Les den offisielle beskrivelsen

Global Leader Programmet er det engelske programmet for The NUCB Business School som inneholder både profesjonelle og internasjonale utvekslingsstudenter som representerer over 40 forskjellige nasjonaliteter, praktikantinstruktører med internasjonal forretningsopplevelse og et dedikert administrativt team for å hjelpe din karriereutvikling under innmelding og post- konfirmasjonen.

Ligger i forretnings- og finansdistriktet Nagoya på den nye Marunouchi-tårnkampusen, ønsker vi deg velkommen til å besøke vår campus og lære om hvordan du kan oppgradere de ferdighetene du trenger for å nå neste nivå i din karriere gjennom The NUCB Business School Global Leader Program !

Global Leader Programmet (GLP) er et masterprogram designet for de som søker kvalitet og fleksibilitet for å forbedre sine ferdigheter for fremtidige ansettelses- og ledermuligheter. Målet med programmet er å dyrke høyt kvalifiserte fagfolk med et globalt tenkemåte, en sterk sans for etikk og evnen til å bidra positivt til det internasjonale næringslivet.

 • Start av programmet: september / april
 • Varighet: 1 års full-time (MBA), 2 år (MBA / MSc)
 • Undervisningsspråk: Engelsk
 • Krav: 3 års arbeidserfaring (MBA)
 • Klassestørrelse: Gjennomsnittlig 40
 • Tilleggsprogrammer: Studieutveksling i utlandet, Dobbeltstudieprogram
 • Grad: MBA / MSc

NUCB is located in greater Nagoya, the industrial heart of Japan.

Master i ledelse

GLP tilbyr to studieveier avhenger av søkerens bakgrunn ved innskrivningstidspunktet. Søkere med over tre års yrkeserfaring går inn på ettårig, heltids Masters in Management-spor. Et toårig alternativ for en Master i Management gjennom GLP er også tilgjengelig for studenter som ønsker å gjennomføre et dobbeltstudium eller studere i utlandet utveksling med en av The NUCB Business School utenlandske partnerinstitusjoner. Mange studenter som følger toårsporet fortsetter å jobbe i Japan mens de tjener sin mastergrad. For søkere med mindre enn tre års arbeidserfaring tilbyr skolen et toårig spor for en mastergrad med et annet sett obligatorisk kurs enn ettårsmesterens spor.

Urban Business School

Marunouchi Tower Campus ligger i sentrum av Nagoya, og har utmerket tilgang til sentrene til både asiatisk virksomhet og japansk kultur. Mange internasjonale organisasjoner og finansinstitusjoner baserer sitt hovedkontor i Nagoya, med underholdning og shoppingdistrikt, innen gangavstand. The NUCB Business School er dedikert til å utnytte sin plassering for å tiltrekke seg topp forretningsfolk samt fakultet som utøver sterk global innflytelse.

NUCB is located in greater Nagoya, the industrial heart of Japan.

Aktiv læring

The NUCB Business School gjennomfører kurs i 100% engelsk etter casestudiemetoden. Denne undervisningsmetoden forenkles i forretningslokaler over hele verden, og letter kommunikasjon mellom studenter med uhyre mangfoldige bakgrunner og perspektiver. Videre har The NUCB Business School sitt eget saksenter med over 1000 saker som er spesielt fokusert på japanske og asiatiske selskaper. Over 100 nye saker offentliggjøres hvert år av lederskolen i ledelsen med saker som forskes og skrives av studentene selv under veiledning av fakultetet.

GLP passer best for de som vil

 • Lær av banebrytende forretningssaker
 • Få ny innsikt på asiatiske og japanske forretningsmetoder
 • Utvide sine perspektiver
 • Utvid deres globale nettverk
 • Vedta innovative løsninger for sin virksomhet

Søknadsfrist - april 2019 Registrering

Søknadsrunde

* Kun for innenlandske søkere.

** Intervjuer kan bli forespurt etter behov for de som krever en tidlig beslutning eller tidsbegrenset beslutning (for stipend som MEXT), etter at du har sendt inn søknaden din, vennligst kontakt skolen for å be om en intervju dato.

Kun japansk handelsskole akkreditert av AACSB og AMBA

Det er over 10 000 ledelsesutdanningsprogrammer i verden. Internasjonale foreninger, som AACSB International og AMBA, akkrediterer handelshøgskoler som oppfyller sine strenge standarder for utdanningens kvalitet. I det internasjonale næringslivet regnes kun programmer med internasjonal akkreditering som "ekte MBA-programmer".

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert January 21, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
April 2019
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
2,250,000 JPY
Undervisning omfatter nesten alle akademiske læringsmateriell og lunsjbuffé i helgene.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
April 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

April 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Why Choose the NUCB Business School

Case Methodology