Read the Official Description

Å skape bedre resultater

Henley Executive MBA er en intens og givende opplevelse. Det er utfordrende, stimulerende og relevant. I mange tilfeller er det livsforandrende.

Triak akkreditert av AMBA, EQUIS og AACSB, og blant de mest kjente MBAene i verden, er Henley Executive MBA designet for å hjelpe deg med å oppnå best mulig utfall i forretninger og i livet. Fordelene kan tydelig måles, og gir deg et betydelig avkastning for deg personlig og i større grad til din bedrift. Henley Executive MBA er det eneste MBA-programmet i Finland som tilbyr en mastergrad.

Utnytte vår globalt anerkjente ekspertise innen internasjonal virksomhet, lederskap, bedriftsarkiv og internasjonal økonomi. Lær hvordan du tenker strategisk og får større tillit. Vi vil engasjere deg på alle nivåer, gjennom coaching og personlig utvikling, for å gi deg tillit og energi til å takle dine utfordringer og fokuset du trenger for å nå dine mål.

Gå ut på Henley MBA for en berikende opplevelse som vil koble deg til global virksomhet og et verdensomspennende nettverk. Du finner det en av de mest verdifulle investeringene i deg selv som du kan gjøre.

Henley Business School er den mest internasjonalt anerkjente leverandøren av Executive MBA-programmer i Finland.

Henley Executive MBA

Henley Executive MBA er for erfarne og ambisiøse ledere som ønsker å utvikle sine lederskap og ledelseskompetanse. Programmet er strukturert slik at du kan fortsette å jobbe på heltid og å studere MBA-deltid, og koble din læring til dagens globale og relevante organisasjonsproblemer.

Det er ideelt hvis du ikke klarer å ta betydelig tid ut av arbeidsplassen for å studere og vil ha større fleksibilitet over hvordan, når og hvor du oppnår MBA-kvalifikasjonen.

Executive MBA er et eksklusivt program levert gjennom individuell og gruppe studie, ansikt til ansikt verksteder og 24/7 e-læringsressurser. Workshops, hvorav de fleste er levert i Helsingfors, ledes av våre førsteklasses fakultet medlemmer fra Storbritannia og International Fellow Network. Ni individuelle oppgaver, utformet for å forbedre din langsiktige effektivitet, gir øyeåpningsmuligheter for å integrere teori med praksis og kan umiddelbart brukes med maksimal innvirkning på arbeidsplassen.

Programmet legger vekt på generelle lederskapskonsepter, og derfor flytter Personal Development-modulen gjennom alle faser av Henley Executive MBA, slik at det blir en integrert prosess mot personlig vekst.

Du vil bli støttet av våre personlige veiledere, så vel som å dra nytte av å være del av et erfarent, ambisiøst læringsgruppe. Et valgfritt internasjonalt studiebesøk kan også velges.

I løpet av de 24 månedene av programmet, vil du studere og dele erfaringer med likesinnede fagfolk fra et bredt spekter av ledelsesbakgrunn og næringsliv.

Lærerfaring

Henley Executive MBA har et spesielt sterkt fokus på temaene for internasjonal virksomhet, lederskap, ledelse og bedriftens omdømme.

En blandet undervisningsmodell som gjenspeiler virkelige dilemmaer og forretningsmessige valg, samt en blanding av individuell og gruppelæring, ansikt til ansikt-workshops og 24/7 e-læringsressurser fører ikke bare til en mer komplett læringsopplevelse, men bidrar også til å Balansere samtidig arbeid og studier, selv når du bor eller arbeider i utlandet.

Våre MBA-programmer kombinerer det beste innen akademisk teori med praktiske, virkelige prosjekter. Dette betyr at i tillegg til å ha en fremragende læreropplevelse, vil du være klar til å sette alt i praksis når du er tilbake på arbeidsplassen.

På Henley anerkjenner vi at du ønsker å utvikle deg selv for å forberede utfordringene av bedriftsledelse, så innenfor programmene er det et kontinuerlig element i personlig utvikling og karriereutvikling som støtter deg gjennom reisen din.

Gjennom studiene får du støtte fra våre personlige veiledere i Finland, og er en del av et lærings team med erfarne fagfolk.

Henley Executive MBA kan studeres på tre kontinenter. For tiden tilbys programmet i Finland, Danmark, Tyskland, Irland, Malaysia, Malta, Storbritannia og Sør-Afrika.

Hvorfor studere Executive MBA på Henley?

Henley Executive MBA gir flere fordeler til deg og din bedrift:

  • Mastergrad fra en internasjonalt anerkjent forretningsskole med trippelakkreditert status
  • Livsendrende opplevelse på grunn av sterkt fokus på både personlig ledelse og ledelsesevne
  • Meget internasjonal erfaring, inkludert studieinnhold, lærerfag og studenter
  • Virkelig givende læringsreise med andre erfarne ledere
  • Ni relevante oppgaver utvikler organisasjonen fra dag ett
  • Internett-tilgang til titusenvis akademisk og industriell studie ressurser som støtter din bedrift og studier
  • Bedre akademisk og næringslivsfunksjon
  • Stedfortredende verksteder i andre utenlandske kontorer
  • Studiebrudd tillatt, dersom andre forpliktelser i livet endres
VARIGHET: 24 måneder + endelig forskningsprosjekt (opptil 7 års fleksibilitet)
Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Mars 2019
Okt. 2019
Duration
2 - 7 år
Deltid
Pris
41,000 EUR
(Moms 0%, mva. Fritatt utdanningstjeneste)
Deadline
By locations
By date
Startdato
Mars 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Mars 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato