Differensiering starter fra en god base

På grunn av dette har vi opprettet konseptet med Fundesem IMBA for å tilby deg den mest komplette visjonen om bedriftsledelse.

Konseptet med Fundesem IMBA fører til en integrert ledelsesmessig og global visjon av selskapet som er viktig for enhver profesjonell som ønsker å forbedre og fremme sin lederkarriere, slik at ledere kan ta sin rolle med større garantier for suksess og øke mulighetene for profesjonell utvikling.

The Fundesem IMBA tilbyr mye til gjengjeld for studentens innsats, og dermed vil den grad som er oppnådd ved vellykket gjennomføring av programmet bli masterstudiet: IMBA (i fellesskap tildelt av FUNDESEM og Alicante Chamber of Commerce)

metodikk

Metoden til FBS Business School er svært praktisk: den fokuserer fullt på maksimalt av "Learning by doing", det vil si å lære ved å gjøre. Metoden som følges i alle FBS MBA-programmer er Case Method, hvor studentene må forberede og tilby løsninger på praktiske saker, og sette studenten foran beslutningsprosessen. Denne metoden krever en kloster som er veldig godt trent i denne teknikken siden klassene må bli autentiske fora for felles kunnskap.

Struktur av programmet

MBA-programmet på FBS Business School er delt inn i tre perioder.

Leveling - MBA Periode - Tilbehør

Leveling perioden starter noen uker før den offisielle dato for MBA. I denne perioden med frivillig assistanse får studentene klasser i regnskapsmessige grunnleggende, bruk av kontorverktøy og andre emner som kan bidra til realiseringen av programmet.

MBA-perioden er delt inn i følgende deler eller faser:

GRUNNLEGGENDE: En viktig revisjon fra dagens panorama av viktige aspekter for lederutvikling, og gir en 360-visers visjon.

AVANSERT: Dybdeskompetanse og ledelsesevner gjennom innhold som strekker seg fra Big Data til International Trade.

SPESIALISERING: Den siste perioden består av en spesialisering innen områdene av selskapet, for eksempel General Management, Financial Management, Human Resources Management eller andre.

PROJEKT: Utarbeidelse av et prosjekt for opprettelse av firma hvor man skal anvende den lærte tingen med støtte og den individuelle overvåking av en veileder.

PERSONLIG KARRIEREPLAN: Ledsag for planlegging av studentens strategiske plan for karriereutvikling. Ansettbarhet er en av de viktigste egenskapene til FBS MBA.

Når elevene oppgraderer, kan de gå på treningsprogram. I denne perioden med frivillig assistanse utvider studentene kunnskap om digital virksomhet, med emner sentrert om digital økosystem, visjon og digital strategi, forretningsmodeller i digitale miljøer, teknologisk forstyrrelse og design tenkning, digital markedsføring og e-handel og human resources management i miljøer digitale, som så vel som Digital Finance.

Blant de komplementære fagene legges en språkforbedringsmodul til.

Komplementære verksteder

Gjennom masteropplæringen deltar studenten i ulike workshops og seminarer for å fullføre opplæringen.

INNOVASJON. Et verksted bygget for å lette prosesser, verktøy og visjon som trengs for å innovere. Det gir studenten muligheten til å lære på en praktisk måte en metode for medskaping, forskning og innovasjon.

VISIBILISERING PROFESSIONAL SKILLING Gjennom hele kurset er det planlagt å arrangere workshops og treningsøkt for å hjelpe elevene med å forbedre sin tilgjengelighet eller vekst på arbeidsmarkedet. MOTIVERTE TEAMS,

PRODUKTIV UTSTYR. I den riktige retningen til disse lagene ligger produktiviteten til selskapet og for dette er det nødvendig at de nye lederne anskaffer og utvikler ulike ferdigheter som positiv kommunikasjon, emosjonell intelligens, anerkjennelse ...

DAGER AV PROFESSIONAL ANVENDELSE. I løpet av MBA vil studenten kunne delta på konferanser, seminarer og workshops, ledet av profesjonelle høyttalere fra næringslivet.

Fakultet

FBS Fakultetet består av fagfolk fra næringslivet fra næringslivet, med stor erfaring innen fagområdet, samt i undervisning, forskning, rådgivning og rådgivning.

Læringsgruppen har erfaring i lederstillinger av nasjonale og multinasjonale selskaper, samt et godt pedagogisk forberedelse, som gjør det mulig for dem å undervise fagene på emner som de er eksperter i.

Disse fagfolk gir sin kunnskap, avledet fra profesjonell praksis, i våre MBA-programmer gir studentene en global visjon, nøyaktig og trofast tilpasset virkeligheten til selskapet.

Finansiering

FBS er en ideell stiftelse som har som mål å utvikle fagfolk og bedrifter. Av denne grunn gir stiftelsen kandidater til MBA-programmer en rekke stipendier, slik at enhver student virkelig engasjert seg i sin trening, kan utføre MBA uten økonomiske problemer. I tillegg har FBS meget fordelaktige finansieringsavtaler med flere finansielle enheter.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurs fra Fundesem Business School »

Sist oppdatert April 1, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 24, 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 24, 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 24, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato