Read the Official Description

Den Greehey MBA er for verdidrevet ledere som ønsker å transformere sine bedrifter, institusjoner og lokalsamfunn ved positivt transformerer seg. En 16-måned, kohort-basert program, sine små klasse størrelser råd til deg personlig oppmerksomhet, one-on-one fakultetet samspill og muligheten for peer-to-peer mentoring.

Egenvurdering øvelser, målsetting aktiviteter og individuelle og kollektive prosjekter gir akkurat den rette kontekst for læring, program og praksis. I prosessen, studentene utvikle nære relasjoner som vil gagne dem og deres organisasjoner i hele sin karriere.

Lørdag lab sesjoner imøtekomme arbeider fagfolk og fokus på grunnleggende ferdigheter. Advanced Business Ferdigheter Labs (ABS-Labs) holdt på utvalgte lørdager gjennom semesteret faller inn i tre kategorier. Verdidrevet ledelse Labs (V-Labs) fokus på grunnleggende av etisk lederskap, herunder strategier for å samkjøre individuell atferd og organisasjonskultur, utvikling av avanserte atferdsmessige ferdigheter og fortrolighet med moderne forretningsmessige problemstillinger og strategier. Teknisk Labs (Tech-Labs) fokus på grunnleggende ferdigheter som bruk av regneark og andre programvareverktøy for budsjettering, dataanalyse, simuleringer og beslutningsstøtte. Fitness Labs (passer-Labs) fokus på individuelle og kollektive strategier for å utvikle fysiske og finansielle fitness, og en gransking av personlige betydningen av arbeid på måter som vil forbedre ytelsen og gir en sunn balanse mellom jobb.

En innebygd, konsentrert internasjonal erfaring. I dag er alle deler av virksomheten berørt av den globale økonomien, og ingen profesjonelle kan operere med hell uten en forståelse av denne konteksten. Den Greehey MBA-programmet tar elevene til globale destinasjoner for en konsentrert læringsopplevelse der de blir utsatt for ulike bedriftskulturer og lære av lokale eksperter. I tillegg er turen kort nok til å passe innenfor den gjennomsnittlige behandlerens tilmålte ferietiden.

Vent listen og post-graduate støtte aktiviteter. Maria mener at utdanning begynner i øyeblikket en student er akseptert og varer livet ut. Studenter på Greehey MBA vente liste kan begynne å danne relasjoner med andre studenter og begynne å transformere sine karrierer før de noen gang steg foten i et klasserom. Nyutdannede av programmet forbli en del av St. Marys familie for livslang læring muligheter, inkludert invitasjoner til nettverksarrangementer og andre verdiøkende aktiviteter.

Social Innovation Workshop. I løpet av sommeren, Greehey MBA-studenter har en mulighet til å komme opp med ideer i sammenheng med sosial innovasjon og utvikle dem til levedyktige forretningskonsepter som også oppnå et sosialt formål. Vi tilbyr en "virkelige verden" opplevelse der formulering og presentere av magre forretningsmodeller oppstår under strenge tidsbegrensninger.

Den Greehey MBA for verdidrevet ledere søker å utvikle kompetente personer for ansvarlige lederstillinger i enhver organisasjon eller virksomhet i sammenheng med etisk lederskap, samfunnsansvar, bærekraft og sosialt entreprenørskap.

Ved utformingen dette programmet er en lås-trinn, kohort-basert, pensum opplevelse. Vi forbeholder oss retten til å avvike fra den etablerte læreplanen, men bare på en sak-til-sak basis etter ekstraordinære omstendigheter.

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Contact school
Duration
16 måneder
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Contact school
Sluttdato
Application deadline

Contact school

Location
Application deadline
Sluttdato