisk kompetanse til å analysere og kommunisere alternative løsninger på forretningsproblemer som involverer økonomiske, økonomiske, sosiale, juridiske, politiske, globale og etiske forhold.
 • Oppfordre elevene til å vise kristen tro, service og ledelse i beslutningsprosesser og problemløsing.


MÅL


Den internasjonale Master of Business Administration Program ble utviklet for å møte følgende mål:

 • Forbered enkeltpersoner med forståelse av internasjonale forretnings-og kulturelle forskjeller gjennom avansert opplæring og direkte erfaring i et bestemt land eller region i verden.
 • Gi enkeltpersoner muligheten til å oppnå kulturell forståelse med direkte erfaring i et bestemt land eller en region i verden.
 • Utvikle praktiske ferdigheter for å møte utfordringene ved å endre teknologi og ledelsesinnovasjoner.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Boiling Springs, North Carolina
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Boiling Springs, North Carolina
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen