MBASTUDIES

Deltid {mbastudies-global-mba:plural} i Forretningsstudier i De Forente Arabiske Emirater 2020/2021

Forretningsfolk som ønsker å bygge videre på utdanning og erfaring, kan forfølge en global MBA. Dette studiet forbereder studentene for lederstillinger i multinasjonale selskaper eller entreprenørskapsarbeid og inkluderer ofte studie-utenlands muligheter. 

Studier i forretningsøkonomi gir en grunnleggende læring til studenter som vil jobbe i næringslivet. Studiene finnes på universiteter og handelshøyskoler over hele verden og studentene vil lære grunnleggende forretningsemner som for eksempel økonomi og ledelse. 

De forente arabiske emirater, noen ganger bare kalt the Emirates eller UAE, er et arabisk land i sørøst av den arabiske halvøy på den Persiske Gulf, grenser Oman i øst og Saudi Arabia i sør, samt deling sjøgrenser med Qatar og Iran.

Deltid {mbastudies-global-mba:singular} i Forretningsstudier i De Forente Arabiske Emirater

3 Resultater i Forretningsstudier, De forente arabiske emirater Filter

Manchester Global Deltid MBA

The University of Manchester Middle East Centre
Global MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Øk dine ambisjoner på dette verdensklasse, internasjonale deltid MBA-programmet som fokuserer på deg som leder fra begynnelsen. Fra entreprenørskap til internasjonal finans vi ...

Les mer

Global MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Global MBA
<
Fulltid
<
16 måneder
Engelsk
Campus

Det globale MBA-programmet er etablert for å gi en mulighet for bedrifter til å utdanne deres eliteforvaltere i en av verdens topprangerte MBA-programmer.

Les mer

Mba global virksomhet

Manipal University Dubai
Global MBA
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

UNIKE EGENSKAPER: Unik, godt balansert program som omfatter flere fasetter av hva som kreves for å bygge "Ledere i fremtiden Unik mulighet for trygg internasjonal studentutvek ...

Les mer