Executive MBA

Executive MBA på AVT er en berikende reise som gjør at du kan finpusse dine ledelsesmessige ferdigheter mens du utforsker de skiftende rollene til ledere i dagens dynamiske forretningsmiljø.


MBA er et 18-måneders program i to deler:

 • Del 1 er CBA som tar seks måneder / 650 læring timer.
 • Del 2 er MBA som tar ytterligere 12 måneder / 1300 læring timer og bygger på vellykket gjennomføring av CBA-programmet.

Den første delen av Executive MBA inkluderer en hyggelig, øyeåpning studie tur til Cambridge i Boston, Massachusetts, USA.

Executive MBA-klassen reiser også til Shanghai for en nedsenkning i det kinesiske markedet.

MBA på AVT:

 • En intensiv, post-graduate executive grad.
 • Et dynamisk, spennende miljø for å lære - fra studieturen til USA og Kina, til elektroniske læringsverktøy og biblioteker, til toppmoderne klasserom.
 • Fakultet fra Amerikas ledende handelshøyskoler, hver anerkjente myndighet i sine fagområder.
 • Mindre klassestørrelser for å fremme optimal læring.
 • Harvad Case Learning Method stimulerer forelesninger for å skape optimale læringsmuligheter.
 • Krydrede deltakere tilbyr hverandre en verdifull kollektiv opplevelse.

Et internasjonalt, akkreditert MBA-program

AVT er en av de ledende skandinaviske handelshøgskolene for ambisiøse ledere. Med en internasjonal MBA akkreditering av Association of MBAs (AMBA) , blir vår institusjon tilknyttet en eksklusiv gruppe av høy kvalitet skoler over hele verden.

Er MBA riktig for deg?

Temaet for AVT Executive MBA er "Responsible Leadership in a Globalizing World", som er inspirert av Globally Responsible Leadership Initiative (GRLI). Utover de tradisjonelle MBA-emnene utforsker læreplanen spørsmålene om samfunnsansvar, etikk, tverrkulturell ledelse og bærekraftig virksomhet.

I Live Case-fasen vil du og dine medspillere undersøke de ulike utfordringene som et stort dansk selskap står overfor. Grundfos, som fungerte som "live case" gjennom hele MBA-programmet, støttet klassen av 2009. Klassen 2010 jobbet med Carlsberg Group; Klassen av 2011 jobbet med LEGO. MBA-klassen 2012 jobbet med Maersk Line.

Påvist forretningsmodeller og ekspertinsikt

Executive MBA-programmet på AVT deles inn i de viktigste aspektene av virksomheten - fra strategi, ledelse og markedsføring for å finansiere, driftsledelse og menneskelige ressurser. Det er et moderne, praktisk program som tilbyr dokumenterte forretningsmodeller og ekspertinnsigelser for å håndtere de virkelige problemene i ditt eget firma og organisasjon.

Bli med andre erfarne ledere

Som deltaker i AVT MBA-programmet, blir du med i et prestisjefylt og globalt fellesskap av bedriftsledere bestående av presidenter og pionerer fra en rekke bransjer.

Bygg ditt profesjonelle nettverk

MBA hjelper deg å utvide ditt faglige nettverk naturlig, ved å danne relasjoner og forbindelser med AVT fakultet og medstudenter.

Etter oppgradering blir du medlem av eliten AVT Alumni Business Network, som videre bygger videre på alliansene du etablerte under studiene. Foreløpig bestående av mer enn 800 medlemmer, er vårt store nettverk fokusert på forretningsutvikling og livslang læring for sine medlemmer.

Læring som passer ditt opptatt plan

Ved AVT vet vi at det er mer til liv enn å studere. Derfor har MBA-programmet fleksibelt og praktisk planlegging, samt onlineintegrasjon for mange programkomponenter. Vårt program lar deg lære og vokse - uten å ofre på andre områder av livet ditt.

Ta det neste trinnet

Du kan når som helst søke på AVT MBA-programmet og få svar innen bare 10 virkedager. Men siden MBA er et svært ettertraktet program med begrenset plass, er tidlig søknad sterkt oppmuntret.

Executive MBA Admissions

For å bli tatt opp på MBA-programmet på AVT må du ha fullført CBA med en GPA på 3,0 eller høyere - eller minst 3,4 hvis du ikke har en første grad i god stand (f.eks. Bachelor, master eller HD Diplom).

For å sikre en klassesammensetning som maksimerer deltakerens personlige læringserfaring, legger opptakskomiteen vekt på:

 • Vellykket gjennomføring av CBA med nødvendig GPA.
 • Ambisjon og kjøring.
 • Minst 5 års virksomhet og / eller ledelseserfaring.
 • Personlig profil og lederskapspotensial.
 • Engelskkunnskaper.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
18 måneder
Deltid
Pris
389,600 DKK
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato