Global Executive MBA

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Global Executive MBA

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Global Executive MBA

Den deltid Global Executive MBA er i fellesskap tilbys av WU Executive Academy, Vienna University of Economics and Business og Carlson School of Management, University of Minnesota.

The Executive MBA starter årlig i våren. Deltakerne i programmet får to MBA grader, en amerikansk og en europeisk grad. Programmet tilhører eliten sirkel av MBA-programmer for å holde triple-crown akkreditering (AACSB, EQUIS og AMBA), er topp-oppført i internasjonale rangeringer og undervist på engelsk.

Den WU Executive MBA fokuserer på generell ledelse og lederskap problemer. Det legges vekt på virkningen av globalisering, utvikling av hensiktsmessige bedriftens strategier, styring av endringsprosesser og oppkjøp av solide finansielle lederegenskaper.

I løpet av 15 måneder og bare 40 virkedager off-jobben, deltakerne arbeider på tre kontinenter og tjene grader fra to ledende handelshøyskolene i Amerika og Europa. 15 moduler av fire dager hver blir undervist i Wien og er forankret i to uker før og etter modul fjernundervisning faser. Det er også tre internasjonale feltstudier til Latin-Amerika (Chile og Brasil), Asia (Guangzhou og Hyderabad) og USA (New York og Minneapolis).

Et spesielt høydepunkt i programmet er deltakelse i et virtuelt team prosjekt. Den virtuelle Team Project forener Executive MBA deltakerne i tre verdensklasse handelshøyskoler: Den WU Executive Academy (Østerrike), Carlson School of Management (USA), og Lingnan (University) College (Kina).
Studentene bringes sammen i virtuelle team ikke bare arbeidet med en svært krevende tema, men også overfor de iboende utfordringene med å jobbe på tvers av kulturer og i tre forskjellige tidssoner. Hvert team jobber med et prosjekt som tar sikte på å innføre et produkt eller en tjeneste til en ny oversjøiske markedet eller et nytt produkt eller tjeneste i et eksisterende marked.
Under USA bosted, alle virtuelle team samles for å presentere sine respektive forretningsplaner på slutten av Executive MBA-programmet i Minneapolis.

Videre er WU Executive MBA topp oppført i internasjonale rangeringer. I dagens Financial Times Executive MBA ranking, har Global Executive MBA i WU Executive Academy oppnådde et utmerket samlet resultat.

Faktaark:

Partner Universiteter

  • Executive Academy of Vienna University of Economics and Business Administration (Østerrike)
  • Carlson School of Management, University of Minnesota (USA)

Målgruppe

Ledere med en universitetsgrad og minst 5 års arbeidserfaring og ledererfaring.

Curriculum

Managing People & Organisasjoner Data Analysis & Decision Making Finansregnskap Overgangsøkonomi (Russland) Driftsregnskap Strategic Marketing Management Financial Management Økonomi, Regjeringen og makroøkonomi DRIFT og supply chain management Administrerende Globalization (Kina) Information Technology Management (India) Corporate and Entrepreneurial Strategy Forhandling og konflikthåndtering Globale strategier og innovasjon (USA) Moderne Problemer i Global Business

Varighet / Sted


Deltid, 15 måneder, blokkerte moduler (4 dager)

Internasjonale Residencies:

  • Chile og Brasil
  • Kina og India
  • USA

Sted: Wien

Graduation


Grader:

  • Master of Business Administration (MBA) tildelt av Vienna University of Economics and Business (WU Wien)
  • Master of Business Administration (MBA) tildelt av University of Minnesota
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert August 21, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
April 2018
Duration
Varighet
15 måneder
Deltid
Price
Pris
49,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Østerrike - Wien
Studiestart: April 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
April 2018
Østerrike - Wien
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen