Filter
Global MBA
Japan Studietype: Alle Tempo: Alle

Beste skoler {mbastudies-global-mba:plural} i Japan 2019

Forretningsfolk som ønsker å bygge videre på utdanning og erfaring, kan forfølge en global MBA. Dette studiet forbereder studentene for lederstillinger i multinasjonale selskaper eller entreprenørskapsarbeid og inkluderer ofte studie-utenlands muligheter. 

En Master of Business Administration (MBA) er presentert for nyutdannede ved gjennomføring av to år med avanserte og spesialiserte studier dekker emner som business, ledelse, økonomi og regnskap. Tjene en MBA kan gi nyutdannede et konkurransefortrinn over andre arbeidssøkere i en aggressiv arbeidsmarked.

 

Japan er en øynasjon i Øst-Asia. Ligger i Stillehavet, ligger det i øst of the Sea of ​​Japan, Kina, Nord-Korea, Sør-Korea og Russland, som strekker seg fra Okhotskhavet i nord til Øst-Kinahavet og Taiwan i sør.

{mbastudies-global-mba:plural} i Japan

Les mer Minimér

Results

Doshisha Business School

Doshishas globale MBA, et toårig MBA-program, er helt unikt med en internasjonal studentgruppe, tre innovative fokusområder, vekt på samfunnsansvar, forberedelse til karr ... [+]

Global virksomhet i det 21. århundre kan ikke lenger stole på enkle beregninger av fortjeneste og deling av ytelse som det primære målet for suksess. Med fokus på bærekraft styrer Doshisha Global MBA elevene å utforske og spørre utover de etablerte grensene som er fastlagt av etablerte teorier og praksis innen global virksomhet og ledelse for å se utover "forretninger som vanlig". Etter hvert som de vokser til globalt orienterte ledere, vil studentene ikke bare dekke bredden til standard MBA-kjernefag, men utvikle også dypere innsikt fra programmets tre fokusområder, og finere sin analytiske dyktighet gjennom vårt programs forskningsoppgave.

Global Business and Management Studies (Global MBA) Program... [-]

Japan Kyoto
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk