{mbastudies-global-mba:singular} i Tainan i Taiwan

Beste studieprogrammer {mbastudies-global-mba:plural} i Tainan i Taiwan 2018

MBA

Personer som allerede har oppnådd en bachelorgrad og ønsker å ytterligere øke sine kunnskaper og trening kan velge å tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årig program som kan bidra til å forberede kandidatene for en karriere i ledelse og styring i næringslivet.

Taiwan (Tradisjonell kinesisk: 台湾 eller 台湾, forenklet kinesisk: 台湾 tai WAN) er en nasjon som er hjem for mer enn 23 millioner mennesker og er en av de tettest befolkede stedene i verden. Den mest prestisjetunge universitet er National Taiwan University.

Tainan er en annen by med eksepsjonelle akademiske sentre. De fleste av disse universiteter og andre akademiske institusjoner tilby utdanning til andre fremmedspråk bortsett fra det tradisjonelle språket. De beste universitetene i Tainan er National Cheng Kung University og National University of Tainan.

{mbastudies-global-mba:plural} i Tainan i Taiwan

Les mer

The Global Master of Business Administration (GMBA)

Southern Taiwan University of Science and Technology
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Taiwan Taipei Tainan + 1 fler

[+]

Klassescene

Det internasjonale fakultetet med varierte spesialiteter gir et variert læreplan som oppfyller studenters flere interesser, som økonomi, markedsføring, statistikk og ledelse i globale virksomheter.

[-]