MBASTUDIES

{mbastudies-global-mba:plural} i De Forente Arabiske Emirater 2020/2021

Et globalt MBA-program trener studenter for næringsliv med et internasjonalt perspektiv. Deltakerne studerer ofte i utlandet, får praktisk erfaring i en internasjonal arbeidsplass og samarbeider med et mangfoldig sett med jevnaldrende.

De forente arabiske emirater er en føderasjon av syv emirater på den østlige siden av den arabiske halvøya, ved inngangen til Persiabukta. Mye av arbeidsstyrken i UAE er utenlandske utlendinger - derav landet 's befolkning makeup være så variert, med Emirati borgere blir en minoritet i sitt eget land.

{mbastudies-global-mba:plural} i De Forente Arabiske Emirater

treff Filter

Manchester Global Deltid MBA

The University of Manchester Middle East Centre
Global MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Øk dine ambisjoner på dette verdensklasse, internasjonale deltid MBA-programmet som fokuserer på deg som leder fra begynnelsen. Fra entreprenørskap til internasjonal finans vi ...

Les mer

Global MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Global MBA
<
Fulltid
<
16 måneder
Engelsk
Campus

Det globale MBA-programmet er etablert for å gi en mulighet for bedrifter til å utdanne deres eliteforvaltere i en av verdens topprangerte MBA-programmer.

Les mer

Mba global virksomhet

Manipal University Dubai
Global MBA
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

UNIKE EGENSKAPER: Unik, godt balansert program som omfatter flere fasetter av hva som kreves for å bygge "Ledere i fremtiden Unik mulighet for trygg internasjonal studentutvek ...

Les mer