EFMD Epas Accredited

MBA i mat og vin er fokusert på den eksklusive kunnskapen om de mest vellykkede italienske foretakene innen gastronomi og enologi. Dette programmet vil hjelpe elevene til å utvikle sine ledelsesmessige ferdigheter, med fokus på den voksende maten

Italiensk mat er kjent over hele verden på grunn av deres høye standarder og tradisjoner. Den økende interessen til det internasjonale markedet mot kvalitetsprodukt fører til en utvidelse av denne sektoren.

Bologna erklærte "The City of Food" , har en god opplevelse og eksponering innen kulinarisk kunst, og samtidig har regionen Emilia Romagna høy kvalitet på produksjonen innen agroindustrien, kjent over hele verden.

I de siste årene, akkurat i Bologna og i Emilia Romagna-regionen, har mange prosjekter blitt utviklet for å spre italiensk tradisjon.

Struktur

Mastergraden er et 12-måneders heltidsstudium undervist på engelsk , inkludert 518 timer med klassevirksomhet, 1300 timers individuell og gruppearbeid og en 500 timers internship .

Programmet er ferdig når elevene fullfører en 500-timers internship. Internship vil hjelpe elevene til å forbedre sine problemløsende ferdigheter, anvende nyutviklet kunnskap, samt gi dem muligheten til å møte faktiske situasjoner som oppstår i næringslivet.

Våre programmer gir en spennende og tilfredsstillende læringsopplevelse ved å tilby optimal klassestørrelser, ved å integrere real-life case studies, samt ved å gi studentene muligheten til å bli en del av BBS fellesskapet.

Karriereutvikling

Å skape ansettelsesevne er et av hovedmålene for vårt MBA-program, som oppnås gjennom systematisk karriereutviklingstilnærming, samt en kontinuerlig innsats for å effektivt tilpasse de profesjonelle prosjektene til våre studenter med behovene som er uttrykt av bedrifter.

Praktikoppgaven fungerer som et perfekt profesjonelt springbrett, spesielt med tanke på det faktum at Bologna Business School historisk har oppnådd en 90% -plassering i gjennomsnittlig gjennomsnitt bare seks måneder etter eksamen.

Karriereutviklingsavdelingen vil hjelpe deltakerne til å forfølge sine karrieremål og vil støtte dem gjennom hele jobbsøkingsprosessen. Denne spesialiserte avdelingen er dedikert til karriereforskning og oppfyllelse. En kvalifisert karriere rådgiver vil hjelpe studenter med en rekke tjenester og ressurser, inkludert jobbsøk strategier, intervju ferdigheter, gjenoppta utvikling, karriere / personlighet vurderinger og mye mer.

Finansiell støtte

Bologna Business School tilbyr både fullt og delvis stipend for deltakere i MBA. Alle søkere er kvalifisert til å søke uavhengig av deres nasjonalitet. Stipendene er meriterte (både faglig og profesjonell fortjeneste) og dekker kun undervisningskostnader.

Global MBA tilbyr stipendier av:

  • 35.000 euro (fullt stipend)
  • 20.000 euro (delvis stipend)
  • 15.000 euro (delvis stipend)
  • 10 000 euro (delvis stipend)

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurs fra Bologna Business School »

Sist oppdatert September 9, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
35,000 EUR
Stipendier og finansiell hjelp tilgjengelig.
Frist
Kontakt skolen
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019
Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019
Sluttdato