Heltid mba mester - ansikt barcelona. Språk: kastiljansk / engelsk

euncet Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Heltid mba mester - ansikt barcelona. Språk: kastiljansk / engelsk

euncet Business School

Type: Klasserom Beskrivelse: The Master Full Time MBA - vender Barcelona. Den varer i ett år med 90 studiepoeng og en pris på € 12 420.

Full Time MBA UPC, er en komplett og konkurransedyktig mester at i motsetning til de fleste andre MBAs fordi det tillater elevene å velge mellom to spesialiteter innenfor samme program. Dermed innebærer dette tre videreutdanning MBA (Graduate Management Development? PDD, Graduate Ferdigheter - PHD Graduate og spesialisering) - og inkluderer forretningsplanen. De studieretningene som tilbys, tilhører to sterke funksjonelle områder i dag i organisasjoner: digital markedsføring og finans for finansiering.

Utdanningen metoden kombinerer forelesninger med tilnærming og oppløsning av tilfellene kollektivt, i flere tilfeller har det deltakelse av sine virkelige hovedpersonene. I tillegg, moderne forretnings simulatorer som lar deltakeren til å kombinere i en morsom forretningsverktøy lært i klassen til reelle arbeidssituasjoner kamuflert i hvert Simulatoren brukes.

Lærerkomiteen MBA består hovedsakelig av bedriftsledere og institusjoner som kombinerer sin yrkesaktivitet med bekymring for å dele sine erfaringer i undervisningen.

Metodikk

MBA-programmet omfatter, først, til teoretiske økter der deltakerne få ferdigheter utvikle din profesjonelle prosjektet. Utvikle praktiske økter, med ekte opplevelser basert på saken metode, som genererer ideer og innsikt som gir et pleie miljø debatt. I disse øktene, hvor samspillet mellom lærer og deltakerne er aktive, det påvirker utvikling av faglig ledelse.

MBA metodikk innebærer og krever aktiv deltakelse, som arbeider med ekte opplevelser og case-studier, basert på "learning by doing", også avhengig av den mest avanserte simuleringssystemer virksomhet.

I denne forbindelse, i løpet av kursdeltakerne skal arbeide med case-studier, simulering av reelle situasjoner, basert på dialogsystemer, bruk av digitale ressurser, faglig praksis eller kombinasjon av metoder.

The Final Project Master - TFM, utvikler mens spesialisering er studert i 40 timer, tilsvarende 15 studiepoeng.

Degree

 • Master Degree MBA fra Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
 • Private Merking Euncet MBA Business School.

Dersom studenten ikke har en universitetsgrad, få et sertifikat for ferdigstillelse fra Polytechnic Foundation of Catalonia.

Program Beløp: 12 420?

Betaling i avdrag: Hele registreringen må betales 10 dager før kursstart. Dersom betaling på 30% av undervisningen før 30.03.2015 er utført, gjelder en 5% rabatt på alle. Dersom betaling av 100% før 30.03.2015 er gjort, en 10% rabatt på alle gjelder.

Tilskudd og avtaler

Vi gir råd om de ulike stipender og tilskudd som du kan dra nytte. Vi har også avtaler med banker som tilbyr svært gunstige vilkår for å hjelpe deg i din trening. Samråd med vår rådgivende team.

 • UPC studenter: 5% rabatt.
 • Premium studenter UPC, CECOT og CENTREM: 10% rabatt.
 • Selskaper tilknyttet CECOT og CENTREM: 15% rabatt.
 • Bonus Permit Individuell trening (PIF).
 • Fleksibel lån: d Enginyers Caixa og Banco Santander ?.

Virtual Campus

Denne hovedfagsstudenter har tilgang til det virtuelle campus, et effektivt arbeid og kommunikasjonsplattform for studenter, forelesere, retning og koordinering av kurset. Dette verktøyet gjør det mulig for dokumentasjon av hver treningsøkt før start, arbeide i team, ber sine lærere, sine spor ...

Karrierer

Vi forvalter en jobb med et økende volum av arbeidsplasser, herunder arbeidsavtaler og samarbeidsavtaler i praksis.

Alle studenter skal ha mulighet til å bli innkalt til et internship for en periode på tre måneder, om morgenen for å kombinere studier med praktisk.

Opptakskrav

Det er lurt å ha mottatt en Superior universitetsgrad eller Engineer, må kandidatene vise yrkeserfaring på minst ett år og ha et høyt nivå i engelsk.

Søkere må fullføre Søknad om registrering, ledsaget av et følgebrev og CV.

Adressert til

Fagfolk som etter flere års yrkeserfaring, ønsker å forbedre sitt arbeid til lederstillinger. De trenger å konsolidere sin kunnskap i de funksjonelle områder av selskapet, utvikle innovative tenkning, øke entreprenørielle ferdigheter og styrke ledelsesmessige og lederegenskaper holdninger.

Student Profile

Den svært profesjonelle og tverrfaglige profiler av deltakerne i de fem første utgavene av MBI, tilrettelagt et nettverk blant deltakerne som legges til merverdi innebærer å gjøre master, tilrettelagt arbeidsmobilitet for mange av dem.

 • Media 28 års alder.
 • Ledelse Officers, management, engineering, Consulting, stillingsinnehavere, etc.
 • Sektorer Banktjenester, Automotive, Kjemi og farmasi, energi, industri, helse, Bygg, offentlig administrasjon, etc.
 • Grad i tekniske områder (Engineering, Bachelor of Science, Arkitektur, matematikk, etc.)

Mål

Full Time MBA UPC, er en komplett og konkurransedyktig mester at i motsetning til de fleste andre MBAs fordi det tillater elevene å velge mellom to spesialiteter innenfor samme program. Dermed innebærer dette tre videreutdanning MBA (Graduate Management Development - PDD, Graduate Ferdigheter - PHD Graduate og Spesialisering) - og inkluderer forretningsplanen. De studieretningene som tilbys, tilhører to sterke funksjonelle områder i dag i organisasjoner: digital markedsføring og finans for finansiering.

Utestående Aktiviteter

Dette MBA inkluderer: 1) Velkommen dagen som utvikler virksomhet simulator som innledende verktøy til en verden av ledelse. På denne dagen skal studentene teste sine ferdigheter Forhandling, kommunikasjon, teamarbeid og konflikthåndtering Delegasjon etter situasjoner som kan oppleves i bedriftens virkelighet.

2) To Selskaps Days, der multinasjonale selskaper lokalisert i regionen Catalonia besøk. I henhold til den faglige kalender, vil hver dag holdes ved slutten av de første to praktisk grader, dvs. en på enden av PDD og den andre ved enden av PHD.

3) praksis i multinasjonale selskaper.

Fag og kreditt distribusjon

Program innhold

PDD - Management Development Lasarus, Jesus

Koordinator og Professor of Management modul. Electrical Engineer. PDG av IESE. Førsteamanuensis konsulent av Strax. Professor i strategisk ledelse og entreprenørskap MBA Master of Polytechnic University of Catalonia. Professor i strategisk ledelse og Business Plan ved HiO.

Strategisk ledelse

 • Strategic Management Process. Konkurransefortrinn: USP. - Corporate Strategy diversifisering. Forretningsmodeller. - Blue Ocean Strategy.

Strategic Marketing

 • Markedskundeforholdet. Segmentering og posisjonering. - Brand Strategy. Portfolio Strategy. Kundeorientert selskap.

markedsføring

 • Markedsføring av produkter og tjenester. Salgskanaler. Kommunikasjon Plan - Forvaltning av salgskanaler.
 • Blanding av ny generasjon: P 11 's.
 • Virksomheten i et digitalt miljø.
 • Web plattformer: Cloud, SaS - digitale ferdigheter. Workshop - Sosiale nettverk. Overvåking verktøy.

Forretningsadresse

 • Salgs strategier i komplekse miljøer. - Forvaltning av kommersielt utstyr

Finans Ledelse

 • Finance Management som en spak på selskapets strategi. Finansregnskap. - Økonomisk analyse, effekt i beslutningsprosessen. - Investeringer Management. Balansere Score Card.

HR Management

 • Bedriftskultur. HR planlegging. Rekruttering og utvelgelse.
 • Opplæring og utvikling. Evaluering. Lønnspolitikk. Juridiske rammeverk og arbeidsforhold. Avbinding.
 • Balansert Score Card. Tabell av strategisk og operativ kommando.
 • Februar-2012 arbeidskraft reform.

Operations Management

 • Operations Strategy. Balansert Score Card. - Innovasjon i Operations. BPM (Business Process Management). Serviceprosesser. - ERP Business Systems Forretnings Simulering Konferanser

PHD - Ferdigheter Molas, Isabel

Koordinator og professor i ledelse modul. Master i Communication Management i Organisasjoner fra UB. Master i europeiske Business Studies fra University of Sheffield (UK). Grunnleggerne av selskapet MiB. Trener som spesialiserer seg på utvikling av ledelsesmessige og kommunikasjonsevner.

Mellommenneskelig kommunikasjon som et strategisk styringsverktøy kraftige og effektive presentasjoner i offentlig Ulike presentasjonsformater og poster Teamledelse prosjektledelse konflikter som en kilde til innovasjon og kreativitet Transforming Leadership administrerende flerkulturelle lag Outdoor Session: Mellommenneskelige ferdigheter

2 alternativer Spesial

FINANCE

Manager Mr. program Armand Bover grad i økonomi fra University of Barcelona. Professor og Perito Mercantile Business School i Barcelona. Direktør Agroalimen Kontroll og planleggingsgruppe og Procter & Gamble. CFO i et selskap General Electric Financial Officer. Timer - ECTS Emner 150-25 Interne kilder til finansiering. Amortisering. Passive 20-3 Eksterne finansieringskilder 20-3 Varighet 20-3 Malas praksis i finansiering 20-3 spesielle finansieringsinstrumenter. Internasjonal finans 20-4 Finansiering kjøp av et selskap 20-3 Finansiering vekst 20-3 sak 10-3

MARKEDSFØRING

Manager Mr. program Xavier LaMote de Grignon Costa Degree i Business Administration fra UB. Master i markedsføring og salgsledelse ESIC. Akkreditert Agency Kvalitet ved University System of Catalonia (aqu). Jeg strategi rådgivning partner i Marketing Management i Active, undersøkelse & Partners; Commercial-finansielle rådgiver i GVC SVB-Credit Suisse Group.

Timer - ECTS Emner 150-25 Økosystemer online markedsføring og digital markedsføring plan 15-3 Design og helhetlig planlegging nettstedet 25-4 kundeatferd i digitale miljøer 10-2 e-postmarkedsføring 10-1 søkemotormarkedsføring 15-3 Social Media Manager. Community manager. Topp verktøy 30-5 Web analytics og ROI 10-2 Cloud og digital produktivitet 10-1 Mobile Marketing 10-1 e-handel og e-business 15-3

Varighet

 • Study Mode: - Varighet: 490 timer - 90 studiepoeng - Startdato: 09/29/2015 - Sluttdato: 07/28/2016 - Timer: Mandag til torsdag 18:00 til 21:30 timer.
 • Undervisning Center: Tech Talent Center - UPC. Barcelona - Grad: Double grad av UPC og Euncet Business School.
 • Språk: kastiljansk / engelsk
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Spansk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
12,420 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Spania - Barcelona, Catalonia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen