Global ett års MBA

Generelt

6 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Med vår unike globale MBA-grad vil du studere hvert emne gjennom en global linse, beherske arbeid i tverrkulturelle team og lære å lede i et sammensatt internasjonalt forretningsmiljø.

En global MBA, seks unike studiesteder

Oppdag forskjellen på campusplasseringene dine kan gi din MBA-opplevelse.

MBA i Hult Boston

Hvorfor velge en MBA i Boston?

Boston har et globalt rykte for akademisk prestisje og er hjemsted for mer enn 250 000 studenter. Det anses som den amerikanske akademiske hovedstaden, og gir rike nettverksmuligheter og lokker store selskaper til sine arrangementer og rekrutteringsmesser hvert år. Hjem til mange av verdens største selskaper, inkludert Bain, Google, Facebook, BCG, Fidelity og State Street, er Boston ledende innen helse-, ledelseskonsulent-, finans- og risikovillig næringer.

Akselerer karrieren din med en MBA i Boston

Hult Boston campus er det ideelle knutepunktet for østkysten etablerte og oppstartsbedrifter. Jo flere tilkoblinger du gjør, jo sterkere blir din posisjon i arbeidsmarkedet. Du vil bli kjent med selskapene som får USA til å krysse av - gjennom karriereeventer, klubber og samfunn på campus, og ved å delta i saksutfordringer og konkurranser.

MBA i Hult San Francisco

Hvorfor gå på handelshøyskolen i San Francisco?

Den gylne by. SF. San Fran. Tåkeby. San Franciscans kan diskutere byens kjærlige kallenavn, men det er ingen tvil om omdømmet til det globale senteret for digital innovasjon. Og Hult San Francisco er perfekt posisjonert for nettverk med noen av de største og mest forstyrrende selskapene i verden.

Akselerer karrieren med en MBA i San Francisco

Uansett ambisjoner handler San Francisco om å knytte kontakter og bygge nettverket ditt. Ta en titt på de mange nettverksarrangementene i bransjen og uformelle møter, og bli involvert i Hult klubber og samfunn for å komme deg ut i byen og få ting til å skje.

MBA i Hult London

Hvorfor velge en MBA i London

Uansett hva dine karriere ønsker, har London miljøet og forbindelsene du trenger for å lykkes. Studer virksomhet i byen med det høyeste antall internasjonale hovedkontorer, de mest internasjonale bankene og den største oppstartklyngen i noen europeiske byer, samt et mangeårig rykte som en global trendsetter.

Akselerer karrieren din med en MBA i London

Dra nytte av Londons høye konsentrasjon av multinasjonale selskaper, det berømte finansdistriktet og børsen, dens status som en pioner i de kreative næringene og den blomstrende oppstartscenen. Mange av disse mulighetene blir brakt direkte til klasserommet, og noen av de sterkeste relasjonene du bygger vil være de du skaper gjennom nettverk i byen.

MBA i Hult Dubai

Hvorfor velge en MBA i Dubai

En by med superlativer, Dubai har bokstavelig talt reist seg fra ørkenen de siste 30 årene for å bli den raskest voksende globale byen og handelsknutepunktet i Midtøsten. Over 90% av Dubais befolkning ble født i utlandet, noe som gjør dette til en virkelig internasjonal by der den kulturelle og religiøse forskjellen feires. Med sin "ingenting er umulig" holdning og forretningsvennlig politikk, florerer både bedrifts- og gründermuligheter i Dubai.

Akselerer karrieren din med en MBA i Dubai

Dubai er i sentrum for mange viktige næringer, inkludert bank- og finansielle tjenester, rådgivning, bygging og IT. Sin strategiske beliggenhet og pro-business politikk har ført til at mange av verdens største organisasjoner har base her. Dra nytte av de utrolige nettverksmulighetene i denne byen der nesten alle er internasjonale. Du vil gjøre meningsfulle forbindelser med bedriftsledere både på og utenfor campus.

MBA i Hult Shanghai

Hvorfor gå på handelshøyskolen i Shanghai?

Det kommersielle sentrum for asiatisk virksomhet, Shanghai, er fødestedet for nye trender og banebrytende ideer. Campus, som ligger rett på People's Square, vil gi deg et uvurderlig innblikk i kinesisk kultur og forretningsskikk.

MBA i Hult New York

Hvorfor velge MBA-valgfag i New York City

Et ikon for den amerikanske drømmen Wall Street, Madison Avenue og FNs hovedkvarter gjør New York City til den globale lederen innen finans og medier, samt sentrum for internasjonalt diplomati. Vårt rotasjonssenter ligger i sentrum av New York og innen rekkevidde fra New Yorks viktigste forretningsdistrikter. Sug opp byens smittsomme energi, og se alle verdensberømte landemerker for deg selv.

122778_JPEG-20180206_D4S_0054.jpg

Kjerne MBA-programmet ditt

Du vil gå utover virksomheten for å studere hvert tema gjennom en global linse, mestre å jobbe på tvers av kulturer, oppdage teknologiene som former vår fremtid og utvikle den dype selvinnsikt som er nødvendig for å lede effektivt og med selvtillit.

Prisbelønnet MBA-program

Lær av fageksperter som bringer virkelighetskompetanse og kunnskap om lederegenskaper inn i klasserommet. Vår prisbelønte MBA-læreplan legemliggjør vår praktiske tilnærming til forretningsutdanning. Professorer med mange års bransjeerfaring vil bringe temaet til live i interaktive klasser, og studenter fra hele verden - alle med ulik yrkesbakgrunn - vil gi deg et friskt, globalt perspektiv på problemstillingene.

 • Fordypning: Ledelse I
 • Ledelse II: Forhandling
 • Organisatorisk oppførsel
 • regnskap
 • Data og avgjørelser
 • Global strategi
 • Business in Global Society
 • Ledelsesøkonomi
 • Økonomistyring
 • Driftsadministrasjon
 • Prosjektplanlegging og utførelse
 • markedsføring
 • Data og avgjørelser
 • Global strategi
 • Business in Global Society
 • Ledelsesøkonomi
 • Capstone Experience
 • Innovatørenes toppmøte

* Kurs og sekvensering kan endres

Inside Masters of Business Administration på Hult

Hult hovedadministrator, Johan Roos, er her for å fortelle deg mer om hvem vi er. Har du hørt om vår "trippelkrone" akkreditering, men er du ikke sikker på hva det vil si? Eller vil du vite mer om planene våre for fremtiden? Ta en tur på våre campus i London med Johan og oppdag Hult selv.

Hvordan vurdering fungerer

Hult karaktersystem er ment å oppmuntre til og anerkjenne akademisk prestasjon samtidig som det fremmer et tankesett om vekst. Systemet er basert på prinsipper for rettferdighet og åpenhet, og fakultetets tildeling karakterer basert på etablerte kriterier som du finner i kursplanen. Kurskarakterer på Hult innebærer vanligvis en kombinasjon av vurderinger som saksanalyse, eksamener, presentasjoner og andre typer team- og individuelle vurderinger.

MBA dobbeltgradsprogrammer

Vi ser alltid etter nye måter å hjelpe studentene våre til å skille seg ut i et fullsatt globalt arbeidsmarked. Dual Degree-programmet gir deg muligheten til å komplettere din MBA med en spesialist-mastergrad på så lite som seks måneder med akselerert studie.

Inntakskrav

 • Bachelorgrad eller tilsvarende.
 • Tre eller flere års relevant arbeidserfaring.
 • Bevis på ferdighet i engelsk hvis relevant (dvs. TOEFL / IELTS).
 • Evne til å snakke minst to språk; studenter uten andrespråk blir pålagt å ta språkkurs på campus.

Søk online nå, og en av våre påmeldingsrådgivere vil ta kontakt for å støtte deg gjennom prosessen.

Sist oppdatert aug. 2020

Om skolen

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Les mer

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Minimér
London , Cambridge , San Fransisco , Dubai , Shanghai , London , New York + 6 Mer Mindre

Akkrediteringer