Global mba for ledere

University of Virginia Darden School of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Global mba for ledere

University of Virginia Darden School of Business

Darden Global MBA for Executives (GEMBA) er designet for erfarne ledere som søker å fremme sin internasjonale karriere mens de fortsetter å jobbe på heltid.


21-måneders programmet er undervist av samme topprangerte fakultet som underviser i de andre Darden-gradene og fokuserer på å forberede studentene til å være globalt klar til å klare en bedrift i en internasjonal setting og klar til å lede en organisasjon som driver virksomhet i flere land. Darden oppnår dette målet både av det globale innholdet i læreplanen og sammenhengen der vi leverer det.

Etter å ha fullført Darden GEMBA, vil du være forberedt på å trives i globalt distribuerte firmaer, på tvers av markeder, på tvers av kulturer og i fremvoksende regioner.

Internasjonale residenser

Gjennom hele programmet vil du delta i seks internasjonale boliger - en gang til Brasil, Europa, Kina og India, og to ganger til USA. På disse boligene vil du reise med Dardens topprangerte fakultet og delta i sakemetode, besøke innflytelsesrike firmaer under Global Leadership Explorations, få kulturell kunnskap og kontakter, og lær å jobbe over internasjonale grenser.

Fjernundervisning

Ca. en tredjedel av GEMBA kurset arbeidet leveres via fjernundervisning. For å gi en svært engasjerende læringserfaring mellom boliger, deltar du i live online klasser, jobber med individuelle oppdrag, deltar i små gruppeprosjekter og læreramøter, og møter en-mot-en med fakultetet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
21 måneder
Information
Deadline
Locations
USA - Charlottesville, Virginia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Charlottesville, Virginia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen