{mbastudies-global-mba:singular} i Hertfordshire i Storbritannia

Topp universiteter {mbastudies-global-mba:plural} i Hertfordshire i Storbritannia 2018

MBA

Et globalt MBA-program trener studenter for næringsliv med et internasjonalt perspektiv. Deltakerne studerer ofte i utlandet, får praktisk erfaring i en internasjonal arbeidsplass og samarbeider med et mangfoldig sett med jevnaldrende.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig studium. For å forfølge en MBA, må studentene først har mottatt en Bachelor i et beslektet felt. I en MBA-program, studentene får forretningsmessige kurs som kvalifiserte dem til å drive og administrere bedrifter og selskaper.

 

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Hertfordshire er et fylke der landsbyen Wallington ligger, og det er viktig fordi George Orwell baserte Animal Farm på den. Det er også fire høyskoler og et universitet som ligger i Hatfield.

{mbastudies-global-mba:plural} i Hertfordshire i Storbritannia

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for Global MBA MBA Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Hertfordshire.  Prøv vår kategori MBA MBA istedet.

Search for similar programs here