Global MBA

Generelt

Programbeskrivelse

Global MBA

Bli en innovativ og visjonær virksomhetsleder med Global MBA-programmet ved Berlin School of Business and Innovation. Studer på campus vårt i sentrum av Berlin og dra fordel av å være omgitt av en rekke start-ups og store bedrifter. Ved å velge dette studiet vil du sette deg opp for å lykkes. Du har muligheten til å velge en Pathway på områder som prosjektledelse og HR-ledelse for å sikre at du utvikler de kritiske ferdighetene som trengs for å ta virksomheten til neste nivå. Utnytt talentene dine, utvid kunnskapen din og bli den typen leder som overbeviser mennesker over hele verden om deres visjon.

Moduler inkluderer: Strategisk ledelse og ledelse, markedsføring og forretningsmiljø samt system- og driftsledelse. Å studere Global MBA er en utmerket måte å øke profilen din, utvikle lederegenskaper og lære å ta virksomheten til neste nivå. Når du oppgraderer, vil du ha mestret ferdigheter i å samarbeide med interessenter, effektivt kommunisere med team og kolleger om forskjellige medier, i tillegg til å ta beslutninger og løse problemer. BSBI oppfordrer fremdeles potensielle studenter til å søke på programmene våre; antall plasser for kommende inntak er begrenset. Vi har flere tiltak på plass, inkludert innsettelsesutsettelser og muligheten for å starte inntaket online med våre live webinarer og faglige innhold. Når grensene er åpne igjen, vil vi levere ansikt til ansikt-klasser som vanlig.

Kurskrav

 • Minimumsalder: 21
 • Engelskspråklige krav:
  • IELTS 6.0 (ikke mindre enn 5,5 i noen komponent), eller;
  • PTE 50-score eller tilsvarende.
 • Engelsk kunnskapskrav kan fravikes for:
 • Innfødte engelsktalende, eller;
 • Søkere som fullførte sin utdanning på engelsk (for eksempel et videregående diplom eller IB).
 • Dokumenter: CV og to referanse bokstaver.
 • Kvalifikasjoner: Du må ha en 2: 2 britisk bachelorgrad (eller tilsvarende grad som er anerkjent av NARIC)
 • Hvis du ikke oppfyller de akademiske kravene, kan du bli vurdert på relevant arbeidserfaring. For å ta denne ruten må du ha minst 3 års ledelseserfaring.

Berlin School of Business & Innovation

Vil du bli en eksepsjonell bedriftsleder i ditt valgte felt? Berlin School of Business and Innovation (BSBI) vil hjelpe deg med å utvikle de sentrale ledelsesevner du trenger for en vellykket karriere.

BSBIs utdanningsprogram har tre konsepter i sitt hjerte:

Bedrift | Ledelse | Suksess

Du vil:

 • Forbedre dine forretningsferdigheter gjennom praktiske læringsmetoder
 • Lær om din valgte bransje fra karriereorienterte akademikere på toppen av deres felt
 • Få konkurransefortrinn ved å anskaffe viktige profesjonelle verktøy og teknikker
 • Lær hvordan du bruker konseptene til virkelige bedrifter

Vårt mål er din suksess: Når du oppgraderer, vil du snart kunne komme inn på arbeidsmarkedet som en høyt kvalifisert profesjonell og ved uteksaminering vil du være kvalifisert til å søke om 18 måneder etter studieoppholdstillatelse * for å dra nytte av karriere muligheter i Tyskland.

Mens du studerer din grad ...

Læringsmetoder

Dra nytte av karriereorienterte og praktiske læringsmetoder ved å bruke metoder som:

 • Case studier
 • Besøk til utstillinger og bedrifter
 • Workshops og gjestehøyttalere
 • Gruppediskusjoner
 • presentasjoner
 • Gruppeprosjekter

Fleksibilitet og online studiestøtte

Nyt en studieplan som er utformet for å passe dine faglige og personlige forpliktelser.

Dra nytte av Virtual Learning Environment (VLE) og få tilgang til "virtuelle" klasserom som betyr at du kan studere hjemmefra.

Sentrale Berlin campus

BSBI har skapt et fantastisk studiemiljø, og tilbyr en nyoppusset, moderne campus som ligger i hjertet av Berlin.

Byen ble nylig rangert som det mest populære valget for internasjonale studenter som ønsker å studere i Europa **.

** Basert på en årlig undersøkelse fra ICEF i 2018.

Industriforbindelser og muligheter

Som Europas oppstartskapital er Berlin det perfekte stedet å lære om forretninger og få verdifull erfaring - byen er et knutepunkt for gründere som flocker til Berlin for å dra nytte av investeringer og økonomiske muligheter.

Dedikert Karriere Service

BSBIs karriereeksperter på campus er dedikert til å hjelpe deg med å trene for suksess. Karriere tjenester er skreddersydd for dine spesielle behov og er designet for å utvikle deg til en utmerket kandidat ved oppgradering.

Etter endt utdanning…

Globalt anerkjent gradkvalifikasjon

Du vil få en kvalifisering fra Università Telematica Internazionale Uninettuno - BSBIs hoved akademiske partner.

Oppholdstillatelse etter studie

Etter at du har fullført ditt studium, vil du kunne søke om oppholdstillatelse etter opptak i opptil 18 måneder. Dette gir deg muligheten til å utnytte økonomiske muligheter i hele Tyskland.

112194_110926_BSBI.png

Etter kunngjøringer om reiseforbud, portforbud og begrensninger i offentlig bevegelse, var BSBI raske med å svare og begynte å innføre tiltak for å sikre at studentene kunne fortsette sin læring, til tross for at de ikke kunne få tilgang til Berlin-campus. Siden 12. mars har veiledere holdt foredrag på nettet.

BSBI erkjenner at mange land nå er i lås for å forhindre spredning av viruset. Dette kan bety at du ikke vil kunne få visumet ditt eller fly til Tyskland. Som sådan har vi opprettet en sen ankomstdato (3. juli) for inntaket vårt i mai 2020. Alternativt, hvis du ikke kan få visum på grunn av krisen, vil du kunne utsette for senere inntak: oktober 2020 eller februar 2021.

Sist oppdatert May 2020

Om skolen

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Minimér