Filter
Global MBA
Studietype: Alle Tempo: Alle

Beste {mbastudies-global-mba:plural} i Energi 2019

En mastergrad i Business Administration (MBA) er en av de mest allsidige mastergradsprogrammene som er tilgjengelige. Forskere må vanligvis fullføre en bachelorgrad for å bli vurdert for aksept. En mastergrad er en forutsetning for de som ønsker å fremme sin faglige forfølgelse med en doktorgrad.

Hva er en global MBA i energistudier? Dette MBA-programmet ser på forretningsdrift og ledelse i energibransjen fra et internasjonalt perspektiv. Studentene vil bli pålagt å fullføre kjernebransjen kurs i emner som markedsføring, økonomi, regnskap og drift. I tillegg vil de lære hvordan disse ulike aspektene av bedriftsadministrasjonen spesifikt vedrører energibransjen, inkludert olje, gass og fornybar energi.

De fleste programmer vil ha et sterkt fokus på fornybar energi, noe som gir nyutdannede en fordel i dette raskt utviklende feltet. Konkrete ferdigheter som markedsføring og økonomi gir elevene den praktiske opplæringen de trenger for å lykkes i et virkemessig forretningsmiljø.

Kostnaden for et globalt MBA-program vil avhenge av den valgte skolen. Det vil også variere basert på lengden på programmet og om det er studert på campus eller online. Kontakt opptakskontoret for mer informasjon om undervisning og avgifter.

Nyutdannede med en global MBA i Energy Studies finner ofte seg med en konkurransefortrinn i arbeidsmarkedet. Energibransjen er alltid blomstrende, og jobbutsikter er ofte gode. Mulige jobbtitler inkluderer prosjektleder, driftsleder og forretningsanalytiker. Programdeltakere kan også spesialisere seg innen fornybar energi eller bærekraft, som begge vokser i etterspørselen, mens fremskritt i grønn teknologi blir gjort hver dag.

Høyskoler, universiteter og handelshøyskoler rundt om i verden tilbyr Global MBA i Energy Studies programmer, mange av dem tilgjengelig online med muligheten til å studere full eller deltid. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

1 Results in Energi

University of Haifa, International School

The Global Green MBA-programmet er spesielt egnet for unge kandidater som er interessert i en mastergrad i business som løser de utfordrende saker av miljømessig bærekraf ... [+]

The Global Green MBA-programmet er spesielt egnet for unge kandidater som er interessert i en mastergrad i business som løser de utfordrende saker av miljømessig bærekraft. Det er en intensiv, ettårig program undervises på engelsk over fem studieperioder på ti uker hver fra oktober til september.

Programmet omfatter en kjerne av bedriftsøkonomi kurs, sammen med et utvalg av både obligatoriske og valgfrie emner på temaer knyttet til bærekraft og miljøstyring. Studentene er nødvendig for å fullføre tjue sentrale kurs og minimum to kurs fra et utvalg av valgfag.

Programmet kombinerer høy faglig standard med et internasjonalt læringsmiljø og gir ypperlige muligheter for avansert læring og omfattende crosscultural utveksling. Tidligere virksomhet erfaring er en fordel, men er ikke obligatorisk.... [-]

Israel Haifa
October 2019
Heltid studier
1 - 1 år
Campus
Les mer på norsk