Les den offisielle beskrivelsen

INSEEC MBA

INSEEC MBA, undervist på engelsk, gjør det mulig for deltakerne å forstå de komplekse aspektene av selskaper som opererer i en multikulturell, europeisk kontekst og å utvikle ferdigheter slik at de kan fylle toppledelse stillinger.

Det er rettet mot begge studenter (med en fireårig postsecondary grad) og fagfolk. Pensumet inneholder kjernekurs i markedsføring, lov, økonomi og generell forretningspraksis.
I tillegg til kjernekurs, er deltakerne pålagt å velge et felt av konsentrasjon (økonomi, markedsføring, menneskelige ressurser eller luksus). Stor vekt ligger på tverrkulturelle ledelsesproblemer og på nyere eller fremvoksende trender i det europeiske forretningsmiljøet.

Deltakerne vil også delta i et seminar i personlig ledelse, som har som mål å utvikle sine intervjuevner når de søker jobb hos topp europeiske selskaper og på å styrke sine ferdigheter i prosjektledelse og teamarbeid. Seminaret gir studentene råd om å skrive resuméer og styre forretningsmøter.


En rekke besøk til bedrifter er planlagt gjennom hele studieåret. Dessuten vil deltakerne bli invitert til konferanser gitt av fremtredende europeiske ledere.

Kurs er tilgjengelig i Excel og PowerPoint-applikasjoner. Endelig kan deltakerne delta på språkkurs i fransk, japansk, spansk, tysk eller italiensk.ROBERT OLORENSHAW

Program Director


Spredning av MBA-kurs har betydet at det blir stadig vanskeligere å skille mellom de forskjellige programmene som tilbys av universiteter og ledelseskoler over hele verden.

Studenter som ønsker å forfølge en MBA kurs må kunne velge det programmet som best passer deres behov, samt deres personlige profil. INSEEC MBA-programmet, selv om det fortsatt er generelt generelt på akademisk nivå, møter tre mål.

For det første trener elevene til å være fullt operative ledere i et bredt spekter av næringsliv, slik at de kan jobbe hvor som helst i verden og å lede et tverrfaglig team. For det andre innfører det kvaliteter tilpasningsevne, mobilitet og lederskap rundt en svært diversifisert tilnærming til virksomheten. For det tredje har vi en tydelig internasjonal dimensjon med lærere av forskjellige nasjonaliteter (amerikansk, britisk, fransk, spansk ...), og vi kan tilby studentene muligheten til å få et doble diplom fra et opphold i utlandet enten på utvekslingsbasis eller i internship (Australia , New York, London, Barcelona).

Samlet sett betyr disse funksjonene at studentene vil bli utstyrt for et bredt spekter av profesjonelle situasjoner på internasjonalt nivå.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra INSEEC Paris »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato