{mbastudies-global-mba:singular} i Administrasjonsstudier

Beste studieprogrammer 2 {mbastudies-global-mba:plural} i Administrasjonsstudier 2019

En Master of Business Administration (MBA) er en grad designet for å hjelpe studentene utmerke seg som fagfolk i næringslivet. En global MBA er spesielt fokusert på å lære enkeltpersoner hvordan man skal lykkes i internasjonal virksomhet.

Hva er en global MBA i Administrasjon Studier? Dette er en MBA som spesialiserer seg på kurs opprettet for å trene studenter for personell ledelse. En kandidat med en slik grad kan fortsette å jobbe i menneskelige ressurser for et utenlandsk selskap eller for en organisasjon som har mange internasjonale grener. Klasser kan fokusere på emner som global outlook, teambygging gjennom kommunikasjonsteknologi eller språkkunnskaper. Dette kurset er ideelt for alle som er interessert i internasjonale relasjoner eller reiser for arbeid.

Nyutdannede med en global MBA i Administrasjon Studier utmerker seg i ferdigheter som teambygging, talent management og kommunikasjonsteknologi. Disse er avgjørende for internasjonalt arbeid, mens teambygging og kommunikasjonsferdigheter også bidrar til hverdagen.

Kostnaden for en global MBA i Administrasjonsstudier vil variere mellom institusjoner. Varigheten vil også endres avhengig av hvor graden er fullført. Studentene oppfordres til å gjøre grundig forskning før du velger et program.

Studenter som oppnår sin globale MBA i Administrasjonsstudier, finner seg ofte ansatt på lederstillinger på internasjonale selskaper og organisasjoner. Mange er kvalifisert for roller som human resources manager, talent oppkjøpssjef eller direktør for internasjonale operasjoner. På en stadig mer global markedsplass gjør de tverrkulturelle kommunikasjonsevner og administrative kompetanse kandidater med denne MBA dem svært konkurransedyktige på arbeidsmarkedet.

Global MBA i Administrasjon Studier programmer tilbys rundt om i verden og kan ofte gjennomføres utenlands eller online gjennom internasjonalt akkreditert universiteter. Online kurs kan være et praktisk alternativ for studenter som ikke kan delta på universitetet på heltid. For å finne riktig kurs for deg, søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Kelley-Manchester Global MBA

Alliance Manchester Business School
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 2 år July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester

Denne deltid MBA er levert av US-baserte Kelley School of Business, en verdensledende innen levering av online MBAer, og Alliance Manchester Business School , en topp 40 handelsskole med seks sentre over hele verden. Sammen tilbyr skolene en kombinert arv av nesten 150 års innovasjon innen næringsliv og ledelse. [+]

Studere med to elite handelsskoler

Denne deltid MBA er levert av US-baserte Kelley School of Business, en verdensledende innen levering av online MBAer, og Alliance Manchester Business School , en topp 40 handelsskole med seks sentre over hele verden. Sammen tilbyr skolene en kombinert arv av nesten 150 års innovasjon innen næringsliv og ledelse.

Programoversikt

Kelley-Manchester Global MBA kombinerer verdens beste online MBA-undervisning med nedsenkende, ansikt til ansikt undervisning to ganger i året på et utvalg av 8 globale steder. Resultatet er en fleksibel MBA som er en virkelig internasjonal opplevelse.

Når skal jeg delta på workshops?

I år ett, vil du delta i 12 dager ansikt til ansikt undervisning.... [-]


Master of global human resource management (fulltids MBA-program)

National Sun Yat-Sen University
Campus Heltidsstudier 2 - 4 år September 2019 Taiwan Kaohsiung City

Master of Global Human Resource Management er etablert på behovet for høgskolen å styrke HR yrke, og for å gi elevene noen forankring i hvordan viktige områder av virksomheten er integrert i vellykkede organisasjoner. [+]

Master of Global Human Resource Management (Full-time MBA-program)

Master of Global Human Resource Management er etablert på behovet for høgskolen å styrke HR yrke, og for å gi elevene noen forankring i hvordan viktige områder av virksomheten er integrert i vellykkede organisasjoner. Dens mål er å gi studentene en solid, godt avrundet utdanning i HR-feltet, fremhever teambygging og et globalt fokus. Med den kommende tid med globalisering, er nasjoner racing intenst for å oppnå konkurransefortrinn ved å investere i innovative kunnskap og globale talenter utviklingen, spesielt i jakten på akademisk prestisje og elite-talent cultivations. Derfor er det viktig for heltid Master of Global Human Resource Management å utnytte sine ressurser og gi studentene muligheter til å tilegne seg både teoretiske og praktiske ferdigheter. Programmet tar sikte på å levere en ny engelsk mastergrad program som vil utvikle konkurransedyktige globale talenter og utstyre studentene med human resource management kunnskap, trengs sterkt i dag av internasjonale selskaper.... [-]