{mbastudies-global-mba:singular} i East Midlands i Storbritannia

Topp universiteter {mbastudies-global-mba:plural} i East Midlands i Storbritannia 2018

MBA

Forretningsfolk som ønsker å bygge videre på utdanning og erfaring, kan forfølge en global MBA. Dette studiet forbereder studentene for lederstillinger i multinasjonale selskaper eller entreprenørskapsarbeid og inkluderer ofte studie-utenlands muligheter. 

Personer som allerede har oppnådd en bachelorgrad og ønsker å ytterligere øke sine kunnskaper og trening kan velge å tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årig program som kan bidra til å forberede kandidatene for en karriere i ledelse og styring i næringslivet.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

{mbastudies-global-mba:plural} i East Midlands i Storbritannia

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for Global MBA MBA Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland East Midlands.  Prøv vår kategori EMBA MBA istedet.

Search for similar programs here