Full-Time og Part-Time MBA

The University of Tampa sin MBA-programmet tilbys i tre praktiske formater:

 •     Full-time / Day program utviklet for akselerert komplettering med en gruppe jevnaldrende studenter. Heltids / Day studiet ta mellom 8 og 16 timer per semester på dagtid klasser. Heltids / Day program elevene kan fullføre programmet i så få som 12 måneder.
 •     Den Part-time / Evening Programmet er utviklet for studenter som arbeider full tid jobber og trenger å fullføre programmet i sitt eget tempo. Klassene er planlagt en gang i uken fra 6 til 09:40 Elever som går på deltid kan fullføre kurs i så lite som to år.
 •     The Executive MBA-programmet er utviklet for profesjonelle med syv eller flere års arbeidserfaring. Lørdag klasser er kohort basert, tilbys annenhver lørdag og tillate gjennomføring av programmet i 24 måneder.


* For å kvalifisere for deltid økonomisk støtte, må du være registrert i minst 4 studiepoeng. For å kvalifisere for heltids økonomisk støtte, må du være registrert i minst 8 studiepoeng.

Program Funksjoner

The University of Tampa sin MBA-program - skape verdier for akademikere, organisasjoner og samfunn - hjelper studentene utvikle sofistikerte strategiske mind-set demonstrert av vellykkede ledere. UT MBA-program er en av de største, mest etablerte og mest eksklusive i Florida.

Programmet inkluderer:

 •    MGT 598 Ledende for Performance - Dette kurset er utformet for å forbedre en elevs evne til lederskap. Studenter øke selvbevissthet som høy ytelse ledere og fokusere på å samkjøre folk med målene for en organisasjon.
 •     Professional Development Practicum - Alle studenter ta fire, én time deler av denne practicum der de vil bygge en portefølje av anvendt faglige aktiviteter og prosjekter.
 •     Decision Analysis - Hver student tar en av tre beslutningsanalyse kurs utformet for å utvikle ferdigheter og kompetanse som trengs for anvendt kvantitativ problemløsning applikasjoner.
 •     Global forretningskonsepter, personlig kommunikasjon, etikk og samfunnsansvar, innovasjon, kritisk tenkning og økonomisk bærekraft er innlemmet i kjernen kurs.

Konsentrasjoner

Studenter kan ta flere kurs i sju konsentrasjoner:

 1.     entreprenørskap
 2.     finans
 3.     Information Systems Management
 4.     Innovasjonsledelse
 5.     internasjonal virksomhet
 6.     markedsføring
 7.     Nonprofit Management

Sykes College of Business

Sykes College of Business er en integrert del av en 100-acre universitetsområdet ligger i hjertet av Tampa. The University of Tampa som en omfattende institusjon, gir et fullt spekter av ressurser, kvalifiserte lærere og moderne fasiliteter.

Sykes College of Business er en av eliten private skoler i Sørøst akkreditert både på høyere og lavere nivåer av AACSB International - Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. AACSB International er den fremste forretnings accrediting organisasjon, fremme kvalitet og kontinuerlig forbedring i lavere og høyere utdanning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra University of Tampa - Sykes College of Business »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato