{mbastudies-global-mba:singular} i Florida i USA

Topp {mbastudies-global-mba:plural} i Florida i USA 2018

MBA

En Master of Business Administration (MBA) er presentert for nyutdannede ved gjennomføring av to år med avanserte og spesialiserte studier dekker emner som business, ledelse, økonomi og regnskap. Tjene en MBA kan gi nyutdannede et konkurransefortrinn over andre arbeidssøkere i en aggressiv arbeidsmarked.

 

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Florida er en by som ligger i delstaten større Florida. Byen er hjem for mer enn 7000 innbyggere og er kjent for å være den sørligste byen i Amerika. Det er en håndfull av offentlige og private skoler her med ulike universiteter i umiddelbar nærhet.

{mbastudies-global-mba:plural} i Florida i USA

Les mer

Postbac I økonomi Og Administrasjon - Global Business Program

Ambra College
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 18 måneder September 2018 USA Orlando

Vi kan hjelpe deg til å utvikle seg faglig eller i din karriere, eller i din egen virksomhet. Nyt en unik mulighet til å studere portugisisk i et amerikansk college. Studere på nettet på din egen tid og hvor som helst. [+]

Beste studieprogrammer {mbastudies-global-mba:plural} i Florida i USA. Global Business Program Vi kan hjelpe deg til å utvikle seg faglig eller i din karriere, eller i din egen virksomhet. Nyt en unik mulighet til å studere portugisisk i et amerikansk college. Studere på nettet på din egen tid og hvor som helst. Ett kurs, to sertifiseringer I USA CERTIFIED Postbaccalaureate Certificate in Business Administration tilbys av Ambra College og anerkjent av Florida Department of Education. SERTIFIKAT I BRASIL MBA utdannet sertifikat i strategisk ledelse tilbys av FTEC Høyskoler og anerkjent av MEC i Brasil. Laget med tanke på deg Her vil du lære gjennom saken metoden for å håndtere situasjoner med reelle selskaper, som har begrensede ressurser som budsjett og ansatte. Du vil utvikle ferdigheter og evner til å bedre løse de problemene du har møtt i din egen bedrift eller i sitt arbeid. Alt dette i klassekamerater selskap bosatt i alle deler av verden som har erfaring og som står overfor lignende problemer for deg. Differensialer Studere i portugisisk i et amerikansk college case Method Internett via Classes Utvikling av myke ferdigheter online program vekt Practice individuell hjelp Tid og Space Fleksibilitet PBA gyldig amerikansk gyldig MBA i Brasil Konferanser amerikanske Lærere Klasserom Modul Valgfri i Orlando INVESTERINGS 18 månedlige avdrag på $ 275.00 amerikanske dollar. VARIGHET 18 måneder dedikert 8 til 10 timer i uken. ledige stillinger Sørg for at en av de 40 ledige plasser! Kommer til Orlando valgfritt oppmøte modul i Orlando (ikke inkludert i prisen). [-]