global mote ledelse Executive MBA

Institut Francais de la Mode

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

global mote ledelse Executive MBA

Institut Francais de la Mode

En internasjonal Deltidsstudiet

The Global Fashion Management er et deltidsstudium og den eneste Executive MBA i mote og design management som tillater deltakerne å fortsette sin karriere.

Kurset arrangeres i samarbeid mellom Institut Français de la Mode, Fashion Institute of Technology i New York og Hong Kong Polytechnic University i Hong Kong. Med et virkelig internasjonalt perspektiv, forbereder høy potensielle ledere for toppleiaransvar i mote og kreative næringer for øvrig.

Det gir unge fagfolk med sektorens sentrale ferdigheter for å gjøre dem i stand til å planlegge og drive strategier for eksisterende merker eller å sette opp sin egen virksomhet, mens styrke sin kunnskap om regler for mote, luksus og skapningen i en internasjonal sammenheng.

Programmet er rettet mot erfarne ledere, svært motivert for å jobbe i mote og design bransjer, med eller uten erfaring i bransjen.

  • Undergraduate kvalifikasjoner: ledelse, økonomi, statsvitenskap, jus, kunst, kommunikasjon, brukskunst, engineering ...
  • Fire-årig utdanning (faglig likeverdighet mulig).
  • Minst 5 års yrkeserfaring.
  • Flytende engelsk.

Undervisningen foregår i de tre store verdens mote hovedsteder. I tillegg til kurs på IFM i Paris, intensive seminarer finner sted i New York og Hong Kong som at deltakerne til å lage solide og privilegerte forbindelser med et internasjonalt nettverk av mote og design fagfolk.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Price
Pris
27,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Frankrike - Paris, Île-de-France
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen