POST GRADUATE NIVEAU

Du trenger ikke å slutte å jobbe for å tjene din MBA. Du fortsetter i jobben din og deltar i våre klasser, vanligvis en kveld per uke og i helgene, hvor du vil samhandle direkte med våre fakultetets og industriens høyttalere. Kursene tilbys også i eLearning-format og kan gjøres lang avstand med gruppesamlinger.

Programmet legger vekt på viktigheten av din utvikling som leder og inkluderer personlig støtte og forretningsutvikling. Du vil jobbe med selskapsbaserte prosjekter i høypresterende læringsgrupper. Dette programmet er ideelt for de ledere som ønsker seniorroller og ønsker å opprettholde sin karrierebane mens de studerer for en MBA.

Velg mellom enkle, dobbelte eller til og med tredoble MBA-programmer. Hvorfor skulle noen spørre om å få et program med en dobbel eller trippel MBA-grad? Det er ganske enkelt: Hvis du vurderer å studere videre på grader med forskjellige akkrediteringer og fra ulike deler av verden, gir du flere muligheter.

Så gå for en dobbel eller trippel grad med enda flere akkrediteringer bak det og åpne opp dørene for din fremtid.

Generell MBA

Den generelle MBA-programmet er for studenter eller ansatte som ønsker å øke og utmerke sin karriere. Det er satt opp for å flytte nåværende karrierer videre med oppnådd kunnskap og ferdigheter. Programmet har et faglig og anvendt fokus som leder til å utvikle studentens evner i svært konkurransedyktige arbeidsplasser. IBSS velger lærere med høy faglig bakgrunn som er relevante for fag de lærer. Hver lærer har faglig erfaring i det relaterte feltet. Læringspedagogikken vedtatt av IBSS for det generelle MBA-programmet er den erfaringsbaserte læringsmetoden som bygger på bruk av case-studier og problembaserte oppdragsmaterialer som utvikler studenters kunnskap, analytiske tenkning og beslutningsprosesser.

Læringsmetodene utføres som blandede læringsforløb som kombinerer undervisning på Internett, eller støttes ved hjelp av studieguider med selvstudd online læring. I praksis har denne metoden vist seg å være den ideelle blandingen for travle arbeidende studenter. Programmene på nettet gir deg den fleksibiliteten de trenger for å kunne oppfylle kravene til begge jobbene sine og deres studier samtidig. Økten gir studentene samspillet som er et nøkkelelement i å unngå å føle seg isolert i sine læringsmiljøer.

Ved gjennomføring av IBSS General MBA-programmet, bør studentene være:

  • Kunnskap om konteksten og bevisstheten om dynamikken i organisatorisk funksjon.
  • Utstyrt med dagens kunnskap og relevante analytiske verktøy for å utføre ledelsesoppgaver i bedriftsorganisasjoner.
  • Kompetente og effektive beslutningstakere i å løse praktiske problemer i det globaliserte forretningsmiljøet.
  • Kunne kommunisere godt.
  • Utstyrt for å styre en rekke oppgaver for å fremme karrierer til ledende stillinger.
  • Tilstrekkelig eksponert for internasjonal virksomhet og samarbeid.

Den generelle MBA vil gi studentene totalt 120 studiepoeng. Du kan fullføre 1 eller 2 år som fulltid eller fleksibel som deltid.

Studentene har mulighet til å fullføre sine studier i enten 1 år eller 2 år, avhengig av om de velger å studere heltid eller deltid.

Minimum opptakskrav

(a) Engelsk ferdighetskrav

Det er viktig at studentene hvis morsmål ikke er engelsk, har et minimumsnivå av forståelse og innretning i

Engelsk for våre engelsktalende klasser. For klasser utført på andre språk, vil engelsk ikke være et krav. Selv når en student har møtt minimumsstandarden for opptak av TOEFL eller andre tester, er det pålagt den faglige enheten å vurdere studentens forståelse av muntlig og skriftlig engelsk og kan kreve rettslig arbeid.

Studenter som ikke er engelskspråklige eller hvis tidligere universitet ikke ble undervist hovedsakelig på engelsk, må oppgi et av følgende som bevis på engelskspråkkompetanse:

  • TOEFL test
  • IELTS test
  • Brev fra universitetet hvor studenten studerte at studietiden var engelsk

Hvis studenten ikke viser noen av de ovennevnte bevisene, vil det bli gjennomført et muntlig intervju med en IBSS-sertifisert eksaminator for å vurdere forståelsesnivået og kommunikasjonen.

(b) Opptakskrav

IBSS er forpliktet til en rettferdig opptaksprosess og aksepterer et bredt spekter av kvalifikasjoner. Informasjonen på denne siden gir

En oversikt over de generelle opptakskravene for alle programmer.

Mastergradskrav

Vanlig innføring

  • En bachelorgrad eller tilsvarende
Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert October 10, 2018
Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
sep. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
2,800 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato