Henley fleksibel Executive MBA i asia

Generelt

Programbeskrivelse

Henley Fleksibel Executive MBA i Asia

The Henley Fleksibel Executive MBA er en to år deltid program designet for erfarne ledere og travle ledere som ønsker å utvikle sin internasjonale forvaltningen kompetanse. Med en blanding av individuelle og gruppestudie, online læring og ansikt-til-ansikt workshops, er det ideelt for ledere med hektisk reiseplaner, flyttemuligheter og familieforpliktelser fra hele regionen på grunn av stor fleksibilitet over hvordan, når og hvor programmet medlemmer oppnå sine MBA kvalifisering. Det er et verdensomspennende fellesskap av nesten 3000 nåværende deltakere på dette programmet, samt over 56 000 studenter i 150 land.

FLEKSIBILITET

Programmet passer rundt din familie, sosialt liv, karriere og andre forpliktelser, slik at du kan jobbe full tid som du avanserer gjennom programmet. Det leveres gjennom en blanding av nettbasert læring, et bolig starter workshop i Storbritannia, ansikt-til-ansikt helgekurs i Hong Kong holdt tre-fire ganger i året, samt peer group læring team aktiviteter, enten online eller offline. Du blir deretter oppfordret til å utnytte det brede spekter av faglige ressurser og informasjonskilder tilgjengelig i Henley nettbaserte læringsportal, for å dra nytte av støtte som tilbys av et nettverk av Henley-baserte veiledere og å balansere videre gruppe og selvstudium med andre livs forpliktelser. Passer inn i din travle timeplan, vil alle helgekurs være ferdig innen 24 måneder med en fleksibel periode for å fullføre din lederutfordring.

Praktisk tilnærming

The Henley programmet handler om praktisk anvendelse. Det som skiller vårt program fra andre er vår evne til å hjelpe ledere se helhetlig siden av virksomheten, mens undersøke sine egne selskaper og løse reelle utfordringer. Læring fra programmet er fokusert på direkte søknad til arbeidsplassen, noe som sikrer en høy grad av relevans og praktisk for programmedlemmer og arbeidsgivere. Alle oppdrag er basert rundt å løse praktiske forretningsmessige utfordringer i organisasjonen. Du kan bruke din nye kunnskap og sette det du lærer i praksis på din arbeidsplass på en dag-til-dag basis fra den aller første workshop.

Internasjonal erfaring

Vi leverer en virkelig internasjonal MBA-program i en av verdens store globale byer. Programmet medlemmer, alle midten til toppledere, har en sjanse til å jobbe med andre erfarne ledere fra mange bransjer og ulike kulturelle bakgrunner. Rundt 60% av Henley programmedlemmer i Hong Kong er ikke lokale til Hong Kong, men er fra land som Canada, Tyskland, Danmark, Sør-Afrika, Filippinene og selvfølgelig Storbritannia. Som vi fokusere på usedvanlig høy kvalitet samhandling og peer group læring, vil du også lære ulike forretningspraksis fra en av de mest kulturelt mangfoldige grupper i Asia. Med Henley globale tilstedeværelse i 17 land, er det også unike muligheter til å delta på workshops i internasjonale steder, inkludert Storbritannia, Finland, Tyskland, Irland, Malta, Skandinavia og Sør-Afrika. Vårt fakultet er internasjonalt, både av pass og av erfaring. Alle har omfattende kommersiell kompetanse, og mange fortsetter med privat forretningsrådgivning for å holde dem i forkant. Dette utstyrer programmedlemmer med en større forståelse av ulike arbeidsmiljøer og kulturer, og utvider omfanget av sine studier ved å forberede dem for global virksomhet gjennom internasjonal utveksling.

Personlig utvikling

På Henley, er personlig utvikling vevd inn i stoffet av programmet og vurderes på hvert trinn som en guide til din karriere og liv som beveger seg langs en MBA reisen. Vi tar en hel person tilnærming, noe som betyr at vi begynner med å anerkjenne kompleksiteten i å balansere arbeid, hjem, studier og karriere, samt planlegging for utfordringen til å engasjere seg med hele verden som vil komme med en toppledelsen rolle. Refleksjon, dialog og målsetting er hjertet av personlig utvikling og er supplert med interaktive workshops på hvert trinn av programmet.

Sist oppdatert april 2015

Om skolen

Founded in 1945, Henley Business School was the first business school to be established in the UK and is one of the oldest and most respected schools in Europe. Henley is among an elite group of the t ... Les mer

Founded in 1945, Henley Business School was the first business school to be established in the UK and is one of the oldest and most respected schools in Europe. Henley is among an elite group of the top 1% business schools in the world to hold triple-accredited status from the major UK, European and US awarding bodies (AMBA, EQUIS, AACSB). Minimér