Filter
Global MBA
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste {mbastudies-global-mba:plural} i Grønne studier 2019

Et globalt MBA-program trener studenter for næringsliv med et internasjonalt perspektiv. Deltakerne studerer ofte i utlandet, får praktisk erfaring i en internasjonal arbeidsplass og samarbeider med et mangfoldig sett med jevnaldrende.

{mbastudies-global-mba:singular} i Grønne studier

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Grønne studier

University of Haifa, International School

The Global Green MBA-programmet er spesielt egnet for unge kandidater som er interessert i en mastergrad i business som løser de utfordrende saker av miljømessig bærekraf ... [+]

The Global Green MBA-programmet er spesielt egnet for unge kandidater som er interessert i en mastergrad i business som løser de utfordrende saker av miljømessig bærekraft. Det er en intensiv, ettårig program undervises på engelsk over fem studieperioder på ti uker hver fra oktober til september.

Programmet omfatter en kjerne av bedriftsøkonomi kurs, sammen med et utvalg av både obligatoriske og valgfrie emner på temaer knyttet til bærekraft og miljøstyring. Studentene er nødvendig for å fullføre tjue sentrale kurs og minimum to kurs fra et utvalg av valgfag.

Programmet kombinerer høy faglig standard med et internasjonalt læringsmiljø og gir ypperlige muligheter for avansert læring og omfattende crosscultural utveksling. Tidligere virksomhet erfaring er en fordel, men er ikke obligatorisk.... [-]

Israel Haifa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 1 år
Campus
Les mer på norsk