Heltid MBA

Rangeret først i Storbritannia og 18. i verden av The Economist *, skaper Warwick Full-time MBA entreprenørskap, kreative og effektive ledere
Vår full-time MBA er katalysatoren du trenger for å forvandle din karriere. Enten du vil endre jobbfunksjon, sektor, plassering eller bare øke inntektspotensialet, gir vi deg selvtillit og ferdigheter for å oppnå ditt potensiale.

12 nedsenkende måneder
Vårt 12-måneders program er intenst, fartsfylt og fengslende. Med internasjonal reise, ubegrenset coaching, dyptgående arbeid med ledende bedrifter og en kolleger fra en rekke ulike bransjer og kulturer, vil du vokse både personlig og faglig. Ved siden av forelesninger, seminarer, gruppearbeid, case-studier og prosjekter får du muligheten til å delta i en av de mest innovative læringsopplevelsene som er tilgjengelige.

Konstant innovasjon
Som en stolt del av University of Warwick har vi et langvarig rykte for innovasjon. Vårt ønske om å gjøre ting annerledes ligger i våre grunnlag, forskning og våre læringsmetoder. Dette fremgår av vår forskning på områder som Big Data og Behavioral Science, slik lederskap er innebygd i stedet for å legge til Warwick Full-time MBA og i vår undervisning som bruker scenarier og elementer til å handle for å oppdage nye tilnærminger til de største forretningsprosessene.

Utfordrende forretningsinnsikt med real-world applikasjon
Entreprenørskap i ånd og praksis, vi bryter ny grunn med vår forskning. Vi utfordrer oss hele tiden til å ta undervisning og læring utover klasserommet ved å bringe inn ledende eksperter som professor of practice og besøksforelesere. Vår kjente kunnskap, gift med vår tverrfaglige globale forskning, gjør det mulig for oss å bygge verdifulle forbindelser med internasjonale organisasjoner som Jaguar Land Rover, Amazon og Deloitte.

Vær oppmerksom på at tilgjengelighets- og leveringsmodi kan variere.

For oppdatert kursinformasjon og studieavgift, vennligst besøk www. WBS .ac.uk.

* Economist / WhichMBA? 2018 global rangering av heltids MBA kurs

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Warwick Business School »

Sist oppdatert December 8, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato