Les den offisielle beskrivelsen

I Chicago handler det om ideen. Du vil fokusere på å generere, analysere, sammenligne og forfinne ideer. Gjør dem bedre. Og enda bedre. Hvorfor? Fordi det ikke finnes noen pat svar eller enkle regler å trekke på i virksomheten.


Du vil trives i hvilken som helst karrierevei du velger fordi du har lært å:


Undersøk hver ide. Hver presenteres av en klassekamerat eller en professor. Du vil stemme din støtte, din dissens, dine forslag. Her er det ikke gale spørsmål, bortsett fra de som går uskadet.


Vurdere problemer og muligheter . Gjennom linsene for regnskap, økonomi, psykologi, sosiologi og statistikk. Med et mangfold av analytiske verktøy og metoder, vil du tenke på nye måter.


Utvikle tilliten til å lede . Lær å bygge relasjoner. Motivere folk. Innflytelsesresultater. Ved å teste deg selv i klasserom diskusjoner, i studentegrupper og i konkurranser. Pluss 125 timers programmering dedikert til ledelse. Du vil utvikle ferdighetene til å lykkes med å ta på seg noen forretningsutfordringer.


Chicago-opplevelsen vil ta deg dypere inn i et problem, utvide ditt perspektiv og tvinge deg til å stille spørsmål om forutsetninger - inkludert din egen. Du lærer å føle seg komfortabel når det ikke er noen formel for å veilede deg. Ingen vei å følge. Fordi det er ideer som ikke er trender som forutser forretningsverdenen.


Chicago-opplevelsen vil forberede deg på forretninger på et nytt nivå. På GSB finner du et akademisk program som inneholder:

vekt på å analysere problemer , generere nøkkelinnsikt og implementere kreative løsninger - Westress viktigheten av å stille spørsmål og undersøke ideer. Du får en overlegen evne og selvtillit til å håndtere situasjoner der det ikke er noen forhåndsbestemte svar.


fleksibel pensum - Med bare ett obligatorisk kurs, kan du designe et program for å møte dine karrieremål. Denne fleksibiliteten betyr at du kan målrette dybden av kunnskap og ferdigheter en potensiell arbeidsgiver vil verdsette.


erfaringslæring - Du har sjansen til å styrke sammenhengen mellom teori og praksis. Å teste ferdighetene og kunnskapen du har oppnådd i en praktisk ramme, vil strekke seg og forberede deg på bedriftsledelse.


dialog i klasserommet - Forvent ikke å bli matet eller bli gitt regler å følge. Debatt og diskusjon er de viktigste måtene å lære på GSB. Du vil bli bedt av dine professorer og jevnaldrende for å ta en aktiv rolle for å finne frem til ideer og fakta som vil lede deg til nye løsninger.


en akademisk tilknytning til universitetet - GSB er en del av en av verdens største forskningsinstitusjoner - Universitetet i Chicago. Gjennom våre felles gradprogrammer kan du øke verdien av MBA ved å kombinere den med en grad fra en av Universitetets andre verdenskjente programmer.


internasjonale programmer - På en global markedsplass øker sjansen til å studere i et annet land og lære om hvordan virksomheten gjennomføres over landegrensene, det perspektivet du tar til en posisjon. Vi har muligheter til å passe dine behov - fra alternativer som spenner fra noen få uker til ett sikt.


Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra University of Chicago Booth School of Business »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Aug. 2019

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato