Filter
Global MBA
Studietype: Alle Pacing: Alle

{mbastudies-global-mba:plural} i Turisme og reiseliv 2020

En global mastergrad i bedriftsøkonomi er et høyt universitetspris. En global MBA kan fokusere på en rekke forretningsmessige aspekter, men programmet vil se på emnet fra ulike kulturelle synspunkter. Denne typen utdanning kan ta ett til tre år.

Hva er en global MBA i turisme og gjestfrihet? Det er et program som gir et internasjonalt blikk på studiet av turisme og gjestfrihet. Studentene kan få muligheten til å studere i ulike land i løpet av programmet eller i det minste ta en flerkulturell titt på spørsmål som står overfor turisme og gjestfrihet. Hvert program kan være litt annerledes, men nødvendige kurs er ofte lik eiendomsinvestering og vurdering, internasjonal turisme og utvikling, destinasjonsstyring, markedsføring for gjestfrihet og turisme, avanserte forskningsmetoder for gjestfrihet og turisme og økonomisk styring for serveringsbransjen.

En global MBA i turisme og gjestfrihet kan hjelpe elevene til å skape en rekke ferdigheter, blant annet organisering, markedsføring og ledelse. Ikke bare vil disse evnene hjelpe en person med en vellykket karriere i gjestfrihetsbransjen, men de kan også bidra til å forbedre studentens personlige liv. Ferdighetene som er oppnådd gjennom dette kurset kan til og med føre til en høyere startlønn.

Undervisning for en global MBA kan avhenge av plasseringen av skolen, varigheten av programmet og klassen modus. På grunn av svingningen må studentene undersøke potensielle skoler for å finne en som passer deres behov.

Nyutdannede med en global MBA i turisme og gjestfrihet er forberedt på å forfølge en rekke karrierer i hele gjestfrihet og turisme industrien. For eksempel kan enkelte studenter fortsette å bli hotellledere, reiseinvesteringskonsulenter, regionale turismeadministratorer, turismeforskningsmiljøer, destinasjonsledere eller eldre turoperatører. Ferdighetene som er oppnådd gjennom denne utdanningen, kan også forberede deltakerne til å videreutvikle sin utdanning gjennom doktorgrad.

Uansett hvor en person bor, kan denne utdanningen være tilgjengelig gjennom online kurs og lokale universiteter. Klar til å lære mer? Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

Les mer Minimér

1 Resultater i Turisme og reiseliv

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

Denne Master of Business Administration eller MBA (Global Hospitality and Tourism) er bra for: kandidater som ønsker å fortsette sin studie, de som ønsker å bli gründere ... [+]

Dette programmet vil appellere til deg hvis du er en:

Karriereklatrer jobber for tiden i turisme og gjestfrihet industrien,Karrierebryter som ønsker å forfølge en karriere i internasjonal turisme og gjestfrihetsstyring, ellerGraduate ønsker å videreføre studiet

Du vil ha en pedagogisk erfaring som integrerer forskning, akademisk teori og virkelige forretningspraksis. Programmet vil gi deg de ferdighetene som er nødvendige for å møte etterspørselen etter ledelse fagfolk i den internasjonale turisme og gjestfrihet industrien. Etter ferdigstillelse av denne graden, er det forventet at du vil være i stand til å forfølge karriere i mange områder, inkludert: gjestfrihet og turisme sektor, destinasjonsforvaltningsorganisasjoner; tertiær sektor utdanning i turisme og gjestfrihet, rådgivning (forskning) arbeid i turisme og gjestfrihet, eller bli entreprenør.... [-]

Italia Milan
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk