Darden Global MBA for Executives (GEMBA) er designet for erfarne ledere som søker å fremme sin internasjonale karriere mens de fortsetter å jobbe på heltid.


21-måneders programmet er undervist av samme topprangerte fakultet som underviser i de andre Darden-gradene og fokuserer på å forberede studentene til å være globalt klar til å klare en bedrift i en internasjonal setting og klar til å lede en organisasjon som driver virksomhet i flere land. Darden oppnår dette målet både av det globale innholdet i læreplanen og sammenhengen der vi leverer det.

Etter å ha fullført Darden GEMBA, vil du være forberedt på å trives i globalt distribuerte firmaer, på tvers av markeder, på tvers av kulturer og i fremvoksende regioner.

Internasjonale residenser

Gjennom hele programmet vil du delta i seks internasjonale boliger - en gang til Brasil, Europa, Kina og India, og to ganger til USA. På disse boligene vil du reise med Dardens topprangerte fakultet og delta i sakemetode, besøke innflytelsesrike firmaer under Global Leadership Explorations, få kulturell kunnskap og kontakter, og lær å jobbe over internasjonale grenser.

Fjernundervisning

Ca. en tredjedel av GEMBA kurset arbeidet leveres via fjernundervisning. For å gi en svært engasjerende læringserfaring mellom boliger, deltar du i live online klasser, jobber med individuelle oppdrag, deltar i små gruppeprosjekter og læreramøter, og møter en-mot-en med fakultetet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra University of Virginia Darden School of Business »

Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
sep. 2019
Duration
21 måneder
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato