Global OneMBA

Generelt

3 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Den virkelig globale Executive MBA

Global OneMBA er et internasjonalt utøvende MBA-program som samler rundt 100 ledende bedriftsledere med forskjellige leder- og kulturell bakgrunn hvert år og over 1100 studenter over hele verden. Det prestisjetunge Global OneMBA-programmet gir utøvende studenter alle verktøyene for å lykkes i et komplekst globalt miljø og ta organisasjonen utover.

Format

Et deltidsformat designet for ledere i stillinger med høy etterspørsel med klasser en gang i måneden, som også inkluderer:

 • Fire ukelange globale bofester holdt pÃ¥ hver programpartnerskole
 • Globalt koordinert kurs med globale lag
Varighet 21 måneder
Programinntak september
Språk Engelsk

Fem skoler, fire kontinenter, en stor fremtid

Global OneMBA er et unikt globalt MBA-program som er nøye designet i samarbeid med fem fremste internasjonale handelshøyskoler i Brasil, Kina, Mexico, Nederland og Amerikas forente stater. I et dynamisk læringsmiljø skaffer toppledere fra forskjellig bakgrunn en dybdekunnskap om multinasjonale organisasjoner, politikker og kulturer for å forstå hvordan virksomheten drives i utviklede og fremvoksende markeder.

Global OneMBA ble tegnet av fem av verdens mest prestisjefylte handelshøyskoler med det formål å levere en utdanning i verdensklasse:

122043_erasmus-logo.png

Rotterdam School of Management

Erasmus University, Nederland

122044_miami-school.png

University of Miami Business School

University of Miami, USA

122045_egade-logo.png

EGADE Business School

Tecnológico de Monterrey, Mexico

122046_sao-paolo-logo.png

Escola de Administração de Empresas de São Paulo

Fundação Getulio Vargas, Brasil

122047_xiamen-logo.png

Handelshøyskolen

Xiamen University, Kina

En global forbindelse med kapasiteten til å lede i flere sammenhenger

OneMBA går utover den typiske globale MBA-opplevelsen ved å skape en virkelig oppslukende mulighet til å koble seg til i hele verden. Dette programmet vil hjelpe deg å skaffe deg førstehånds forretningserfaring i noen av verdens mest innflytelsesrike økonomiske regioner , så vel som i utviklede og fremvoksende markeder, og dermed skaffe deg et balansert globalt forretningsperspektiv som ikke styres av en enkelt skole eller kultur.

Under hvert bosted vil du delta på kurs med andre internasjonale studenter på campus, besøke lokale og multinasjonale firmaer, samhandle med næringsliv og regjeringsledere og samhandle med gruppene dine og de globale teammedlemmene, ansikt til ansikt.

Ved å bli med et fremtredende executive-program som Global OneMBA, blir du medlem av det prestisjefylte og mangfoldige OneMBA globale nettverket av bedriftsledere som er bosatt over hele verden, som samler rundt 100 nåværende studenter og over 1100 alumni.

Opplev en virkelig global, men likevel fleksibel læreplan

Fleksibilitet er et grunnleggende element i OneMBA. Du vil delta på kurs hver fjerde til seks uke på EGADE Business School . Som en integrert del av den autentiske globale naturen til OneMBA, vil du bli med på fremtredende jevnaldrende kolleger fra alle fem partnerskoler for fire oppslukende globale bofellesskap fordelt på dette 21-månedersprogrammet.

På slutten av dette programmet vil du motta en MBA-tittel, samt et OneMBA-diplom utstedt av de fem partnerskolene, på hele OneMBA. I hovedsak omfatter Global OneMBA:

 • Et utøvende globalt format

Kjernekursene er fokusert på å lede og lede globale organisasjoner, global drift og markedsføringsledelse, bedriftsfinansiering i et globalt miljø og strategi på en global arena.

 • Globalt koordinerte kjernekurs

Hver av de fem handelshøyskolene tilbyr en lignende læreplan, i tillegg til et sett regionale kurs for å utfylle det stadig skiftende forretningslandskapet.

 • Prosjekter basert pÃ¥ globale team

Globale team krever samarbeid på tvers av forskjellige tidssoner og kontinenter, noe som er et grunnleggende krav i dagens multikulturelle organisasjoner.

 • Fire uker lange globale bofellesskap

De oppslukende opplevelsene på hver skole er midtpunktet i OneMBA-programmet. Studentene blir undervist av et fakultet i verdensklasse i et lokalt miljø og mottar fokuserte presentasjoner på vegne av innflytelsesrike ledere fra blomstrende organisasjoner, og de får besøke globale og lokale bedrifter.

Lær mer om opptaksprosessen

Opptak til denne Executive MBA er svært konkurransedyktig. EGADE Business School Admissions Committee evaluerer omfattende hverandres faglige og faglige erfaring med det formål å vurdere potensialet for akademisk suksess og profesjonell vekst.

Opptakskrav

Profesjonell erfaring 7 år
Aldersgruppe 30. â 52
utdanning Avgangselever
Minimum / gjennomsnittlig GMAT 550/600
Tilleggskrav
 • Applikasjonsform
 • Opptaksprøvepoengsum (PAEP eller tilsvarende)
 • To profesjonelle anbefalingsbokstaver
 • Oppdatert CV
 • Offisiell dokumentasjon
 • Engelsk ferdighetsbevis (TOEFL eller tilsvarende)
 • En redegjørelse for hensikt
 • Intervju med programleder eller fakultetsmedlem
Sist oppdatert Desember 2019

Om skolen

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Les mer

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Minimér
Mexico City , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Mer Mindre