{mbastudies-global-mba:singular} i Hatfield i Storbritannia

Topp universiteter {mbastudies-global-mba:plural} i Hatfield i Storbritannia 2018

MBA

Globale MBA-programmer tjener fagfolk som ønsker å fremme sin karriere i internasjonal virksomhet. Studentene studerer spesialiseringer som er spesielt gunstige for dette arbeidsområdet. Emner kan inneholde fremmedspråk og kulturell følsomhet.

Hvis du ønsker å klatre på karrierestigen og få en lederstilling, er en MBA for deg. Dette programmet gir deg kunnskap og ferdigheter til å få allsidighet, i form av forståelse, av en rekke funksjonelle, forretningsområder. Pluss muligheten til å bruke verktøy og analyser, for å bidra til strategisk planlegging og beslutningstaking.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

{mbastudies-global-mba:plural} i Hatfield i Storbritannia

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for Global MBA MBA Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Hatfield.  Prøv vår kategori Global MBA Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland istedet.

Search for similar programs here