close

Filtre

Se resultater

{mbastudies-global-mba:plural} i Turisme og serviceindustri 2020

En global mastergrad i bedriftsøkonomi er et høyt universitetspris. En global MBA kan fokusere på en rekke forretningsmessige aspekter, men programmet vil se på emnet fra ulike kulturelle synspunkter. Denne typen utdanning kan ta ett til tre år. Hva er en global MBA i turisme og gjestfrihet? Det er et program som gir et internasjonalt blikk på studiet av turisme og gjestfrihet. Studentene… Les mer

En global mastergrad i bedriftsøkonomi er et høyt universitetspris. En global MBA kan fokusere på en rekke forretningsmessige aspekter, men programmet vil se på emnet fra ulike kulturelle synspunkter. Denne typen utdanning kan ta ett til tre år.

Hva er en global MBA i turisme og gjestfrihet? Det er et program som gir et internasjonalt blikk på studiet av turisme og gjestfrihet. Studentene kan få muligheten til å studere i ulike land i løpet av programmet eller i det minste ta en flerkulturell titt på spørsmål som står overfor turisme og gjestfrihet. Hvert program kan være litt annerledes, men nødvendige kurs er ofte lik eiendomsinvestering og vurdering, internasjonal turisme og utvikling, destinasjonsstyring, markedsføring for gjestfrihet og turisme, avanserte forskningsmetoder for gjestfrihet og turisme og økonomisk styring for serveringsbransjen.

En global MBA i turisme og gjestfrihet kan hjelpe elevene til å skape en rekke ferdigheter, blant annet organisering, markedsføring og ledelse. Ikke bare vil disse evnene hjelpe en person med en vellykket karriere i gjestfrihetsbransjen, men de kan også bidra til å forbedre studentens personlige liv. Ferdighetene som er oppnådd gjennom dette kurset kan til og med føre til en høyere startlønn.

Undervisning for en global MBA kan avhenge av plasseringen av skolen, varigheten av programmet og klassen modus. På grunn av svingningen må studentene undersøke potensielle skoler for å finne en som passer deres behov.

Nyutdannede med en global MBA i turisme og gjestfrihet er forberedt på å forfølge en rekke karrierer i hele gjestfrihet og turisme industrien. For eksempel kan enkelte studenter fortsette å bli hotellledere, reiseinvesteringskonsulenter, regionale turismeadministratorer, turismeforskningsmiljøer, destinasjonsledere eller eldre turoperatører. Ferdighetene som er oppnådd gjennom denne utdanningen, kan også forberede deltakerne til å videreutvikle sin utdanning gjennom doktorgrad.

Uansett hvor en person bor, kan denne utdanningen være tilgjengelig gjennom online kurs og lokale universiteter. Klar til å lære mer? Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)
Milan, Italia

Denne Master of Business Administration eller MBA (Global Hospitality and Tourism) er bra for: kandidater som ønsker å fortsette sin studie, de som ønsker å bli gründere og st ... +

Denne Master of Business Administration eller MBA (Global Hospitality and Tourism) er bra for: kandidater som ønsker å fortsette sin studie, de som ønsker å bli gründere og starte sin egen gjestfrihet og turisme virksomhet, de som skifter fra andre næringer, og de som ønsker å fortsett sin karriere og utnytte flere eldre roller eller bli med i globale organisasjoner. -
Global MBA
Fulltid
12 måneder
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre