Global Executive MBA (GEMBA)

Generelt

3 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

INSEAD 's modulær Global Executive MBA-program (GEMBA) foregår i fullt integrerte studiesteder over tre regioner: Europa (Frankrike), Asia (Singapore) og Midtøsten (Abu Dhabi). GEMBA tilbyr erfarne ledere en intensiv 14 til 17 måneders hurtigbane til toppen via en av verdens mest prestisjefylte og flerkulturelle handelshøyskoler.

Hver klasse har et enestående mangfold av nasjonaliteter og forretningsbakgrunn, noe som gjør det mulig for deltakerne å lære av hverandre og bygge et tett sammensatt men allikevel globalt distribuert nettverk. En annen unik funksjon er Leadership Development Program (LDP) som inkluderer en program-lang tidsplan for gruppetrening, 360-gradersvurderinger og teamaktiviteter, designet for å utvikle en lederstil som er autentisk for deg, og dermed fremskynde karriereutviklingen din ytterligere .

GEMBA-fordelen

Høyt rangert og anerkjent globalt

Både INSEAD Global EMBA (GEMBA) og Tsinghua- INSEAD EMBA (TIEMBA) er rangert innenfor toppen i verden av Financial Times (2018).

Et unikt fokus på lederskap

Vårt lederutviklingsprogram kjører gjennom hele programmet, utvikler seg sammen med dine egne lederegenskaper.

Læring gjennom mangfold

I motsetning til andre skoler, har INSEAD ikke en dominerende nasjonal kultur. Dette gjør oss i stand til å gjøre mangfoldet til et kraftig læringsverktøy.

Globalt, intenst og effektivt

Med bare 51 til 60 dager som trengs borte fra jobb over en periode på 14 til 17 måneder, avhengig av valget av å starte campus, er GEMBA en av de mest effektive rutene til en topp forretningsgrad.

Tsinghua- INSEAD Executive MBA (TIEMBA)

Den dobbelte graden Tsinghua- INSEAD Executive MBA (TIEMBA) gir et ekstra alternativ for erfarne ledere - i samarbeid med et av verdens store universiteter i Beijing, Tsinghua University. Dette unike programmet utvikler en dyptgående forståelse av virksomheten i Kina, både fra internasjonale og nasjonale perspektiver, som også kan brukes på andre fremvoksende markeder over hele verden.

Praktiske elementer

Ledelsesutdanning handler om å bygge bro mellom teori og praksis. Dette gjelder spesielt i vårt GEMBA-program der deltakerne veksler mellom klasserommet og den virkelige verden. Mens læringsmetodene våre er godt forankret i teorien, legger de vekt på praktisk læring og handlingsdyktige innsikter.

Implementerings essays

Deltakerne må velge to kjernekurs eller valgfag som de skal skrive et implementeringsessay for å bruke læring fra kursoppgaver til praktiske problemer og problemer som de møter på jobben.

Peer Exchange

Som en del av vårt lederutviklingsprogram (LDP) har hver deltaker muligheten til å tilbringe litt tid i lokalene til en meddeltakers organisasjon. Disse strukturerte utvekslingene gir en utmerket mulighet til å lære av andres forretningspraksis og kontekst. Deltakerne gir hverandre tilbakemeldinger og inkluderer denne komponenten i sine refleksjonsoppgaver innen LDP.

Capstone Business Simulation

En kraftig datamaskinbasert simulering vil tillate deltakerne å utøve sine disiplinære ferdigheter i et konkurrerende og meget realistisk forretningsspill. Konkurransedyktige resultater vurderes av simulerte markeder.

Det endelige prosjektet

Det endelige prosjektet krever at deltakerne bruker kursinnholdet mens de jobber med reelle muligheter for implementering etter programmet. Prosjekter kan til og med være sponset av selskapet.

128284_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgHelloquence / Unsplash

Opptak

Vi leter etter erfarne ledere med intellektuell nysgjerrighet og et ønske om å lære og utfordre seg selv i et strengt akademisk program. Vi tar imot søknader fra hele verden uavhengig av rase, religion, kjønn eller økonomisk status, og vårt mål er å bygge en spennende, dynamisk og mangfoldig klasse av topp kvalitet.

Det er ett GEMBA-inntak per år, fordelt på tre regionale seksjoner, som omfatter rundt 210 deltakere og som representerer over 50 nasjonaliteter totalt. EMBA-opptaksprosessen er den samme for alle GEMBA-søkere, enten de søker om Asia, Midtøsten eller Europa-delen. Søknadsfristene er imidlertid forskjellige ettersom seksjonene starter på forskjellige datoer.

Er du klar for utfordringen?

GEMBA er ikke bare et intensivt forretningskurs. Det er en intens allroundopplevelse: et stort engasjement som må opprettholdes over mange måneder. Før du starter EMBA-opptaksprosessen, må du tenke på at du må delta - og forberede deg på - alle moduler uten unntak, samt fullføre et betydelig volum av arbeid mellom modulene.

Opptakskriterier

Vi har fire EMBA-opptakskriterier som alle har like stor betydning:

Bevist lederskap

INSEAD leter etter søkere som kan demonstrere sitt potensial som ledere. Vi vurderer din yrkeserfaring og tidligere resultater når du vurderer søknaden din. Deltakere i vår nåværende klasse har gjennomsnittlig 13 års arbeidserfaring og minst tre år i en lederrolle som har ansvar for team og / eller prosjekter.

Akademisk kapasitet

INSEAD GEMBA er intensiv, streng og utfordrende. Du må ha en sunn faglig forankring: en bachelorgrad eller tilsvarende fra en anerkjent høyskole eller universitet (selv om vi unntaksvis kan frafalle dette kravet).

Internasjonal Outlook

Vi tiltrekker oss søkere med tverrkulturell følsomhet og et internasjonalt syn. Vi vurderer søkere som har bodd, jobbet eller studert i utlandet, eller som jobber for internasjonale selskaper eller på internasjonalt nivå med kunder, leverandører eller andre interessenter.

Evne til å bidra

Vi søker kandidater som viser et klart ønske om intellektuell vekst, både i klasserommet og gjennom å jobbe med gruppeprosjekter. Det forventes at deltakerne vil bidra proaktivt og dele den innsikten de har fått gjennom sine faglige og personlige erfaringer.

Datoer og frister

Selv om vi har frister, aksepterer vi søknader løpende, noe som betyr at så snart du sender inn, vil vi begynne å behandle søknaden din. Vi anbefaler imidlertid å søke så tidlig som mulig, spesielt hvis du har tenkt å søke om stipend.

Asia-seksjonen Midtøsten seksjon Europa-seksjonen
Runde 1 17. januar 2020 15. februar 2020 1. mars 2020
2. runde 06. mars 2020 11. april 2020 10. mai 2020
3. runde 24. april 2020 13. juni 2020 12. juli 2020
4. runde 05. juni 2020 8. august 2020 06. september 2020

Executive MBA (GEMBA) Gebyrer og kostnader

Programmet foregår i modulformat på Europa-campus, Asia Campus og Midt-Østen-campus, avhengig av delen du blir med på. Uansett hvilken rute du velger, vil du studere på alle tre campusene og komme sammen som en klasse for andre halvdel av programmet. Klassen uteksamineres sammen i Singapore.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society.

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society. Minimér
Fontainebleau , Singapore , Abu Dhabi , San Fransisco + 3 Mer Mindre