Heltid MBA

Rady School of Management

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Heltid MBA

Rady School of Management

Immersion in Innovation

Full-time MBA er designet for å inspirere din fremtidssyn og gi deg kunnskapen om å flytte gode ideer til markedet. Heltids MBA-studenter er smarte, samarbeidsvillige, lidenskapelige om virksomheten til innovasjon, interessert i verdens vitenskap og teknologi - og klar til å starte de neste stadiene av karrieren.

Karriere-fokuserte

Vi fokuserer på din karriere fra første dag.

Oppdraget til Rady Graduate Career Connections er å bistå Master of Business Administration fagfolk i å utvikle, evaluere og implementere karriere beslutninger.

For aktive plikter og veteraner

Militært personell og veteraner kan lære mer om spesialprogrammer og muligheter Rady School har å tilby. Lær hvorfor Rady School er San Diego beste militære MBA-alternativ.

Hvis du er klar til å søke på dette programmet, kan du gjøre dette her.

Curriculum

The Rady Full-Time MBA læreplanen hjelper elevene utvikle den grunnleggende kunnskapen som er nødvendig for å lykkes i et innovasjonsdrevet, globalt miljø. UC San Diego's Rady School MBA-studenter jobber sammen for å styrke lederegenskaper og fremme innovasjon og entreprenørskapsanking.

Lab til Market

Påkrevd for alle Rady School MBA-studenter, legger entreprenørskapet Capstone Lab til Market Course-serien din kjerneplan og valgfag til jobb. I denne unike, læringsbaserte kursfølgen, utforsker du et prosjekt av betydning for deg ved å lære å vurdere hvilke innovasjoner som er verdt å forfølge, samtidig som disse konseptene vellykkes til markedet.

Lab to Market tar deg ut av det mer strukturerte faglige rammene i kjerneplanen, legger deg i et virkelige miljø, evaluerer og forfølger mulige forretningsmuligheter i samarbeid med et lag klassekamerater.

California Institute for Innovation and Development (CIID)

CIID har flere forretningsakseleratorer, inkludert StartR og mystartupXX. Alle disse programmene, kombinert med de mange andre unike læringsmulighetene til Rady School, gir studentene muligheten til å utforske de mange sidene av innovasjon og entreprenørskap.

stipend

Rady gir meritbasert fellesskapsstøtte til eksepsjonelle personer. Alle innenlandske og utenlandske studenter er invitert til å søke om et Rady-fellesskap ved å laste ned stipendprogrammet fra MBA-søknadssystemet.

Gjennom generøsiteten til våre støttespillere og givere, utdeler Rady School også privatfinansierte stipendier. Disse stipendiene har spesifikke kriterier som vurderes gjennom søknadsprosessen, inkludert stipend for å støtte studenter:

  • med bakgrunn i biovitenskap
  • som har vist betydelig prestasjon i møte med økonomiske eller personlige barrierer
  • hvem vil være bidragsytere og ledere i San Diego innovasjonsdrevne økonomi

Valgfrie essays i søknaden gjør det mulig for søkere å gi tilleggsinformasjon som kan være nyttig for fellesskapskomiteen.

Militære stipendier

Selv om mange av våre militære studenter mottar hjelp gjennom militære fordelsprogrammer, reserverer Rady School en begrenset mengde midler for å hjelpe våre militære kandidater.

Hvis du er klar til å søke på dette programmet, kan du gjøre dette her.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Rady School of Management

Sist oppdatert August 26, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
21 - 30 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
48,961 USD
for California innbyggere og $ 55.546 for ikke-bosatte.
Information
Deadline
Locations
USA - San Diego, California
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - San Diego, California
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Videoer

Why Come to the Rady School for an MBA?