{mbastudies-global-mba:singular} i Roma i Italia

Beste studieprogrammer {mbastudies-global-mba:plural} i Roma i Italia 2018

MBA

Personer som allerede har oppnådd en bachelorgrad og ønsker å ytterligere øke sine kunnskaper og trening kan velge å tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årig program som kan bidra til å forberede kandidatene for en karriere i ledelse og styring i næringslivet.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

For de som er interessert i å studere i en hovedstad med en rik kulturarv, er Roma på rett sted. Den har karakteristiske universiteter som University of Rome som gir studieprogrammene i en rekke disipliner som historie og Engineering. Denne byen er fredelig og ideelt å leve.

{mbastudies-global-mba:plural} i Roma i Italia

Les mer

MBA I Globale Gjestfrihet Og Turisme Ledelse

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)
Campus Heltidsstudier 12 måneder June 2018 Italia Roma Milan Palermo + 2 fler

UET Italia lanserer UET International å tilby engelsk undervist programmer globalt. Meld i vår MBA i Global Hospitality and Tourism Management starter 2. november 2015. [+]

Beste skoler {mbastudies-global-mba:plural} i Roma i Italia. Om programmet UET Italia lansert UET International å tilby engelsk undervist programmer globalt. Den første inntak av MBA i globale gjestfrihet og turisme ledelse begynte 2. november 2015. MBA består av 3 faser: Theory (4 måneder i Milano campus) Internship (4 måneder hvor som helst inkludert nåværende arbeidsplass) Capstone-prosjektet (4 måneder på nettet, men viva i Milano). Få en dobbel grad fra UET og et britisk universitet ved å overføre 120 studiepoeng opptjent på vår MBA fullt akkreditert av fire britiske universiteter inkludert Coventry University (London Campus) rangert som nr. 2 i turisme og gjestfrihet på britisk 2016 Guide Guardian League University. Muligheter for UET Alumni Forbedre deg karrieremuligheter og klatre på karrierestigen Stipend opp til 55% for EU Alumni og 35% for ikke-EU Alumni Oppbygging Semester 1 4 måneder, blokk undervisning, 9 enheter, 270 kontakttimer - Markedsføring for Hospitality and Tourism - E-turisme og sosiale medier i Hospitality and Tourism - Destination Management - Hotel Real Estate Investment og Asset Management - Økonomistyring for gjestfriheten industri - Organisasjons behavious i International Tourism og Hospitality Organisasjoner - Avansert reserach metoder for Hospitality and Tourism - Strategisk ledelse for Hospitality and Tourism - International Tourism Policy and Development Semester 2 4 måneder, heltid 6 måneder ulønnet internship Semester 3 4 måneder, hjørnestein prosjekt Educational Mål Den MBA i globale gjestfrihet og turisme ledelse er en 12-måneders fulltids program som er utviklet for å tilegne seg solide gjestfrihet og turisme ledelse og fullt undervises på... [-]