Internasjonal executive mba - internasjonal ledelse

SMBS - University of Salzburg Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Internasjonal executive mba - internasjonal ledelse

SMBS - University of Salzburg Business School

Internasjonal Executive MBA - Internasjonal Ledelse

Den internasjonale Executive MBA - International Management formidler, på akademisk grunnlag, analytiske ferdigheter og beslutningskompetanse som kreves for en vellykket karriere i General Management.

Studiet "Executive MBA in General Management" tar sikte på å forberede potensielle ledere for sine roller som beslutningstakere. Dette MBA-programmet er derfor også rettet mot ledere som ønsker å forbedre sine ferdigheter med nye metoder og ideer. Deltakerne skal lære å oppnå den kunnskapen og ferdighetene som vil hjelpe dem med å lykkes med å ta ansvaret for ledelse i sammenheng med spesialisering, globalisering, kostnadsorientert vekst og etisk og moralsk ansvar. Videre, med et dynamisk fokus på kompetanse, vil kunnskap og ferdigheter bli formidlet for effektivt å anvende strategier i praksis.

Arenaer


MBA-studiet foregår på tre kontinenter i 7 forskjellige land: Østerrike, Tyskland, Storbritannia, Russland, USA, Kina og Thailand. De unike stedene gir god infrastruktur med moderne klasserom. De er en del av et internasjonalt orientert konsept.

Målgrupper


Kurset er spesielt rettet mot personer som allerede har en ledende stilling i General Management, eller som er utpekt til en.

- Entreprenører, ledere og juniorledere

- Folk som ser sin fremtidige karriere i General Management, og som ønsker å kvalifisere seg for internasjonale utfordringer via kunnskapsoverføringen som tilbys i MBA-GM-programmet

- Alumni av ikke-akademiske felt og grener av studie som ønsker å få høy kvalitet på videreopplæring i General Management

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert September 4, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Price
Pris
25,650 EUR
€ 25.650, - (ekskl. PG + VG € 1.950, -)
Information
Deadline
Locations
Østerrike - Salzburg, Salzburg
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Østerrike - Salzburg, Salzburg
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen