Et års karriereoppgradering i hjertet av Tokyo

Globis Full-time MBA basert i Tokyo er et akselerert program utviklet for visjonære ledere.

I løpet av et helt år vil du gå på en reise for å låse opp ditt fulle potensial. Oppdag din personlige oppgave, få praktiske ferdigheter og bli med i et internasjonalt nettverk av klassekamerater og professorer som vil støtte deg for livet.

Under din MBA, forventer en intens, men givende intellektuell utfordring, med en fleksibel læreplan og bredt omfang for spesialisering, inkludert muligheten til å utforske de mange forstyrrende teknologiene i dagens forretningsverden.

Inkludert i 12-måneders programmet er en omfattende tre måneders internship, hvor du vil kunne bruke dine nylig oppnådde ferdigheter i den virkelige verden, jobber tett med en av våre samarbeidspartnere.

Utenfor klasserommet er det rikelig med muligheter til å utforske Japan, delta i globale fora, bedriftsbesøk og utveksling med våre partnerskoler i Shanghai og Bangkok.

Enten du er ute etter å øke karriereveksten eller overgangen til et helt nytt felt, gir full-time MBA en rask, effektiv og uforglemmelig opplevelse.

Hvorfor Tokyo

Asias mest avanserte økonomi, Japan, tilbyr spennende muligheter for personlig og profesjonell vekst. Lær av verdensledende ledelsesinnovatorer. Opplev fascinerende kulturelle og naturlige underverk. Nyt Tokyos bekvemmelighet, sikkerhet og mangfold.

Om du studerer på heltid, deltid eller online, tilbyr Globis MBA muligheten til å oppleve det aller beste Japan har å tilby.

Curriculum

Globis Full-time MBA er et ettårig kondensert program utviklet for å øke forretningskunnskap, lederskap og karrieremuligheter.

Klasser holdes på hverdager, med et gjennomsnitt på 4-7 klasser i uken som fører opp til en nedsenkende praktikplass. I løpet av de to første modulene, vil du fullføre de nødvendige kursene for å sikre et solid grunnlag for virksomheten kunnskap.

Etter dette kan du ta på kurs som samsvarer med dine karrieremål og interesser. I kombinasjon med kurs for å hjelpe deg med å oppdage din personlige oppdrag, bidrar læreplanen også til din personlige vekst og selvrealisering.

I de siste månedene før oppgradering kan du enten delta i en internship hos en av våre samarbeidspartnere eller lage din egen forretningsplan. Denne praktiske erfaringen, i kombinasjon med veiledningen fra Karrierekontoret, vil forberede deg på en spennende karriere etter oppgradering.

For å kunne oppgradere, må du motta 48 studiepoeng (ca 32-34 kurs totalt). Det finnes ingen tradisjonelle eksamener for kursene våre: Individuelle og grupperapporter står for halvparten av karakteren din, den andre halvdelen kommer fra bidrag i klassen.

Du oppfordres til å delta i MBA-kurs på Internett og Deltid før og under MBA. Med våre nye Technovate-kurs vil du se hvordan de siste forstyrrende teknologiene forandrer næringslivet, og forbereder deg på morgendagens lederroller.

Karriere høydepunkter

Gjennom rådgivning, tilkoblinger og støtte, har Globis dedikerte karrierekontor en fremragende oversikt over å hjelpe studentene til spennende globale karriere etter eksamen. Utnyt over 100 bedriftspartnere og utvide nettverket ditt ved å bli med i tusenvis av Globis kandidater fra over 50 land.111304_MBA01.png

Finansiell støtte

Globis Stipend kan dekke opptil 50% av undervisningen og er tilgjengelig for studenter som demonstrerer potensialet til å bidra til Globis samfunnet gjennom sterk akademisk ytelse og eksepsjonelle lederegenskaper.

Opptakskrav

 1. Minst 22 år
 2. Minst 2 års yrkeserfaring *
 3. Ferdighet på engelsk
 4. Bachelorgrad eller tilsvarende grad *

* Hvis du ikke har en bachelorgrad eller tilstrekkelig arbeidserfaring ved inngangstidspunktet, må du gjennomgå en foreløpig screening for å avgjøre om din bakgrunn og yrkeserfaring er en tilstrekkelig erstatning.

Påkrevde dokumenter

Søkere kan sende alle dokumentene gjennom Online Admission System.

Alle dokumenter må være på engelsk, med mindre annet er foreskrevet, eller ledsaget av en oversettelse.

 1. Personlig informasjon
 2. Bilde
 3. Anbefalingsbrev
 4. Transkripsjon (også eksamensbevis)
 5. Bevis på engelsk evne (om nødvendig)
 6. essays
 7. GMAT / GRE-rapport (valgfritt, men anbefalt)
 8. CV (valgfritt)
 9. Finansiell ressursbevis (alle ikke-japanske søkere som ønsker å søke om et Globis stipend og / eller kreve studentvisum)
 10. Oppholdskort kopi (hvis ikke-japansk bor i Japan)
 11. Globis stipendprogram (valgfritt)
Program undervist i:
 • Engelsk
Sist oppdatert Mai 22, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
4,070,000 JPY
Samlede gebyrer: 3.991.000 JPY (stipend tilgjengelig)
Frist
nov. 6, 2019
November 6th, 2019 | February 5th, 2020 | March 25th, 2020
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
nov. 6, 2019
November 6th, 2019 | February 5th, 2020 | March 25th, 2020

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
nov. 6, 2019
November 6th, 2019 | February 5th, 2020 | March 25th, 2020
Sluttdato