{mbastudies-global-mba:singular} i Bilbao i Spania

Beste studieprogrammer {mbastudies-global-mba:plural} i Bilbao i Spania 2018

MBA

Personer som allerede har oppnådd en bachelorgrad og ønsker å ytterligere øke sine kunnskaper og trening kan velge å tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årig program som kan bidra til å forberede kandidatene for en karriere i ledelse og styring i næringslivet.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Bilbao Byen er hovedstaden i Biscaya-provinsen, Spania. Den har en historie som går tilbake til det 14. århundre. Bilbao har over 1 million innbyggere. Byen har to universiteter - Universitetet i Bilbao og Universitetet i Baskerland.

{mbastudies-global-mba:plural} i Bilbao i Spania

Les mer

Global MBA

ESDEN Business School
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 9 måneder November 2017 Spania Madrid Bilbao Barcelona + 2 fler

I dette programmet har vi som mål å tilføre verdi til din karriere (kommunikasjon, teamarbeid, rapportering, analytisk tilnærming, åpne presentasjoner, faglige modenhet, etc.), og vi har til hensikt å utvikle entreprenørånd talent, både for å bruke den i starten av nye forretningsprosjekter, slik som blir din unike lederstil ... [+]

Topp universiteter {mbastudies-global-mba:plural} i Bilbao i Spania. I dette programmet har vi som mål å tilføre verdi til din karriere (kommunikasjon, teamarbeid, rapportering, analytisk tilnærming, åpne presentasjoner, faglige modenhet, etc.), og vi har til hensikt å utvikle entreprenørånd talent, både for å bruke den i starten av nye forretningsprosjekter, slik at det blir din unike lederstil. PUBLIKUM MBA er rettet mot fagfolk med påviselig erfaring, som ønsker å forbedre sine habilididades utenfor ditt område av kompetanse, utvide karrieremuligheter og få anerkjennelse i et forretningsmiljø stadig mer konkurransedyktig. Programmet tilpasser seg egenskapene til denne offentlige gjennom MBA Global modus. Tilnærming og metodikk To på semamas i Madrid Kontakt med praktiserende fagfolk har en unektelig overføring komponenten og undervisningserfaring. For å få mest mulig ut av øktene, må studentene fullføre før klassen en individuell gjennomgang av dokumentasjonen som vi gjør tilgjengelig, så gå til klasserommet session "tidligere ervervet kunnskap". arbeid på nettet Klassene er supplert via nettet, og gjennom video og / eller webinar også ansvarlig for fagfolk, koordinerte intervensjoner med innholdet i øktene Faglig innsats er supplert med online enkelte student læring fremgang følgende tester (i læremodus eller testmodus), utføre online Case Studies, etc. KVALIFIKASJONER - Tittel MBA - Master i Business Administration fra Esden Business School - Et sertifikat utstedt av LSE, London School of Economics and Political Science (valgfritt programfag) - Diplom i E-handel DET Fakultetet er sammensatt av prestisjetunge fagfolk i aktiv trening kapasitet og effektivitet i overføring av kunnskap. Ansatte, konsulenter og styremedlemmer i de viktigste internasjonale... [-]