Bygg de grunnleggende ferdighetene til å lede vellykkede, bærekraftige bedrifter i den mest entreprenørrike byen i verden og utover.

Seks konsentrasjoner for full-time og deltid MBA programmer

Vi redesignte vårt toårige heltids MBA-program i 2017

Vårt nyutviklede MBA-program

 • Optimaliser USF-lokasjonen i sentrum av San Francisco for å bygge et sterkt faglig nettverk med ledende organisasjoner i Bay Area.
 • Vokse gjennom en berikende læreplan som reflekterer USF Jesuit tradisjonen med samfunnsansvar og bevisst refleksjon .
 • Forbered deg på de spesifikke markedene, feltene og karriere du vil forfølge - starter i ditt første år. Skreddersy dine kurs og programopplevelse for å reflektere dine karrieremål og interesser fra begynnelsen i karriereakselerprogrammet eller med en MBA-konsentrasjon .
 • Tjen din MBA og fremme dine karriere mål til en lavere pris , med et MBA-program som er blitt revidert for å tilby studentene flere muligheter for mindre.

De fleste studenter har en primær hensyn når de søker på MBA-programmer. Hvordan vil tjene min MBA med University of San Francisco øke mine muligheter for karriere suksess?

Hva er forskjellig fra USFs toårige læreplan?

 • Innovasjonsprosjekt
  Få verdifull arbeidserfaring hos et selskap du velger, som en lokal ideell, stor bedrift eller samfunnsorganisasjon. Du vil bygge relasjoner og referanser gjennom ditt innovasjonsprosjekt, samt presentere arbeidet ditt til jevnaldrende våren i år to.
 • Personlig rådgivende styre
  Hver student har et personlig rådgivende styre bestående av minst en tildelt peer, samt en ikke-USF-rådgiver, for eksempel en tidligere sjef eller mentor. Du kan invitere så mange rådgivere til å tjene på styret ditt som du ønsker. Styret oppfordrer deg til å søke råd fra betrodde fortrolige, reflektere over dine mål og fremgang, og danne meningsfulle relasjoner for å vare lenger enn din tid i programmet.
 • Ledelsesøvelser: En hjørnestein i Jesuit-tradisjonen er en refleksjon av ens sosiale innflytelse og vår evne til å skape sosial egenkapital. Våre lederøvelser er utformet for å oppmuntre tid med ditt personlige rådgivende styre til å reflektere over deg selv, på kollegaer og klassekamerater, på klienten eller organisasjonen du har jobbet med, og hvordan du kan tjene samfunnet som helhet positivt.

Toårig MBA pensum SammendragÅR 1

Høst Semester inneholder kjernekurs for å dekke forretningsmessige grunnleggende, for eksempel regnskap, økonomi, markedsføring, dataanalyse, etikk, økonomi og ledelse. Du vil også utforske alternativene dine for å velge en av tre karrierepedaleringsplattformer, og velg medlemmene av ditt personlige rådgivende styre.

Vårt semester er når du velger din karriereutjevningsplattform , velg tre valgfrie kurs innen denne plattformen, og ta to av kjerneplanene dine.

Summer Study er den ideelle tiden til å forfølge en sommerplassplass og koble sammen med potensielle arbeidsgivere. Du kan også få førstehånds konsulentopplevelse gjennom The Malloy Group , gjennomføre et selvstendig prosjekt for å styrke din karriereferdighet, eller forfølge kurs på tvers av fagområder med valgfag.ÅR 2

Høst Semester gir deg mange muligheter til å ta valgfag i din karriereutviklerplattform, eller kanskje vurdere banen din og velg alternative valgfrie kurs utenfor din plattform. Du bestemmer også ditt innovasjonsprosjekt og velger firmaet du vil jobbe med gjennom hele semesteret.

Vårt semester kulminerer arbeidet ditt i programmet, når du møter med ditt personlige råd, presenterer ditt innovasjonsprosjekt til klassekameratene dine, se på andre elevernes arbeid og reflektere over din erfaring som helhet.

USF heltid MBA alumni har oppnådd suksess i sine profesjonelle baner over hele verden, sammen med og ledende lag på selskaper, inkludert Airbnb, Bank of America, Cisco, Gap, General Electric, Salesforce, De forente nasjoner, Salesforce og mer.
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra University of San Francisco - School of Management »

Sist oppdatert July 31, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 26, 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
70,800 USD
Anslått total programundervisning
Deadline
Kontakt skolen
Round 1 application deadline.
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 26, 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Round 1 application deadline.

aug. 26, 2019

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Round 1 application deadline.
Sluttdato