Filter
Global MBA
USA Studietype: Alle Pacing: Alle

Søk {mbastudies-global-mba:plural} i Ledelsesstudier i USA

Forretningsfolk som ønsker å bygge videre på utdanning og erfaring, kan forfølge en global MBA. Dette studiet forbereder studentene for lederstillinger i multinasjonale selskaper eller entreprenørskapsarbeid og inkluderer ofte studie-utenlands muligheter. 

En MBA Management er en mester 's program utviklet for fagfolk og studenter som ønsker å være ledere i næringslivet. Programmene ofte sammen klasser slik som økonomi, etikk og menneskelige ressurser med styring og ledelse ferdigheter kurs.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

{mbastudies-global-mba:singular} i Ledelsesstudier i USA

Les mer Minimér

2 Resultater i Ledelsesstudier, USA

Richfield University

Richfield College s Master of Business Administration (MBA) med opsjon i Global Leadership er utdannet grad fokusert på å forberede studentene til å bidra til ledelsen og ... [+]

Master of Business Administration (MBA) i Global Leadership

Richfield College's Master of Business Administration (MBA) med opsjon i Global Leadership er oppgraderingsprogram fokusert på å forberede studentene til å bidra til ledelsen og ledelsen av enhetene som har aktiv tilstedeværelse i den globale forretningsvirksomheten. Programmet gir et solid fundament i bedriftsøkonomi med fokus på ledende og globale lederskap. Programmet dekker ikke bare den funksjonelle virksomheten kunnskap, men det forbereder sine kandidater til å ta lederskap ansvar i dagens komplekse verden virksomhet og relasjoner.

Karrieremuligheter

Programmet forbereder våre kandidater til å bidra til sine internasjonale organisasjoner og bedriftsforetak gjennom global bevissthet, medborgerskap og ansvar, anerkjennelse av kulturell mangfoldetsetikk og deres dynamikk, utnyttelse av ny informasjon og kommunikasjonsteknologi og ressurser og utvikling av innovative og humane løsninger. og alternativer. Våre nyutdannede lærer å respektere menneskelig verdighet, miljø og verdien av global fred og samarbeid.... [-]

USA Los Angeles
September 2019
Engelsk
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Long Island University, Post Campus

LIUs ettårige globale MBA er et unikt program for studenter å ha fordybende læringsopplevelser i tre verdens sentre: London, Shanghai og New York. ... [+]

Ett år. Tre kontinenter. Accelerert Global MBA.

LIUs ettårige globale MBA er et unikt program for studenter å ha fordybende læringsopplevelser i tre verdens sentre: London, Shanghai og New York.

Tre ledende handelshøyskoler, En verdensklasse MBA

Flytt sømløst gjennom tre ledende institutter i Europa, Asia og Nord-Amerika: Lucy Cavendish College ved Cambridge, School of Management ved Fudan University, og College of Management of LIU Post.

ProgramstrukturVarighet: 11-måneders programStart: midten av august 2019Global Campus:24 uker i New York5 uker i London4 uker i ShanghaiDegree: LIU MBA grad pluss et sertifikat fra Fudan UniversityUndervisningsspråk: EngelskHva dine 11 måneder vil se ut... [-]
USA Brookville
August 2019
Engelsk
Heltid studier
11 måneder
Campus
Les mer på norsk