EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

I en sammenvevd global økonomi, vellykkede organisasjoner krever ledere som forstår global virksomhet, gjelder en strategisk tankesettet, og distribuere kunnskapsbaserte teknikker for å påvirke positiv forandring.

IE Business School og Singapore Management University har sluttet hender til å tilby en intensiv 10-måneders MBA-program for å forme topp talent i Asia for slike lederroller. Den felles-graders programmet bruker en blended learning metodikk (ansikt-til-ansikt læring med interaktive elektroniske perioder) som gjør at fagfolk fra ulike bakgrunner, bransjer og kulturer å forene i ånden av læring, åpent sinn og debatt, uavhengig av deres geografiske plassering , reise tidsplaner og arbeidsforpliktelser.

IE-SMU MBA-programmet tilbyr innsikt i Asia-Pacific markeder, forretningsstrategier og ledelseskulturer og kombinerer det beste av teori og praksis ved å tillate elevene å teste ut nylig lært begreper, ferdigheter og teknikker i business case analyser, simulerte miljøer, og fakultet-veiledet, tverrfaglige, virkelige prosjekter.

Opptakskrav

  • GMAT eller GRE score (Revidert General Test tatt på eller etter 1. aug 2011), med IE eller SMU opptaksprøver som alternativer - Tre år med relevant yrkeserfaring - Essays og andre (3) former for selvutfoldelse - Dommer skjemaer (2 ) - Arbeid verifisering brev (valgfritt) - Organisasjonskart - Resume - Avskrifter - bachelor (hvis tildeling av grad ikke er nevnt på karakterutskrift) - TOEFL eller IELTS score (hvis mediet for instruksjon av lavere grads studier var ikke engelsk. Det må tas i løpet av de siste to år på tidspunktet for å sende inn din søknad.

Avgifter

  • Søknad: S $ 100 ikke-refunderbart - Skolepenger (GST inkludert): S $ 74 900
Program undervist i:
  • Engelsk
Singapore Management University

Se 2 flere kurs fra Singapore Management University »

Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
aug. 2020
Duration
13 - 13 måneder
Deltid
Pris
74,900 SGD
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

aug. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato