Heltid MBA

Generelt

3 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Vårt heltids masterprogram gir deg en utdanning som er både akademisk og menneskelig fokusert, og utvikler ditt ledelsespotensial og oppmuntrer til profesjonell vekst.

I løpet av 22 måneder vil du oppleve en transformasjon basert på læringsfaser. Programmet begynner med en periode med intellektuell vekst der du vil utvikle ferdigheter og kunnskap om teknikkene og kunsten å lede et selskap. I neste fase vil du sette denne kunnskapen ut i livet. Til slutt får du muligheten til å delta i en internasjonal læringsopplevelse.

På IPADE vil du være en del av et globalt læringssamfunn bestående av høyt talentfulle unge fagpersoner som vil utfordre deg til å tenke utenfor dine grenser. Dette samfunnet vil forberede deg på det komplekse ansvaret som følger med ledelse i næringslivet.

Vi håper å ønske deg velkommen til vårt heltid MBA-program.
Ernesto Bolio Barajas
Heltid MBA Corporate Director

Hvorfor IPADE?

Full-time MBA-programmet er utviklet for å utvikle de ferdighetene som er nødvendige for å møte ansvarsområder for toppledelse. Deltakerne vil gjennomgå en grundig transformasjon, og denne opplæringen krever en toårig forpliktelse til faglig og personlig vekst.

Programdeltakere får et profesjonelt løft som gir større ytelse og økt lederegenskaper. IPADE nyutdannede skiller seg ut blant sine jevnaldrende på grunn av deres høyt utviklede globale forretningssyn og deres dype følelse av samfunnsformål som alltid må følge med å forvalte en bedrift.

IPADEs MEDE-program bruker saksemetoden og flere undervisningsverktøy for å gi en intensiv formativ erfaring som er fokusert på å bygge ferdigheter og transformere ledere.

Faglig struktur

Første året

Programmets første år er primært orientert mot en grundig studie av forskjellige forvaltningsområder. I løpet av denne perioden skaffer deltakerne de tekniske verktøyene som er nødvendige for utmerket ledelse. Sammen med disse harde ferdighetene vil deltakerne lære om ledelse og teamarbeid.

Sommerspor

Mellom første og andre år må heltidsdeltagere i MBA gjennomføre et sommerpraksisprosjekt med et selskap. Prosjektet er tenkt som en praktisk læringsprosess der studentene har mulighet til å bruke mye av det de har lært det første året av programmet i virkelige forretningssituasjoner.

Andre år

Andreåret legger vekt på utvikling av en global visjon, strategiske beslutningsprosesser og andre såkalte soft skills. I løpet av fjerde trimester velger studentene blant 40 internasjonale handelshøyskoler for deres internasjonale utvekslingserfaring. I løpet av sjette trimester kan studentene velge fire valgfag med fokus på de siste globale forretningstrendene.

metodikk

Ved hjelp av Case Method, fullfører deltakerne sine ledelsesmessige ferdigheter ved å utøve deteksjon, analyse og diagnostisering av virkelige forretningsproblemer.

Heltid MBA-programmet hjelper deltakerne med å utvikle sine evner til å ta nøyaktige beslutninger, utøve fleksibilitet og fordomsfrihet, og bygge den karakterstyrken som kreves for hver ledelseshandling.

Case Method bruker akademisk materiale (business cases) basert på reelle organisatoriske utfordringer som analyseres fra forskjellige perspektiver. Denne prosessen er delt inn i tre trinn: personlig studie, teamarbeid og en plenarmøte ledet av en ekspert professor.

På bakgrunn av sakene og medfølgende tekniske notater tilegner deltakerne den nødvendige kunnskapen om grunnleggende forretningsdrift. Gjestetalere og besøkende professorer gir ekstra praktiske innganger, ekspertise og livserfaring.

1. Personlig studie

Deltakerne bruker sin personlige erfaring med situasjonen skissert for å vurdere problemene og lage en handlingsplan.

2. Samarbeid

Deltakerteamet kombinerer sin personlige og plenumanalyse for å ta avgjørelser som om de var selskapets styre.

3. Plenarforsamling

Saken analyseres ved hjelp av innspill fra hele klassen under veiledning av en ekspertprofessor.

Inntakskrav

 • Bachelor grad.
 • 3 års arbeidserfaring.
 • Ferdighet på engelsk:
  • TOEIC (minst 850 poeng);
  • TOEFL IBT (minst 100 poeng);
  • TOEFL PBT (minst 600 poeng);
  • IELTS (minst 6,5 poeng);
 • IPADEs Management Skills Test, GMAT (minst 600 poeng) eller GRE (minst 150 poeng per seksjon).

Opptaksprosess

 1. Avtale: Din første kontakt med IPADE: et arrangement, en avtale, en frokost eller en Skype-samtale (for utenlandske søkere).
 2. Eksamen: For eksamen kan du forberede deg med vårt online kurs. Be opptaksteamet for detaljer (ikke glem å fylle ut "elektronisk søknad").
 3. Intervjuer: Intervjuer med direktører for programmet (ikke glem å ta med dokumentasjonen).
 4. Komité: Opptakskomiteen vil avgjøre om du blir akseptert eller ikke, og du vil motta et brev for å fortelle deg resultatene.
 5. Påmelding: Når du er akseptert, må du betale påmeldingsavgiften for å sikre deg din plass og søke stipend og økonomisk støtte.
 6. Stipend og finansiering: Du kan begynne å søke om stipend og finansiering. Be om informasjon fra opptaksteamet.
Sist oppdatert nov. 2020

Om skolen

IPADE Business School was founded in 1967 by a group of prominent businessmen with the aim of developing future leaders with the ability to drive social and economic growth, rooted in personal integri ... Les mer

IPADE Business School was founded in 1967 by a group of prominent businessmen with the aim of developing future leaders with the ability to drive social and economic growth, rooted in personal integrity, social responsibility and global vision. Minimér
Mexico City , Monterrey , Guadalajara + 2 Mer Mindre

Akkrediteringer