{mbastudies-global-mba:singular} i Hellas

Beste studieprogrammer {mbastudies-global-mba:plural} i Hellas 2018

MBA

MBA er et program utviklet for studenter som ønsker å fremme sine faglige ferdigheter og bruke dem til faktiske virkelige liv business situasjoner. Den guider elevene til å reflektere og reposisjonere seg i form av å velge deres fremtidige karriere. Studentene får en bred forståelse av de viktigste funksjonene i en rekke forretningsområder og bruke disse ferdighetene til å bidra til strategisk retning av en bedrift.

Hellas utviklet sin utdanning system med høyere utdanning på toppen. Over 40% av alle grekere lever i Athen og det er også der de beste mulighetene til å forfølge en høyere utdanning er. Grenser til Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, Hellas er en turist perle med en av verdens 's fantastiske strender.

{mbastudies-global-mba:plural} i Hellas

Les mer

MBA Global Finance

Mediterranean College, Athens
Campus Deltid 2 år October 2018 Hellas Thessaloniki Athen + 1 fler

[+]

Læringsopplevelsen blir ytterligere forbedret av bredden av faglig og faglig bakgrunn for deltakerne.

Fusjoner og oppkjøp Markedsplanlegging, - -

Vurderingsmetoder varierer også, inkludert individuelle og gruppe kursarbeid, presentasjoner, rapporter, selvrefleksjon, online-tester og virkelige forretningsoppgaver.

Kombinasjonen av alle disse ulike vurderingsmetodene letter utviklingen av studenters ferdigheter i kommunikasjon, analyse - syntese, problemløsing, skrivepresentasjon og selvvaluering. Studentopplæringsopplevelsen forsterkes ytterligere av den velbalanserte blandingen av deltakerne, som representerer forskjellig akademisk og faglig bakgrunn, samt Middelhavs-handelsskoleens videre aktiviteter (som Student Excellence Conference, gjestelesninger osv.).... [-]


MBA Global

Mediterranean College, Athens
Campus Deltid 3 år October 2018 Hellas Thessaloniki Athen + 1 fler

Vår MBA Global er et referanse for vellykkede ledere i den moderne næringslivet og ønsker å bli en inkubator for fremtidens ledere. [+]

. Lærerpersonalet består av forretningsførere med solid faglig bakgrunn, som er akkreditert foredragsholdere ved University of Derby.

Vår MBA Global er et referanse for vellykkede ledere i den moderne næringslivet og ønsker å bli en inkubator for fremtidens ledere.

Presentasjonsteknikk

[-]