Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Fulltids MBA-programmet starter i begynnelsen av april og september hvert år. Før programstarten kan studentene delta på online forberedelseskurs, der deltakerne er i stand til å oppdatere sin kunnskap om matematikk, statistikk og økonomi. Det 12-måneders programmet avsluttes med innsending av den avsluttende avhandlingen neste år.

Heltid MBA-programperioden er delt inn i moduler. Deltakerne gir bevis på sin kunnskap i løpet av studiet i form av saksløsninger, prosjektarbeid, presentasjoner og skriftlige eksamener.

Innenfor General Management Full-time MBA-programmet, kan studentene utdype sin kunnskap innen feltene

 • Markedsføring, Salg, Innovasjon
 • Avansert økonomi
 • Strategi
 • Personlig ledelse (obligatorisk)

Under konsentrasjonsmodulen må studentene velge 9 kurs ut av ca. 25 konsentrasjonskurs tilbys. Deltakere må velge 2 kurs fra alle felt og kan fokusere på en konsentrasjon ved å velge det niende kurset.

Personlig ledelse

Den delen Personlig ledelse i konsentrasjonsmodulen til MBA-programmet er obligatorisk for alle studenter. Det inkluderer klasser og et selskapsprosjekt med fokus på ledelse og personlig utvikling. Foruten våre WHU fakultetsmedlemmer og foredragsholdere fra våre partneruniversiteter, vil ekspertforvaltere forholde seg til ledelsesfaget basert på egen yrkeserfaring.

Internasjonal styringsmodul

Den internasjonale styringsmodulen avslører deltakerne i MBA-programmet til utfordringen av internasjonal ledelse. Under den internasjonale modulen lærer deltakerne om forretningsmuligheter og ledelsesutfordringer i Nord-Amerika, Kina og India. Studieturer er vert av kjente partnere i respektive region. Programmet består av forelesninger levert av senior fakultetets medlemmer av våre partneruniversiteter, bedriftsbesøk og et gruppeprosjekt.

Pre-MBA Intensive tysk språkkurs (valgfritt)

I samarbeid med Goethe Institutt Düsseldorf tilbyr WHU valgfrie, intensive tyske språkkurs for å forbedre profilen til det tyske arbeidsmarkedet. Studentene har mulighet til å velge mellom en fire, åtte eller tolv ukers kurs.

Vennligst send inn ditt fullførte MBA-søknad tre måneder før starten av det respektive tyske kurset *.

Kostnaden for språkkurset er delvis sponset av WHU (50%) med gjenværende kostnad (500 € per måned) som dekkes av deltaker.

Hvis du trenger mer informasjon, vennligst kontakt Admissions team.

* Kursene er planlagt for januar-mars (vårinntak) og juni-august (fallinntak)

Med et blikk

Programstart: september / april

Sted: Campus Düsseldorf

Struktur:

 • 12 måneders heltidsstudie
 • Internasjonale moduler på 1 uke hver i Kellogg School of Management (Chicago, USA), CEIBS og FUDAN (Shanghai, Kina) og IIMB (Bangalore, India)
 • Midtveis utfordring
 • Integrert Personlig Lederskapsmodul

Sertifikat:

 • Master of Business Administration (MBA)

Finansieringsalternativer

Den totale gebyret for MBA-programmet er € 39.000 .

To-trinns Early-Bird Deadline

Med vår to-trinns tidligfuglfrist, kvalifiserer du deg for en av to studieavgift reduksjoner.

Å begynne på heltidsstudiene i april 2019:

 • Gjelder innen 31. august 2018 for en studieavgift på € 5000
 • Gjelder innen 31. oktober 2018, for en 3.000 studieavgift reduksjon

Å begynne på heltidsstudiet i september 2019:

 • Gjelder innen 31. januar 2019 for en studieavgift på € 5000
 • Søk innen 31. mars 2019, for en 3.000 studieavgift reduksjon

Tutionavgiften inkluderer:

 • Alle studieavgifter
 • Alle bøker og materialer
 • Overnatting og halvpensjon under den internasjonale modulen
 • Tyske klasser
 • Personlig utvikling seminarer
 • Semesterbillett

Informasjon for skattebetalere i Tyskland (gjelder også internasjonale MBA-kandidater som arbeider i Tyskland etter oppgradering): Studieavgiftene for MBA-programmet er fradragsberettigede som forventet profesjonelle utgifter. For detaljerte opplysninger vennligst kontakt din juridiske skatterådgiver.

Levekostnader

Levekostnadene i Düsseldorf er omtrent € 750-800 per måned.

Finansieringsalternativer

 • Studielån
  Vår lokale sparebank (Sparkasse) gir lån til tyske WHU studenter.
 • WHU Brain Capital GmbH
  En annen mulighet til å finansiere din deltakelse i MBA-programmet er finansieringsbegrepet til WHU Brain Capital GmbH.
  For å lære mer om dette konseptet, vennligst klikk her eller gå til www.whubraincapital.de/Language/English
 • Kreditter / Eksterne stipendier
  Du kan også se på følgende hjemmesider:
  Tyske studenter: www.bva.bund.de (søk etter Bildungskredit)
  Internasjonale studenter: www.daad.de
 • Fordeler med selskapsstøtte
  Vi har spesielle fordeler for selskaper som planlegger å støtte flere enn en av sine ansatte for å studere ved WHU .
  For å finne ut mer, vennligst ta kontakt med programdirektøren Gerold Gnau.
 • Deutsche Bildung AG
  Deutsche Bildung AG tilbyr skreddersydd økonomisk støtte til tyske og internasjonale studenter kombinert med online plattformen WissenPlus.
  Mer informasjon på www.deutsche-bildung.de/studienkredit
 • Deutschlandstipendium
  Inne i rammen av det nasjonale stipendprogrammet "Deutschlandstipendium", gir WHU hver høstsemester årlige stipendier til studenter som er spesielt talentfulle, dyktige og dedikerte, og som skiller seg gjennom utestående sosial og samfunnsmessig engasjement. Stipendene finansieres i like store deler av Forbundsdepartementet
 • WHU Stipendier
  Søkere med en utmerket GMAT-poengsum kan kvalifisere for stipend på opptil 50%
  WHU gir stipend for å gjøre det mulig for talentfulle kandidater fra alle land å forfølge WHU MBA. Ifølge beskrivelsen av det respektive stipendiet forsøker vi å støtte personer som sannsynligvis vil legge til spesiell verdi for MBA-klassen. WHU stipendene er ikke bundet til et visst beløp (unntak: WHU e-fellows.net Stipendium). Opptakskomiteen gir stipendier basert på ulike kriterier.
  For å søke om stipend, vennligst bruk respektive stipend søknadsskjema som kan lastes ned på denne siden. Vær oppmerksom på at kun ett stipendprogram per person er mulig, og at stipendprogrammet krever en søknad om Heltids MBA-program på WHU . Seter i programmet samt stipend er begrenset og tildeles løpende. Derfor anbefaler vi tidlig søknad. Etter at du har fullført søknaden din til programmet, vennligst send studiet søknaden din til mba @ WHU .edu.
  Alumni av e-fellows.net og deltakere fra e-fellows MBA-dag kan søke om 50% delvis stipend.
 • Ytterligere informasjon om stipendier er tilgjengelig på følgende nettsider:
  • www.stipendien-datenbank.de
  • www.stipendienlotse.de
  • www.zeit.de/stipendienfuehrer

Søknad og opptak

deltakere

Deltakere med en grad i juridikk, ingeniørfag eller naturfag vil mest dra nytte av MBA-programmene på WHU . Imidlertid vil deltakere med en grad i bedriftsøkonomi eller økonomi også finne programmet svært verdifullt på grunn av

 • sterk vekt på å integrere teori og praksis,
 • erfaring med å jobbe i tverrfaglige, flerkulturelle studiegrupper og
 • muligheten til å utvikle lederskap og mellommenneskelige ferdigheter i et internasjonalt miljø.

Vi ser etter et stort utvalg av kulturell og faglig bakgrunn blant våre studenter. Vi er interessert i deg som person som du er interessert i skolen i alle sine varianter.

Hvis du tenker på å søke på våre MBA-programmer og ikke er helt sikker på om du oppfyller de formelle kravene, er du velkommen til å sende oss din CV til en første sjekk. Ta kontakt med oss ​​på MBA (ved) WHU .edu, og vi kommer tilbake til deg.

Søknadsperiode

Fulltids MBA-programmet starter i april og september hvert år. Da søknader blir akseptert på rullende grunnlag, kan du til enhver tid søke om programmet. Vi oppfordrer imidlertid sterkt potensielle kandidater til å søke så tidlig som mulig, siden steder er begrensede. Opptak til programmet vil bli gitt ca. to uker etter det personlige intervjuet.

For ikke-EU-søkere som trenger visum, søknadsfrist er 31. desember ( aprilinntak ) eller 31. mai ( septemberinntak ), må det tas hensyn til flere visumprosedyrer.

Søkere, som ønsker å delta i det valgfrie pre-MBA Intensive German Language-kurset, må levere sin fullførte MBA-søknad innen 30. april ( septemberinntak ) eller 30. november ( aprilinntak ).

Opptakskrav

Søkeren må ha en grad fra et universitet (Hochschule eller Fachhochschule) innenfor gyldighetsområdet for tysk generell lov på universiteter eller tilsvarende grad fra et utenlandsk universitet. Videre må søkeren ha minst to års yrkeserfaring. Ledelseserfaring er ikke nødvendig.

Som undervisningsspråk er engelsk, er ikke-morsmål for å demonstrere bevis for flytighet eller ta testet av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) som opptakskrav. Vi krever også en Graduate Management Admissions Test (GMAT).

Opptakskrav - Oversikt

 • En første grad (Bachelor eller tilsvarende)
 • To års høyere yrkeserfaring
 • Fullført online søknadsskjema og MBA spørreskjema
 • Ett anbefalingsbrev fra professorer eller veiledere (ord / pdf). Vennligst send oss ​​anbefalingsbrevet i en forseglet konvolutt eller be dommeren om å sende den til MBA (at) WHU .edu fra sin personlige e-postkonto.
 • TOEFL (minimum 100 IBT) eller tilsvarende IELTS (7.0), hvis engelsk ikke er morsmål. WHU TOEFL mottakerkoden er 0682.
 • GMAT-poengsum (En minimums score på 600 anbefales) eller tilsvarende GRE. WHU GMAT mottakerkoden er FBR-FH-02, WHU GRE mottakerkoden er 7175.

GMAT score er gyldig i fem år. For å informere deg om GMAT (Graduate Management Admissions Test) og TOEFL (Test of English as Foreign Language), vennligst gå til: www.mba.com eller www.ets.org/toefl.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra WHU – Otto Beisheim School of Management »

Sist oppdatert October 6, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
April 2019
Sept. 2019
Duration
12 måneder
Heltid studier
Pris
39,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
April 2019
Sluttdato
Mars 31, 2019
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Aug. 31, 2019
Søknadsfrist

April 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Mars 31, 2019

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Aug. 31, 2019